Myślę, że mogłabym na to przystać, ALE:
- alternatywne u68 dostałoby mniej galaktyk (uważam, że to bez sensu dawać tyle samo) 6-7?
- mam obawę czy x2 nie będzie mieć za wysokich tych pokojowych względem innych uniwersów.
Nie wiedziałam że Balboa gra na u68.
Ale wiesz że to mija się z celem? Bo to nadal przenosiny. Część osób nie chce się przenosić, bo gra od 20 lat i od 14 lat w takiej konfiguracji.
Wszyscy tutaj staramy się znaleźć złoty środek tak żeby maksymalnie jak największa liczba graczy była zadowolona. Jesteś jedyną znaną mi osobą której po prostu żadne rozwiązanie nie pasuje. A co mają powiedzieć gracze z innych uniwersów na taki argument? Przecież tam też nie wszyscy chcą się przenosić. Najpierw była argumentacja o zachowaniu unikalnego klimatu U68 bo parametry, teraz to nie pasuje. Przecież relokacje za darmo dostaniesz. Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. W mojej propozycji absolutnie wszyscy dostaliby to co chcą. Mniej aktywni gracze - unii na swoich ulubionych skopiowanych z U68 parametrach, bardziej aktywni możliwość wyboru gdzie chcą grać. Wreszcie team czyściutkie unii bez marudzenia że idlaki i pobanowane konta zapychają 8semki. Jedynie ciap nic nie pasuje.