Posts by HanS

Myślę, że mogłabym na to przystać, ALE:

• alternatywne u68 dostałoby mniej galaktyk (uważam, że to bez sensu dawać tyle samo) 6-7?
    • mam obawę czy x2 nie będzie mieć za wysokich tych pokojowych względem innych uniwersów.

Nie wiedziałam że Balboa gra na u68. :)

Ale wiesz że to mija się z celem? Bo to nadal przenosiny. Część osób nie chce się przenosić, bo gra od 20 lat i od 14 lat w takiej konfiguracji.

Wszyscy tutaj staramy się znaleźć złoty środek tak żeby maksymalnie jak największa liczba graczy była zadowolona. Jesteś jedyną znaną mi osobą której po prostu żadne rozwiązanie nie pasuje. A co mają powiedzieć gracze z innych uniwersów na taki argument? Przecież tam też nie wszyscy chcą się przenosić. Najpierw była argumentacja o zachowaniu unikalnego klimatu U68 bo parametry, teraz to nie pasuje. Przecież relokacje za darmo dostaniesz. Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. W mojej propozycji absolutnie wszyscy dostaliby to co chcą. Mniej aktywni gracze - unii na swoich ulubionych skopiowanych z U68 parametrach, bardziej aktywni możliwość wyboru gdzie chcą grać. Wreszcie team czyściutkie unii bez marudzenia że idlaki i pobanowane konta zapychają 8semki. Jedynie ciap nic nie pasuje.

Jeśli U68 zostanie w takiej formie jak propozycja teamu, tylko dlatego że ktoś kto gra w tą gre 20 lat nie ogarnia wysyłania fs w innej konfiguracji niż obecnie, to będzie to najbardziej kuriozalny powód o jakim słyszałem

To może po prostu niech powstaną wszystkie nowe i tyle ... Odnośnie pozycji to wiadomo , że ciężko będzie dogodzić z 8 pozycją ale 7,9 też robią robote i to nie są tragiczne spadki ... Nawet przy 9 galaktykach to jest mało 8 przy łączeniu np. 4 uni to gruba wojna o pozycje

Ja to popieram, niech sobie to unii będzie takie jakie jest ale dajcie się chociaż z niego wydostać :)

Przeczytałem, nie wszyscy którzy tam grają chcą zachowania parametrów.

Czy była ankieta żeby zrobić na u68 eko x10? Jaki jest sens robienia z tego unii docelowego jak ono jest przepełnione idlakami? To unii w obecnej propozycji tak bardzo odstaje parametrami od innych że nie ma sensu robić z niego docelowego. Po co?

Mam 2 pytania jak wyobrażacie sobie U68 jako docelowe jak tam jest dosłownie kilka pozycji 8 wolnych?

Dlaczego U68 ma mieć najgorsze parametry dla wszystkich stylów gry, najgorsze eko, najgorsze ekspy, najgorsze parametry do latania.

Jeśli już tak bardzo chcecie zostawić U68 to chociaż pomyślcie o podciągnięciu eko tutaj na x10.

W przeciwnym wypadku to jest to nie ma sensu tutaj rozmawiać o jakiejkolwiek konkurencji wobec innych unii. To będzie martwe unii.

Nie wiem czy ktoś będzie chciał na takim unii wrzucić jakiś pieniądz w paczki.

Wkleję tu jeszcze raz to co napisałem, tego posta wyżej można skasować

Miałem się tu już nigdy nie pojawić, ale postanowiłem zrobić wyjątek;).

Okazja nadzwyczajna, procent kosmiczny, wypada pogratulować mojemu sojusznikowi.

Kiedy większość z nas w sobotę rano sobie śpi, okazuje się że są gracze którym jeszcze się chce i wiedzą gdzie szukać :).

Ja szczerze ich podziwiam ale patrząc po efektach, było warto.

ST cieszy tym bardziej, że złom PN na YZK odebrany z nawiązką.

Obrońcy SzO, droga trochę ta nauka jak na tak doświadczonego gracza, ale pewnie dlatego zostanie na długo zapamiętana.

Mój pierwszy wpis po 8? chyba latach nieaktywności na forum, miałem nie zakładać, a jednak :)

No ale jak taki ładny strzał to cała przyjemność po mojej stronie, gratulacje.

Trafiaj więcej takich niefinezyjnych, nieodebranych bfs na stacjonuj, szpieguj i kolonizuj, a że się komuś nie podoba? :whocares: