UP4DLY [P E] vs. Kielbaska_JEDI [JEDI] ~ 1.548.282,99%

• Dzień dobry :) Ograniczyłem ostatnio spożywanie mięsa, ale w weekend kiełbaską nie pogardzę. Okazuje się, że cierpliwość popłaca i stanie lotką przy ulu przez tydzień również może zaowocować :) Flota wyskanowana na minutkach, szybki lot z lekkim zapasem floty na wszelki wypadek, zbióka i do domu :D Obrońcy życzę SzO.

Pozdrawiam sojusz, buddy i discord <3

P.S. Odpowiadając na potencjalne pytania. Tak. Flota budowana posiłkując się delikatnie antymaterią skanuje, obserwuje i lata sama :trollface:

Dnia 12-07-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor UP4DLY [P E]

Pancernik 55.555.555

Obrońca Kielbaska_JEDI [JEDI]

Mały transporter 514.143

Duży transporter 355.155

Lekki myśliwiec 3.033.911

Ciężki myśliwiec 207.982

Krążownik 1.506.137

Okręt wojenny 240.037

Statek kolonizacyjny 29

Recykler 1.210.807

Sonda szpiegowska 2.298.155

Bombowiec 30.162

Niszczyciel 19.015

Gwiazda Śmierci 166

Pancernik 1.097.073

Reaper 62.670

Pathfinder 256.990

Wyrzutnia rakiet 11.592

Lekkie działo laserowe 15.878

Ciężkie działo laserowe 743

Działo Gaussa 288

Działo jonowe 384

Wyrzutnia plazmy 58

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor UP4DLY [P E]

Pancernik 55.549.922 ( -5.633 )

Obrońca Kielbaska_JEDI [JEDI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

46.270.807 Metalu, 5.559.008 Kryształu i 903.754.326 Deuteru

Agresor stracił łącznie 478.805.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 220.786.752.000 jednostek.

At these space coordinates now float 77.339.259.200 metal, 59.157.620.200 crystal and 18.331.420.100 deuterium.

Agresor przejął łącznie 955.584.141 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 77.216.540.007

Kryształ: 58.937.859.208

Deuter: 19.150.679.426

agresor zyskał łącznie 155.305.078.641 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -110.424.035.807

Kryształ: -84.308.982.008

Deuter: -27.009.318.326

obrońca stracił łącznie 221.742.336.141 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Mój pierwszy wpis po 8? chyba latach nieaktywności na forum, miałem nie zakładać, a jednak :)

No ale jak taki ładny strzał to cała przyjemność po mojej stronie, gratulacje.

Trafiaj więcej takich niefinezyjnych, nieodebranych bfs na stacjonuj, szpieguj i kolonizuj, a że się komuś nie podoba? :whocares:

• Nie ma czego gratulować ,kasa robi swoje i tyle ,szkoda kiełbasy że padł na pczkomacie ,nie było by mi szkoda bo za błędy się płaci ,ale mogła to być mniejsza flota bez paczek a i tak by się ładnie zarobiło i uczciwie .

• Upadły graty pięknego starci i dodam tylko do Tomexa

Przygadał kocioł garnkowi xDxDxD

Ale że tak zapytam.... o co chodzi? Nie przywołuj mojego nicku nadaremnie jeżeli możesz :beaten:

Upadły graty, Kiełabasa SZO

Bawimy się dalej ;)

uni MENSA - 26 ST - OFF (fuzja z Kalyke)

uni KALYKE - 43 ST - do 06-03-2022 (fuzja)

uni KALYKE - 72 ST - do 13-05-2024 (fuzja)

uni KALYKE - 43 ST - od 14-05-2024

PB Solo

4 619 423,38%

PB ACS

6 303 913,10%

• Odbierasz FS i umiesz je wysyłać to bez znaczenia czy gracz paczkuje czy nie to i tak cię nie złapie
    antymateria sama nie skanuje graczy i nie rozsyła floty, oraz na szczęście nie ma przycisku skróć lot o połowę
    nie przypilnowałeś floty to po prostu jej nie masz i taki fakt.
    Gratki atakującemu, jest % jest zabawa :)

• Kiełbasa SzO

Upadłemu Graty, trzeba odkuć te Rozpórki.

