Display MoreDisplay MoreJeszcze gdy chodziłem do podstawówki był tam taki Paweł, ja jechałem na rowerze i go spotkałem i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody...
a tak na poważnie odkąd gram w Ogame a gram prawie od samego początku tej gry (jak jeszcze było niebieskie tło) to powiem Wam że zawsze wraca temat korzystania ze skryptów przez Topowych flociarzy. W prawie większości są to teorie wyssane z palca (czemu tak piszę bo mnie kiedyś też ktoś oskarżał gdyż nie mógł swoim rozumem ogarnąć że ja bardzo się angażowałem w grę przez co byłem bardzo aktywny i praktycznie cały czas odświeżałem galaktykę siedząc po 18h przed komputerem)
Górnik nigdy nie ogarnie gracza Topowego Flociarza, który kręci STeki na zawołanie i nie chodzi mi tu o obronę kogokolwiek tylko po prostu z autopsji wiem że jest dużo oskarżeń zwłaszcza jak ktoś jest sfrustrowany bo dostał bęcki.
Czyli pisząc ten tekst chciałeś nam przekazać, że byłeś topowym flociarzem
Bo Nic innego nie napisałeś, a tekst dość obszerny
Nie jak ktoś czyta ze zrozumieniem to spokojnie ogarnie co miałem na myśli
napiszę to może bardziej łopatologicznie
na każdym Uni są Topowi gracze, którzy leją wszystko i wszystkich dzięki temu mają duże przyrosty (dla zwykłego gracza nigdy nie do osiągnięcia :P)
i Ci "zwykli" gracze dzielą się jeszcze na zawistnych i nie zawistnych
i tu dochodzę do meritum Ci zawistni (przeważnie są to gracze, którzy często dostają bęcki od flociarzy) szukają usprawiedliwienia tego że sami nigdy nie dadzą rady mieć takich przyrostów więc są mistrzami w wyszukiwaniu teorii spiskowych.
jest takich kilka 1. Skrypty 2. Kilka osób gra na jednym koncie 3.Topowi gracze tylko kupują konta i się pushują 4. Mają wtyki u GO ect.
Pozdrawiam