UNI bez paczkomatów.

• Dlatego, jeżeli jest jeszcze możliwość, i są osoby, które w uni na abonamet bez całkowitego AM, które wspomagałoby otwarcie na próbe takiego uni - dajmy "firmie" taki znak.

Wiem - tutaj na PL - mozemy sobie pisać ...

Jest ktoś, kto na forum org OG to rozpagogujeje?

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Szczerze mówiąc, ja nie bardzo widzę już sens, bo obserwuję ichnie forum i widzę, ile tam pomysłów i z jakiego okresu zostało przekazane do "góry". Zero reakcji.

Jestem tautaj od jakiegoś czasu i tez widzę, że na PL to właściwie przyjmuje się to co przyjdzie "z góry".

Obserwując "formu pl" - jest po to, aby napisać komunikaty od "firmy", aby gracze wstawili ST, aby napisali co ich boli, jakie mają pomysły i ..... feedback - albo go nie ma, albo jest wg standardowego wzoru.

OK

Dlatego chciałbym odpowiedzi od "naszego supportu Art @Ruda" czy w "firmie" był pomysł uni abonamentowego, ewentualnie czy mogą/chcąc takie zapytanie "firmie" dać - bo potrzeba raczej jest.

Jeżeli nikt z PL nie jest w stanie/nie ma odwagi zadać pytania, lub "wyskrobać" odpowiedzi - dajcie znać - my jako gracze "jakoś" postaramy się dostać odpowiedzi na nasze pytania.

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• To ja jako osoba, która fora ogame obserwuje z przerwami od co najmniej 15 lat napiszę tylko, że pomysł z abonamentem pojawia się cyklicznie co kilka lat... więc nie spodziewajcie się, że w jakikolwiek sposób zaskoczycie gameforge.