Lista oszustów Xanthippe

• Lista oszustów serwera Xanthippe kupujący lewą surkę oraz jeden hipokryta, cykor i wazeliniarz. Post będzie aktualizowany wraz z kolejnymi oszustwami graczy.

e4168a9a14e49.png

Mario

Oraz największy hipokryta, cykor i wazeliniarz uni - Mario. Człowiek bez jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego, w momencie banów topki wyzywa ich od głupków a w momencie powrotu topki wchodzi jak wazelina i nagle każe modowi usuwać posty w których obrażał zbanowanych i wchodzi im w 4 litery. Współczucia dla ludzi, którzy znają go w realu.

a28f03e7d2bf3.png

• wiesz co [ciach] ci powiem?:)to ze dowalacie sie do nas,spoko rozumiem nie mam z tym problemu. zawinilismy i musza byc tego konsekwencje, ale ze dowalacie sie do niewinnych to juz jest smieszne. Masz problem z mario? Wiem jakie miał zdanie o topce i o nas, sam mi to osobiscie napisal i wiedzialem ze tak jest, do sojuszu zaprosil mnie smitty po dluzszej rozmowie, mario nie byl chetny na to ale zadecydowala wiekszosc,odpisał kulturalnie bodajze kubanczykowi na posta i zaczela sie nie potrzebna dyskusja dlatego poprosil o usuniecie posta. a co ze pogratulował mi pod st to juz jest problem? jestem w jego sojuszu i chcac nie chcac wypada pogratulowac,jezeli twoj mały mozg nie potrafi tego ogarnac to juz nie moj problem. Nie masz wiekszych problemow w zyciu? kup sobie psa i idz z nim na spacer bedziesz mial mniej czasu na pisanie takich debilizmow:)

Moderator Ruda:
    Obraza

• "Bez kregoslupa moralnego, wspolczucia dla ludzi, ktorzy znaja mnie w realu". Najciekawsze jest to, ze jak widac nie odrozniasz gry od zycia. Ale powiem ci [ciach], ze w realu bys tak nie szczeknal, tutaj mozesz i jak widac odbijasz sobie na forum jakies niepowodzenia. No masz problem jak widac ze soba i to niemaly. Juz nie da rady inaczej z wami

Moderator Ruda:
    Obraza

• A więc czas zabrać głos, do GO Adminow itp, zróbcie z tym porządek :) frustratów których tylek boli od czyjegoś nieszczescia :) po pierwsze:

dostaliśmy bana na długi czas, a więc swoje odbębniliśmy,

po drugie, musimy oddać surowce, po trzecie to Wy graliście cały czas, ale jak widać slabo graliscie skoro dalej jesteście w tym samym miejscu...czyli w czarnej dupie :) a dla pocieszenia, powiem wam jedno :) cala ta śmietanka, kubanczyk, magik, kaz i wszyscy inni doczekacie się odwiedzin :)

wiecie czym się różnimy? :) tym ze dla nas to tylko gra, a wy sracie sie przy tym jakbym wlasnie przeleciał wasze laski :) troche dystansu i tyle :) zabawa, jesli macie z tym problem to zacznijcie grac w bierki, albo w cos innego, bo widocznie nerwy nie są waszą mocną stroną :)

możecie sobie jechac po nas ile chcecie, leje na to, nic zlego nie zrobilem :) bo to nie ja wymyslilem darmową gre za ktorą trzeba placic aby dogonić czołówke :) ja mam swoje zycie, duzo ciekawych rzeczy w nim do zrobienia i ta gra ma mi sluzyc do zabawy, jeżeli Wy macie z tym problem to sory :)

• , kubanczyk

wiec zajmij sie swoimi "rzeczami", a nie mnie tu wklejasz i nie strasz,masz leciec,to lec.

Ps. pokaz mi choc jeden post, gdzie komus jechalem lub jakies wulgarne okreslenia z mojej strony ,sory inny poziom.

Twoja ironia na nasz temat i inne wypowiedzi to fakt :) chyba że nie pamiętasz co wypisywałeś, a tak na marginesie... info dla wszystkich :) może nie zdajecie sobie sprawy z tego, ale czołowka chcąc nie chcąc musieli wydać sporo kasy na to aby sie tam znaleźć, i czym to sie różni od tego co zrobiliśmy My? niczym;) to samo bagienko :) tylko na legalu dając kase Ogame :)

• PS....Magik już spakowany w recki :) także pilnujcie się ;)

Smerf_Wazniak

Kolejny chłopczyk przerzucił się z kupowania lewej surki na kupowanie flot. Brawo.

Smerf, kim ty w ogole jestes? Ja ci powiem. Jestes jakąś płotką na tym uni, dorośnij, urośnij to dopiero zacznij szczekać.

Sądząc po twoim argumencie MOGE OSZUKIWAĆ BO TO TYLKO GRA to pewnie w realu masz tak - MOGE KRAŚĆ BO INNI MAJĄ WIĘCEJ. Na razie pewnie kradniesz tylko matce z portfela...

• This post will remain inaccessible for others until approved by a moderator.

Ech, chciałem dodać zdjęcie z wiadomościami, które dostałem od gracza smitty, ale coś widzę, że będzie problem

"Masz jakis problem ogolnie czy po prostu niedojebany jestes?" - SmiTTy07

Przyznam szczerze, że nieźle się uśmiałem xD

Czyli druga opcja :D

Wszystko pod publiczkę nie :D?

Nie wiem czy wiesz ale cytowanie prywatnych wiadomości na forum bez zgody autora jest niedozwolone :P

ST: 89

Lubię se czasem pospamić wkurzając innych ludzi

Grałem na U: 6,10,13,20,43,48,50,56,59