Zmiana sortowania planet

• Witam, Propozycja zmiany sortowania planet, zamiast tandetnego i nieidącego z duchem czasu sortowania, które odbywa się w ustawianiach za pomocą select box i opcji które nie spełniają moich wymagać i pewnie wielu użytkowników również, proponują wprowadzić zmianę aby użytkownik mógł na ekranie gry za pomocą opcji " drag and drop" przestawiać i zamieniać swoje planety w dowolnej kolejności jaka mu odpowiada

p.s szkoda że odrzuciliście moje CV, mam mega dużo pomysłów, które będę teraz tutaj wstawiał

Pozdrawiam

• Jedynie użyteczne i wygodne sortowanie, głównie ze wzgledu na loogistykę i planowanie - jest przez koordy. Wiadomo że można sortować po nazwach i dodawać liczby ale lepiej przekonać sie do jedynej słusznej mozliwości.

p.s szkoda że odrzuciliście moje CV, mam mega dużo pomysłów, które będę teraz tutaj wstawiał

Jak mnienmam trzeba ogarniać grę i wykazać się umiejetnoscią pisania, pewnie o to chodziło.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Witam, Propozycja zmiany sortowania planet, zamiast tandetnego i nieidącego z duchem czasu sortowania, które odbywa się w ustawianiach za pomocą select box i opcji które nie spełniają moich wymagać i pewnie wielu użytkowników również, proponują wprowadzić zmianę aby użytkownik mógł na ekranie gry za pomocą opcji " drag and drop" przestawiać i zamieniać swoje planety w dowolnej kolejności jaka mu odpowiada

Pozdrawiam

:/

Opcja Drag-and-Drop dostępna jest cały czas i od bardzo dawna, ale trzeba iść z duchem czasu i nie kisić anty z eksp na koncie lub wydać na nią parę groszy i zakupić komandora ||:saint::S

• Dokladnie mozliwa jest dowolna kolejnosc planet wedlug preferencji uzytkownika lepszej propozycji nie mozna z CV załączyć wraz z listem motywacyjnym i zyciorysem :trollface: według kolejnosci pomysłów :D

• lepszej propozycji nie mozna z CV załączyć

Ktoś tu się chyba obraził. Polecam zapamiętac maksymę gdybyś chciał aplikować

Człowiekowi cywilizowanemu łatwiej udawać barbarzyńcę niż odwrotnie. :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis