Balboa[S_D] vs. olszyn3k[LEL] ~ 1.892.143%

• Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.

napisales swieta prawde

za to trzeba mu polac 8)

• Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.

Synku jakie konto dostałem? :trollface:

O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂

Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂

Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪

Mordo. Ja Ci tu konto ogarnąłem a moje stare konto forumowe juz nie istnieje dlatego mam nowe. Zieno

Mordo. Ja Ci tu konto ogarnąłem a moje stare konto forumowe juz nie istnieje dlatego mam nowe. Zieno

dyskusja typu :

Gratulacje dla agresora, obroncy troche pokory

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

No raczej nie klamczuszku, to konto jest moonowka,które dostałem po Astridzie aka bocieek .

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Czy w tej piaskownicy olszyn3k i johajgnees są jeszcze jakieś zabawki czy już wszystko pobrudziliście ? Dyskusja jak z przedszkola, ale mimo wszystko śmiesznie się to czyta, zajadając popcornem.

Balboa graty, nie przepadamy za sobą, ale zawsze fajnie widzieć krzykacza w reckach, a ty olszyn3k pamiętaj, że krowa, która dużo ryczy to mało mleka daje.

Znam ,znam, tylko ja nie daje mało mleka, przejrzyj forum jak już skończysz te paczki klepać 😂

Trochę się posmialem,a teraz bez odbioru 😎

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Czy w tej piaskownicy olszyn3k i johajgnees są jeszcze jakieś zabawki czy już wszystko pobrudziliście ? Dyskusja jak z przedszkola, ale mimo wszystko śmiesznie się to czyta, zajadając popcornem.

Balboa graty, nie przepadamy za sobą, ale zawsze fajnie widzieć krzykacza w reckach, a ty olszyn3k pamiętaj, że krowa, która dużo ryczy to mało mleka daje.

Znam ,znam, tylko ja nie daje mało mleka, przejrzyj forum jak już skończysz te paczki klepać 😂

Trochę się posmialem,a teraz bez odbioru 😎

Człowieku ja nie gram już przynajmniej 2-3 miesiące więc z tymi paczkami to poleciałeś grubo albo mnie z kimś pomyliłeś.

• Olszyn to Olszyn :-) SzO!! Nic się nie stało.

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

• Możliwe, tak jak Ty mnie z kimś pomyliłeś mówiąc,że nie daje mleka, więc kwita.

Gralismy razem kupę czasu temu Filipku 😎

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Myślę że opis akcja nie jest tu istotny dlaczego pomine nie warto jątrzyć ale uważam że dorosły człowiek bierze na klatę zarówno wzloty jak i upadki ... Życzę więcej klasy pokonanemu przyznanie się do porażki też jest wyzwaniem. Graty dla Balboa oby jak najwięcej po tej stronie 😉

• Myślę że opis akcja nie jest tu istotny dlaczego pomine nie warto jątrzyć ale uważam że dorosły człowiek bierze na klatę zarówno wzloty jak i upadki ... Życzę więcej klasy pokonanemu przyznanie się do porażki też jest wyzwaniem. Graty dla Balboa oby jak najwięcej po tej stronie 😉

Coś miałem dodać, brak pomysłów, a Ty zrobiłeś to idealnie.

• Nie wiem czy jest czego gratulować, bo ubicie takiego turbo-nooba jak Olszynek musiało być piekielnie łatwe, ale mimo tego wszystkiego, co masz za uszami, graty ubicia tej małej, szczekającej muchy.