Cześć,
chciałem się podzielić z Wami "anomalią", którą zauważyłem podczas ściągania urlopu.
W dniu 24.08.2024r ok. godziny 8:27 ściągnąłem urlop na koncie. Po jego ściągnięciu ok. godziny 8:28 nastąpiła "anomalia", otóż gracz Y2K parę sekund po ściągnięciu przez mnie urlopu zaczął szpiegować moje kolonie i księżyce.....
1. moje zdziwienie... jak ktoś parę sekund po ściągnięciu mojego urlopu zaczyna mnie szpiegować
2. w jaki sposób człowiek może skanować wszystkie kolonie i księżyce niemalże w jednym czasie
3. w jaki sposób człowiek może przeskakiwać pomiędzy galaktykami, klikać w daną planetę i księżyc wybierać misję szpieguj i to się dzieje np. w 1 gali i w tym samym czasie np. w 3 gali......
4. moje zgłoszenie do suportu aby zbadali tą "anomalie" jak sami widzicie nic nie dało, więc postanowiłem napisać to tutaj bo ktoś może miał podobnie....
5. myślę, że te wszystkie ST w wykonaniu tego "gracza" są wątpliwe jeśli używa on nielegalnego oprogramowania (a tak właśnie w mojej opinii się dzieje)
6. Y2K sam przyznał się pod jednym z ST, że praktycznie gra tylko z telefonu więc tutaj tym bardziej wątpliwe jest wykonywanie misji szpieguj w tak krótkim czasie jak miało to miejsce w moim przypadku
7. gracz Y2K podczas szpiegowania w dniu 24.08.2024 r moich planet i księżyców nie używał systemowego szpiegowania (co znacznie przyspiesza ten proces), gdyż żadna planeta ani księzyc z którymi sąsiaduje w układzie nie miała aktywek.....
Reasumując:
Gracz Y2K używa nielegalnego oprogramowania podczas szpiegowania....
Administracja gry nic nie robi sobie z moich zgłoszeń, gdyż efekt powinien być jeden... perm na gracza Y2K zgodnie z regulaminem gry
poniżej przedstawiam zrzuty z ekranu, które zrobiłem podczas szpiegowania mnie przez gracza Y2K w dniu 24.08.2024r o godzinie 8:28 tj kilka sekund po zdjęciu przeze mnie urlopu.... wnioski wyciągnijcie sami... może mieliście podobnie ?? zgłaszajcie do suportu !!!!!!