Myślę że już sobie to odkupił, nie ma jak niespełnione ambicje i parę koła żeby znów być 'pro' 😁

SzO obrońcy, takie czasy, GF zaciera rączki 😁💪

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Czy paczkomat, czy też nie, obrońca nie upilnował, agresor wykorzystał

GRATY UP4DLY

A kiełbasce SzO

Tak na tego obrońcę wystarczyła by garstka floty ,ale na większą ofiarę potrzeba floty ,a ta powstała z paczek , jak by nie było floty (paczek) to by sobie mógł po oglądać tylko obrońcę i zapłakać że nic zrobić nie może ,oczywiście chodzi mi o większą flotę , i tu jest różnica miedzy paczkomatem a uczciwym graczem , podniecają się ludzie skilem kogoś kto postawił coś za kasę i nie widzą różnicy ,no szkoda ,widocznie mamy różne rozumowanie zabawy ,wiem ,nie Upadłego wina ,że może kasę ładować w grę ,ale szkoda mi obrońców że padają w takie łapki psełdo skilowców . To po prostu KASA KASA KASA , pilnowanie się przed może 3ma osobami z uni (może) i sobie lata za KASĘ bez wielkiego stresu .

• Jakby zamiast piątek były szóstki wyglądało by ładniej. Argesorowi graty. Obrońcy szo. Dużej grupie komentujących by w końcu pogodzenia się z tym, że paczki stały się częścią tej gry.

• No ktoś spieprzył grę , może grasz od kilku lat i nie rozumiesz ,ja gram prawie od początku Uni 1 jak to do ciebie dochodzi ,wiem też że gra się zmieniła ,problem w tym że nie ze względu na graczy ,czego pewnie tez nie ogarniasz ,oczywiście że chodzi o kasę ,ale wczesniej tego nie bylo ,czyli ktoś stworzył grę bez kasy, póżniej zażądał za nią jałmużny ,a póżniej wykożystał baranów takich jak Ty widzę żeby mu brawom bili , otóż trzeba było wysłuchać ludu a nie samowolkę sobie robić a było by uczciwie , a tak wszystko jask zawsze chodzi o kasę ,i nie ma problemu ,jak trzeba to trrzeba ,ale żeby się tak z tym obnosić ? Takie małe porównanie : Ja nie mam nic do gejów niech sobie wtyczka wali we wtyczkę ( co dla mnie nie jest zrozumiałe ) ale nie musisz się z tym afiszować ,baw się jak lubisz ,mi to wisi ,ale czy ktoś się afiszuje że jest wtyczka i kontakt ? , wiem znowu nie zrozumiesz aluzji ,chodzi mi o to że jak powstało Uni 1 i miało zasady takie a nie inne ,póżniej powstały kolejne z innymi zasadami ,to niech tak zostanie , a nie narzucać im po latach swoje widzi mi się i nikt tak na prawdę nie ma szans się na ten temat wypowiedzieć , choć niby NIBY ma :P no ale pewnie się mylę ,bo jestem prosty ,a nawet ten prosty NIBY nie jest zrozumiały ,i kto tu jest prosty ?

• Oddając konto naszej parówce możesz być pewny dwóch rzeczy: konto trafi w recki, przeczytasz o tym na forum:/

Zawsze są też dwie zmienne losowe: nie wiadomo tylko jak szybko to się stanie i kto to zrobi.

UPADLY mimo że dokuczasz moim sojusznikom to gratuluję, bo masz wyczucie czasu i intuicję.

Kielbaska SzO, przemysł może jednak eko jako styl gry, bo floty bez urlopu nie utrzymasz ;)

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]

&

<mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica •
    Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •