Psioniczna Sieć

• Witam, pytanie dotyczy jednego z wyboru ścieżki pod ekspedycję, dokładniej chodzi o Psioniczna siec , czy cos sie zmieniło ? kiedyś opis tego badania obniżał tylko procent na event o nazwie Czarna Dziura . Czy on tez działa na obniżenie "Pustych ekspedyji ?" Licze na pomoc

Opis dla niewtajemniczonych

Kosmiczna komunikacja odbywa się w ramach psionicznej sieci. Nadzorujący ekspedycje kaeleshowie posiadają stały dostęp do tej sieci, dzięki czemu są w stanie ostrzegać statki na duże odległości, jeśli przewidzą dla nich niebezpieczeństwa. Gatunki, które nie wierzą w potężne moce psioniczne kaeleshów, powinny zerknąć na ich statystyki prawdopodobieństwa pomyślnych ekspedycji.

Wzmocnienie psionicznej sieci zmniejsza z każdym poziomem ryzyko utraty statków w trakcie ekspedycji.

image.png?ex=668ed101&is=668d7f81&hm=64914bc81df12a8fc2d8011efe125626546584b43c0d07a60f61f3d40c6492d1&

[mod='Ruda']Nie kolorujemy postów[/mod]

The Psionic Network is used for communicating across the vast reaches of the cosmos. The Kaelesh who monitor expeditions are always tied into this network, using it to warn far-flung ships of impending dangers. Species who doubt the Kaelesh’s impressive psi powers only need to take a look at the statistics of how often Kaelesh exploration vessels return unscathed.

Ktoś nie umie tłumaczyć ze zrozumieniem, żadna nowość. Według tego poligloty:

Pomyślna ekspedycja <=> Flota wróciła

bez komentarza...

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis