z powodu nadchodzacych Świąt Bożego narodzenia chcialbym zaproponowac zmniejszenie predkosci serwera wszystkie ekspy i tak wpadaja pozniej do jednej kieszeni a zmiany ktore byly lobbowane za zmiana prędkosci flot pokojowych powinny zostac zmniejszone do x2 a bojowe x1 jezeli wypryski nie wiedza kiedy flota wraca i z jaka predoscia dolatuje do celu w ciagu chwili w sumie zostalo wyczyszczone uni wszystkie plotki mialy by 20 minut co najmniej wiecej na uchowanie floty mnie to obojetne i tak mam eko z tego co widze juz zapaly niemot zakonczyly sie i czas przejrzec i przeredagowac jeszcze raz ustawienia serwera nie krecic nosami prosze o dislike i przemyslane odpowiedzi / wpisy
Zmiana konfiguracji serwera
-
-
Ja bym był za zwiększeniem pokojowych na 8x a reszta bez zmian. Plus dodanie dex na pz.
A ty blondyna zawijaj manatki nazot do wariatkowa. Bo ci kwaterę ktoś zajmie , a czekają na ciebie.
-
Ja bym był za zwiększeniem pokojowych na 8x a reszta bez zmian. Plus dodanie dex na pz.
A ty blondyna zawijaj manatki nazot do wariatkowa. Bo ci kwaterę ktoś zajmie , a czekają na ciebie.
popieram
-
dex na pz ok, ale prędkości floty proponuję już nie zmieniać
-
Znowu o tabletkach zapomniał ...