olesniczanin[NetWars] vs. krajs[W-C] & depesza[SUPERMEG] & Zoltexx[SUPERMEG] ~ 1.377.943% OBRONA

• [mniam]

Nie potrafisz grać to nie graj i nie lataj na skargę do swojego guru Hawi.

Poza tym dla mnie jesteś [mniam] skończony.

I oddaj złom co zajumałeś mi po starciu z Krajsem, bo zebrać zebrałeś a oddać już nie potrafisz.

[mniam]

Jak wklejasz rozmowę ze mną to proszę wkleić całość oryginalnej rozmowy, a nie edytowanej i ustawionej pod Ciebie.

[mod='kasai']Wulgarne i obraźliwe częsci usunięte.[/mod]

• Szkoda wpadki ,ale jak byś nie latał to byś nie wpadł ,ładnie zrobiona zasadzka ,sam kiedyś w taką wpadłem ,w sumie nie do wyśledzenia bardziej tylko można było się zastanowić czy obrońca tak częściej robił czy to osobliwy przypadek ,nie mniej jednak wpadka była i pewnie nie pierwsza i nie ostatnia ,ale jak wspomniałem nie latasz nie masz wpadek (choć tu bym polemizował ) sam ostatnio dałem ciała i nie na locie :)

SzO życzę a widzę i wiem że będzie szybka ;)

Atakierom graty ale również mniej szczekania ,bo widzę że też ładnie się zachowujecie na boardzie:/ na innych psioczycie a może czas spojrzeć też na siebie ?Po za tym, to tylko cyferki, pozdro all ;)

• Na początek przepraszam Depeszka za brak wiary w sukces, co do tematu technicznego nie miałem obaw, bo kto jak kto, depesz się na tym zna, ale nie sądziłem że agresor po prostu to ''łyknie'' .

Gratuluje organizacji, synchronizacji, planu, i wykonania, szkoda że Asuuana i Jokera nie zaliczyło do starcia, taka niestety jest ta gierka, pełna błędów, ale finalnie wyszło naprawdę ładnie i zyskownie :)

Co do samego agresora, przykre jest że innym potrafi gratulować 10k% na bfsie i się rozpływać, a o dobrze zorganizowanej akcji potrafi napisać tylko ''starcie z żadna finezją'', nie wiem w takim razie w jakiej kategorii są starcia na bfsie, rozumiem że boli wpakować się na nasz sojusz, tym bardziej że w przeszłości była kontra, że hawi wtopił pance mimo pilnowania, ale jak sam Agresor pisze, to tylko gra i cyferki, czasem może jednak warto schować dumę w kieszeń, sojusznicy jak widać potrafili, też mogę pokazać rw gdzie normalnie pogratulowałem gdy ktoś od nas stracił transy.

oczywiście odbudowy, która zapewne pójdzie dość sprawnie.

• Koncertowo przeprowadzona akcja, przynęta rzucona (no offence Krajs 😋), a ofiara łyknęła za pierwszym razem w co prawie nikt nie dowierzał 🙈

Miałem blisko ale totalnie wyleciało mi to z głowy, może miałbym więcej szczęścia niż Joker i Assuan, których misji zatrzymaj nie uznało 🤔

Przetapiajcie Panowie bo jest co, a obrońcy dobudowy i dalszej zabawy z nami na uni :trollface:

Najlepszy sojusz, terefere xD

• Gratuluję starcia, aczkolwiek w szoku jestem, że taki nielot w ogóle poleciał xD

Teraz odrabia straty, i żeby się dowartościować to mi poleciał frajersko po planetach.

Gratulacje Oleś - tym samym pokazałeś, że nazwa moich kilku księżyców miała sens "flociarzu".

W sumie rozumiem frustrację, ale nie przejmuj się Oleś - to tylko gra :) w sensie, że jeszcze Ci resztę spakują w recki kiedyś.

Pozdrawiam sojusz SUPERMEG - świetna robota. Przywracacie wiarę w fajne ST na "flociarzach".

a ja teraz wracam do klepania eko jak Najman matę, choć muszę się ino wpierw łodbudować panocki - bo to aż 8 planet ograbił :(

poniżej link:

Starcie poziomu ceszarza Kalyke xD

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Z moich wyliczeń wynika, że temu jegomościowi pozostaje około ~598 podobnych wlotów by odrobić wtopę - drżyjcie satelity na Kalyke.

Wielkie gratulacje za tę obronę Panowie, nie umniejszając starciu to na mózgowca nie trafiliście, super pomysł i egzekucja. Szkoda, że znów gra się posypała i nie broniliście się w szerszym towarzystwie. Ale hej - mamy avatary, prawda?

• Ładnie Wam to wyszło Panowie! Co jak co ale fajnie jest widzieć kolejne ekipy robiące przemyślane i dopracowane akcje :brawo:

Oleś jak to Oleś ukradnie komuś i nadrobi :D Klasy na pewno można było pokazać więcej :ban:
    zoltexx miło ze strony Depeszy, że daje się górnikom sprawdzić w akcji :fgrin:
    Jeszcze raz gratki dla całej ekipy broniącej.

PS. Oleś pamiętaj, w ataku to nie wstyd :closed: