jumek [P N] vs. X Feniks X [H...] ~ 848.567%

• Cześć Ygrek, troszkę źle odczytałeś sens postu. Tutaj nikt nie pisał byście nie latali po planetach, latajcie flotami na planety jak się Wam wielkim to opłaca, sami też latamy na planety gdy widzimy zysk, ale, nie rozwalamy rakietami obrony ani nie niszczymy moonów, bo to jest bez sensu.. Nam, maluczkim chodzi o to by nie rozwalać nam moonów tylko dla celu złapania floty z FSa, i nie jechanie całą noc rakietami po obronie, gdy my, ekonomi, jak to napisałeś, śpimy. Jeżeli będzie więcej takich akcji jak to opisał Fenix, że my, ci mali, wstajemy rano a tutaj nie ma prawie całej obrony na planetach a połowa moonów jest rozwalona.... Fakt, masz rację, nie będziemy jęczeć, nie kupimy żadnych "paczek" za kasę by się w mig odbudować. Zwyczajnie zostaniemy zniechęceni do tej gry i pójdziemy gdzieś indziej. Nie wiem, każdy gdzie chce, ja może na Red Dragon. Latajcie po planetach, polujcie na flotę ale na Miłość Boską, nie róbcie takiej destrukcji jaką miał Fenix. Ja miałem rozwalony raz moon, dwa dni czekałem by mi kto,ś go zrobił a potem potrzebowałem niemal dwóch tygodni by go pobudować, jak bym miał rozwalone pięć moonów tak jak Fenix tego doświadczył. Nie było by mnie już tutaj. Dajcie nam też żyć w tej grze.

Z wyrazami szacunku.

Tolek.

• Cześć Ygrek, troszkę źle odczytałeś sens postu. Tutaj nikt nie pisał byście nie latali po planetach, latajcie flotami na planety jak się Wam wielkim to opłaca, sami też latamy na planety gdy widzimy zysk, ale, nie rozwalamy rakietami obrony ani nie niszczymy moonów, bo to jest bez sensu.. Nam, maluczkim chodzi o to by nie rozwalać nam moonów tylko dla celu złapania floty z FSa, i nie jechanie całą noc rakietami po obronie, gdy my, ekonomi, jak to napisałeś, śpimy. Jeżeli będzie więcej takich akcji jak to opisał Fenix, że my, ci mali, wstajemy rano a tutaj nie ma prawie całej obrony na planetach a połowa moonów jest rozwalona.... Fakt, masz rację, nie będziemy jęczeć, nie kupimy żadnych "paczek" za kasę by się w mig odbudować. Zwyczajnie zostaniemy zniechęceni do tej gry i pójdziemy gdzieś indziej. Nie wiem, każdy gdzie chce, ja może na Red Dragon. Latajcie po planetach, polujcie na flotę ale na Miłość Boską, nie róbcie takiej destrukcji jaką miał Fenix. Ja miałem rozwalony raz moon, dwa dni czekałem by mi kto,ś go zrobił a potem potrzebowałem niemal dwóch tygodni by go pobudować, jak bym miał rozwalone pięć moonów tak jak Fenix tego doświadczył. Nie było by mnie już tutaj. Dajcie nam też żyć w tej grze.

Z wyrazami szacunku.

Tolek.

Tak nie do końca się z Tobą zgadzam.

Po pierwsze jak zauważyłeś Feniks obronił się mimo że Jumek był dużo silniejszy.

Po trzecie ogame zdecydowanie faworyzuje grę eko

Po szóste ygrek ma rację

Po dziewiąte ogame dając takie narzędzia do gry godzi się z taką sytuacją

Po drugie Sachari miał mi piwo wysłać

Po siódme dlaczego ogame nie daje w evencie skracaczy na stocznie

Po jedenaste kim ty w ogóle jesteś Tolek, Gandalf Cię przysłał?

Z wyrazami szacunku.

Tolek.

To tylko gra

Nikt nie karze nikomu tutaj być

[mniam]

Inni grają dla funn

Inni poznali tutaj fajnych ludzi i tylko są tutaj dla nich

Także to tylko wirtualna potyczka. Wiem, że niektórzy tutaj podnoszą swoje malutkie ego, ale to tylko internet. Zostawmy ich bo w świecie realnym to zwykłe popychadła....

Bawmy się i cieszmy się ludźmi tutaj poznanymi.

Ja osobiście trzymam kciuki za administracje gry aby czuwała nad przestrzeganiem zasad.

:trollface:

[mod='kasai']Upominam za obraze i prowokacje.[/mod]

• "Po jedenaste kim ty w ogóle jesteś Tolek, Gandalf Cię przysłał?"

August, jestem po prostu człowiekiem, nie trzeba być Ministrem, Premierem ani nawet prezydentem w Tym Kraju by mieć prawi się odezwać.

Jestem tylko zwykłym człowiekiem.

Ale jak mam być tak traktowany za prawo napisania czegoś na forum, to faktycznie, pomyliłem się z wejściem tutaj.

Ja nie sracz, po mnie "gówno" nie spływa.

Wolę zakończyć grę niż czytać tego typu wypowiedzi.

Zadaj sobie August pytanie, Kim Ty jesteś???

Zapytaj się o to ludzi w grze, tytaj na forum i tych co znasz w świecie realnym.

Ja jestem nikim dla Ciebie, jestem tylko człowiekiem.

A Ty August????

• Tolek w żadnym wypadku nie był to atak na Twoją osobę a na argumenty które podałeś w wersji lekko żartobliwej.

Stanowczo apeluję do Ciebie abyś nie brał tego do serca.

Ale temat który podałeś był wielokrotnie podejmowany pod innymi postami.

Musisz się z tym pogodzić lub faktycznie zakończyć grę.

Dla żony Mateusz, dla dzieci tata, dla znajomych cham i prostak, dla Ciebie nikt.

Więcej dystansu do tego gówna jakie tutaj reprezentujemy:piwko:

• jumek (5158913)
    Odsprzedaj flotę na nekkar 2 lip 2020 21:11

tutaj macie kawałek wiadki byłego juz mojego sojusznika

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

Amunt Valencianistas!!!!🤣

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁

• jumek (5158913)
    Odsprzedaj flotę na nekkar 2 lip 2020 21:11

tutaj macie kawałek wiadki byłego juz mojego sojusznika

Niesamowite - u nas by to całkowicie nie przeszło, Ty moze to nie problem Jumka, tylko jakiegoś patologicznego środowiska w jakim sie obracał ;) Jak czesto grałeś z jakimiś czitami? Może to nie ich problem, bardziej Twój? Coś jeszcze bedzie? Swego czasu sojusz Komornik wrzucił rozmowe telefoniczą grubego chyba z architektem UNI, tez masz w zwyczaju nagrywać ludzi z którymi rozmawiasz? To by wiele tłumaczyło :)

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">

• jakby nie przeszło jak go wzięliście, haha

mogę sobie odtworzyć rozmowy z Femme odnośnie patuski jaka jest Aleks.

Zresztą konto na którym grasz jest zrobione n"rynku" bo oczywiście inaczej ten fajny kromak by nic nie zrobil

Tak w ogóle to weźcie sobie pod "skrzydla" spawacza i nazwijcie sojusz Z-K zaklad karny

Jakas chora patologia w tym pn

[mod='kasai']A to wszystko jakie ma znaczenie dla tego ST? Swoje teorie proszę rozwijać w DiD[/mod]

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

Amunt Valencianistas!!!!🤣

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