No gratulacje!
Zrobiliście psikusa Olesiowi...
Pewnie jak nadarzy się okazja to będzie odbierał co swoje.
Przetapiajcie a Piotrowi SzO!
No gratulacje!
Zrobiliście psikusa Olesiowi...
Pewnie jak nadarzy się okazja to będzie odbierał co swoje.
Przetapiajcie a Piotrowi SzO!
Display Moreprocent jest żle policzony - Panowie mój błąd , nie policzyłem rozpruwaczy więc procent jest oki
więc do styrtysiepali na naukę - przepraszam za wywołanie Twojego nicku Styrtasiepali
olesniczanin[NetWars] vs. krajs[W-C] & depesza[SUPERMEG] & Zoltexx[SUPERMEG] ~ 1.337.943% OBRONA
starcie z żadną finezją,to myszka już ma większą
oczywiście zabawa trwa dalej
Co do nawiązania kontaktu czy złożenia gratulacji po RW zamieszczam rozmowy z obrońcami
Dzięki za wiarę wszystkim którzy różnie sobie myślą -to są cyferki i jeszcze nikogo z nas
olesniczanin 12.10.2024 16:40:19 gratulacje sąsiaddepesza 12.10.2024 17:02:10 Dzięki i SzO Somsiad!
krajs 12.10.2024 16:41:48 Ja nie zapominam, ale myślałem że bardziej będę musiał się postarać, ale masz tylu wrogów że było to łatwe, reasumując oddałeś z nawiązką co zabrałeś, miłego popołudnia
olesniczanin 12.10.2024 16:43:12 gratulacje
miłego
Zoltexx 12.10.2024 16:34:50 Gratulacje 🥳olesniczanin 12.10.2024 16:35:11 gratulacje
[mniam/kasai]
Mecenas8 12.10.2024 15:41:20 czesc masz flotę ?olesniczanin 12.10.2024 15:41:42 cze tak
Mecenas8 12.10.2024 15:42:01 16;30;53
Mecenas8 12.10.2024 15:42:21 zobacz na fali, wejdzie jak w maslo 7;236;8
Mecenas8 12.10.2024 15:42:36 ja mam flotę na fs-e
Mecenas8 12.10.2024 15:46:24 o 16;30;53 wyląduje jego flota, której na pewno nie odbierze
Mecenas8 12.10.2024 15:49:22 na niego to i tak dobrze 20k niszcarek postawił
Mecenas8 12.10.2024 15:50:52 dobra ja uciekam do obowiązków i rodziny
Trzymaj się
Oczywiście moja wina że dałem się wkręcić
[mniam]
Nie potrafisz grać to nie graj i nie lataj na skargę do swojego guru Hawi.
Poza tym dla mnie jesteś [mniam] skończony.
I oddaj złom co zajumałeś mi po starciu z Krajsem, bo zebrać zebrałeś a oddać już nie potrafisz.
[mniam]
Jak wklejasz rozmowę ze mną to proszę wkleić całość oryginalnej rozmowy, a nie edytowanej i ustawionej pod Ciebie.
[mod='kasai']Wulgarne i obraźliwe częsci usunięte.[/mod]
Szkoda wpadki ,ale jak byś nie latał to byś nie wpadł ,ładnie zrobiona zasadzka ,sam kiedyś w taką wpadłem ,w sumie nie do wyśledzenia bardziej tylko można było się zastanowić czy obrońca tak częściej robił czy to osobliwy przypadek ,nie mniej jednak wpadka była i pewnie nie pierwsza i nie ostatnia ,ale jak wspomniałem nie latasz nie masz wpadek (choć tu bym polemizował ) sam ostatnio dałem ciała i nie na locie
SzO życzę a widzę i wiem że będzie szybka
Atakierom graty ale również mniej szczekania ,bo widzę że też ładnie się zachowujecie na boardzie na innych psioczycie a może czas spojrzeć też na siebie ?Po za tym, to tylko cyferki, pozdro all
Gratki panowie za to latanie po satkach atakierowi się należało i oby więcej takich wlotów zaliczał
Na początek przepraszam Depeszka za brak wiary w sukces, co do tematu technicznego nie miałem obaw, bo kto jak kto, depesz się na tym zna, ale nie sądziłem że agresor po prostu to ''łyknie'' .
