18 monument skalny jeżeli chcesz kręcić wysoko formy zycia
Powyżej 2 mld pkt
Możesz pokazać wyliczenia?
Patrząc na to jak posty piszesz mam wątpliwości że to policzyłeś.
Chyba potrafisz liczyc ile kosztuja wszystkie budynki i budowalem monument skalny zaraz po mozliwosci budowy tego budynku po spelnieniu wymagan chyba kiedy robisz magme do 30tego syntezator do 20tego rafinerie krysztalu do 20tego a podstawowe budynki caly eko system kosztuje by miec tylko i wylacznie t3 zbadany ostatni slot 12.7 mld to chyba potrzebujesz kalkulacji na miarę swoją Jak przed wprowadzeniem form exel który stworzyłaś Kuedy kalkulatory kosztów są dostępne aczkolwiek nie ma to znaczenia wiec magma syntezator deuteru i krsztalu kosztuje 30/20/20 44mld sury potrzebujesz kalkulatora by obliczyc ze wydane 2.3 mld mety 1.6mld krisu 700kk dexu pomiedzy 10 a 18 lvlem minumentu to dobra inwestycja tylko dla starych kont na nowym koncie mam monument skalny na 10lvlu a konto ma ponad 200kk a kiedy na swoim glownym mam juz 14mld punktow to chyba roznica w pokryciu kosztow sama o sobie mowi powodzenia z exelami i kalkulacjami "kto ma rozum niech przeliczy"
18 monument skalny jeżeli chcesz kręcić wysoko formy zycia
Powyżej 2 mld pkt
Możesz pokazać wyliczenia?
Patrząc na to jak posty piszesz mam wątpliwości że to policzyłeś.
Po tym jak piszesz swoje posty mam watpiliwosci ze ty w ogole mnie rozumiesz a cwaniakowac przednio ze wszystkim potrafisz jak cala b u r d 3 ľ reszta na forum magme staeiac moge do 33 pozimu rafinerie 24 26 chyba te budynki juz sa tansze jak budowa kopalni a na rowni efektywne jak formy zycia ktore sie sumuja a i trzeba wziac pod uwage ze monument skalny rowniez sie staje tanszy o 18 procent [ciach]
Nadmierna ilość emotek została usunięta + fragment który był prowokacyjny