Y2K używanie nielegalnego oprogramowania

• Nie jak ktoś czyta ze zrozumieniem to spokojnie ogarnie co miałem na myśli

napiszę to może bardziej łopatologicznie ;)

na każdym Uni są Topowi gracze, którzy leją wszystko i wszystkich dzięki temu mają duże przyrosty (dla zwykłego gracza nigdy nie do osiągnięcia :P)

i Ci "zwykli" gracze dzielą się jeszcze na zawistnych i nie zawistnych

i tu dochodzę do meritum Ci zawistni (przeważnie są to gracze, którzy często dostają bęcki od flociarzy) szukają usprawiedliwienia tego że sami nigdy nie dadzą rady mieć takich przyrostów więc są mistrzami w wyszukiwaniu teorii spiskowych.

jest takich kilka 1. Skrypty 2. Kilka osób gra na jednym koncie 3.Topowi gracze tylko kupują konta i się pushują 4. Mają wtyki u GO ect.

Pozdrawiam

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Też trochę gram w OG i akurat wszystkie 4 punkty, które przytoczyłeś nie koniecznie są teoriamy spiskowymi - takie rzeczy dzieją sie w ... tej grze.

Niekoniecznie w tym przypadku - ale może za krótko gram na U68.

Ale znam kilka przykładów rzucanych, a faktycznie całkowicie nie realnych :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Nie dostaje bencków

Nie jestem zawistny

Tak ten gracz Y2K używa nielegalnego oprogramowania i tak oszukując staje się niby "topowym" graczem.... I nie tylko ja mam z tym problem, ale też paru innych graczy, którzy wysłali do support zgłoszenia odbijając się od ściany administracji gry OGame.pl <X

bodzioboss ma rację pisząc, że takie rzeczy wymienione przez ZDOBYWCA dzieją się w grze OGame.pl

Tak bodzioboss grasz krótko na u68, aby to zauważyć