Czesio [HOTD] VS. Lukos [B_B] ~ 3.153.672 % TOP 5 SOLO

• Dla Czesia gratulacje bo faktycznie w koncu trafil nieuchwytny cel:brawo::graty::goodjob:, i jak pisze byla niezliczona ilosc prob upolowania tej floty, ale Lukos zawsze byl czujny, tym razem jednak konserwacja serwera przysluzyla sie znaczaco do tego starcia, no coz takie ogame, :szo: zycze, odpoczni i wracaj do gry.

Zgadzam sie ze jednak blokada atakow przey konserwacjach powinna jednak byc aktywowana, bo jak widac doszlo przez to do sporego starcia do ktorego prawdopodobnie gdyby nie owa konserwacja by nie doszlo.

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

• Gratulacje czesio ustrzelenia Pana Lukosa troche meczyl codziennie tymi skanami, moze w koncu odpoczne.

A co do konserwacji, byla informacja kazdy mogl zrobic wczesniej fsa zeby sie zabezpieczyc, zapewne jakby miala byc blokada atakow to by taka informacja byla podana. Jako ze nie bylo lepiej bylo sie zabezpieczyc.

Zycze odbudowy.

• ja też się wpiszę,

nie powiem bo pomysł na zezłomowanie Lukosa zacny, graty agresorowi za pomysł, a Lukosowi SzO

ale przeprowadzać konserwację prawie pół godziny, bez blokady ataków = jest NIEDPOUSZCZALNE !!!, nie ma takiej możliwości żeby takie rzeczy były w tej grze = nie że jestem tu za kimś ale moim zdaniem Lukosowi należy się zwrot utraconych statków, a na przyszłość musi być wprowadzona blokada ataków -30 +30 minut od konserwacji serwerów

• W sumie dwóch floociazy piękne starcie, ale jak koacerwacja była od 10:00 do 10:30 a starcie 10:25

Więc i ja się wypowiem na temat Lukosa i całej akcji. Jeśli chodzi o samego Lukosa jak już pisalem mu w prywatnych wiadomościach, podejrzeń jest dużo jeżeli chodzi o czystość jego gry chociazby lotki z naszej strony o randomowych godzinach układy, dwa obok i parę minut po tym jak siada lotka jej skan. Nie wiem, nie mi to oceniać czy wiedział i klikal w kółko pięć ukladow w lewo i piec w prawo. Jeżeli jednak siedzial i robił tak to jak pisałem należy się mu szacunek. Co do samego starcia, było różnych prob zezlomowania, lotki, loty na atakuj, szpieguj itp. Wysłane randomowo i tak było tym razem skan, szybkie wysłanie recy i floty a chwilę potem wywaliło mnie z powodu konserwacji serwera. Więc wszystkim spiskowcom że logowałem w trakcie konserwacji odpowiadam ze mogłem się zalogować dopiero jak wszyscy mniej więcej 10.25. Widze że informacja o konserwacji była już od wczoraj a sam o niej zapomniałem jak pewnie sporo graczy. Lukosa zgubiła pewność siebie że i tym razem będzie jak zawsze, ale tym razem pomogło szczęście. Tak więc odpocznij, i wracaj do gry;)

Na początek gratuluje pięknego ST niezależnie czy wykorzystałeś konserwacje czy nie, jak tak to gratulacje za błyskotliwość, a co do tego czy Lukos używa botów czy nie to nie mam pojęcia, ale jak lądujecie lotka w układzie gdzie ktoś robi expedycje jak to zrobił Strachu wczoraj w moim układzie to tylko słępy by nie zauważył, po drugie jak go non stop nękaliście to się pilnował i tyle. Do tego klepiecie konta (floty) za kasę bo to widać to jak możecie komuś wytykać, że oszukuje.Wiem wiem bo można:(.

Pozdrowiam