Gratuluje organizacji, synchronizacji, planu, i wykonania, szkoda że Asuuana i Jokera nie zaliczyło do starcia, taka niestety jest ta gierka, pełna błędów, ale finalnie wyszło naprawdę ładnie i zyskownie
Co do samego agresora, przykre jest że innym potrafi gratulować 10k% na bfsie i się rozpływać, a o dobrze zorganizowanej akcji potrafi napisać tylko ''starcie z żadna finezją'', nie wiem w takim razie w jakiej kategorii są starcia na bfsie, rozumiem że boli wpakować się na nasz sojusz, tym bardziej że w przeszłości była kontra, że hawi wtopił pance mimo pilnowania, ale jak sam Agresor pisze, to tylko gra i cyferki, czasem może jednak warto schować dumę w kieszeń, sojusznicy jak widać potrafili, też mogę pokazać rw gdzie normalnie pogratulowałem gdy ktoś od nas stracił transy.
oczywiście odbudowy, która zapewne pójdzie dość sprawnie.
Koncertowo przeprowadzona akcja, przynęta rzucona (no offence Krajs 😋), a ofiara łyknęła za pierwszym razem w co prawie nikt nie dowierzał 🙈
Miałem blisko ale totalnie wyleciało mi to z głowy, może miałbym więcej szczęścia niż Joker i Assuan, których misji zatrzymaj nie uznało 🤔
Przetapiajcie Panowie bo jest co, a obrońcy dobudowy i dalszej zabawy z nami na uni
Najlepszy sojusz, terefere
Gratuluję starcia, aczkolwiek w szoku jestem, że taki nielot w ogóle poleciał
Teraz odrabia straty, i żeby się dowartościować to mi poleciał frajersko po planetach.
Gratulacje Oleś - tym samym pokazałeś, że nazwa moich kilku księżyców miała sens "flociarzu".
W sumie rozumiem frustrację, ale nie przejmuj się Oleś - to tylko gra w sensie, że jeszcze Ci resztę spakują w recki kiedyś.
Pozdrawiam sojusz SUPERMEG - świetna robota. Przywracacie wiarę w fajne ST na "flociarzach".
a ja teraz wracam do klepania eko jak Najman matę, choć muszę się ino wpierw łodbudować panocki - bo to aż 8 planet ograbił
poniżej link:
Display MoreGratuluję starcia, aczkolwiek w szoku jestem, że taki nielot w ogóle poleciał
Teraz odrabia straty, i żeby się dowartościować to mi poleciał frajersko po planetach.
Gratulacje Oleś - tym samym pokazałeś, że nazwa moich kilku księżyców miała sens "flociarzu".
W sumie rozumiem frustrację, ale nie przejmuj się Oleś - to tylko gra w sensie, że jeszcze Ci resztę spakują w recki kiedyś.
Pozdrawiam sojusz SUPERMEG - świetna robota. Przywracacie wiarę w fajne ST na "flociarzach".
a ja teraz wracam do klepania eko jak Najman matę, choć muszę się ino wpierw łodbudować panocki - bo to aż 8 planet ograbił
poniżej link:
Z moich wyliczeń wynika, że temu jegomościowi pozostaje około ~598 podobnych wlotów by odrobić wtopę - drżyjcie satelity na Kalyke.
Wielkie gratulacje za tę obronę Panowie, nie umniejszając starciu to na mózgowca nie trafiliście, super pomysł i egzekucja. Szkoda, że znów gra się posypała i nie broniliście się w szerszym towarzystwie. Ale hej - mamy avatary, prawda?
Ładnie Wam to wyszło Panowie! Co jak co ale fajnie jest widzieć kolejne ekipy robiące przemyślane i dopracowane akcje
Oleś jak to Oleś ukradnie komuś i nadrobi Klasy na pewno można było pokazać więcej
zoltexx miło ze strony Depeszy, że daje się górnikom sprawdzić w akcji
Jeszcze raz gratki dla całej ekipy broniącej.
PS. Oleś pamiętaj, w ataku to nie wstyd