Glowa1 & Fisher [H S] vs. PanZagadka ~ 4.832.945%

• Czytanie ze zrozumieniem ewidentnie kuleje. Z tego co widzę, to starcie wrzucił właśnie atakujący czyli zwycięzca starcia.

• Ale piękne się napinacie:) Teraz z powodu gry noce nie przespane, wakacje przegrane byle by udowadniać, że JAM Jest Lepszejszy:P

Pięknie HS Niech Skasuje Babine i jego Klan a Balbina niech Przejmie Rosalind:D

O Mamo ale akcje, gdzie konkrety i spadające Księżyce JAM się pytam???

Dawać, dawać ten Cyrk się Fajnie czyta:)

• A sorry Głowa1 zwracam honor.:piwko: Faktycznie starcie zakończyło się Twoim zwycięstwem więc jak najbardziej miałeś prawo wstawić RW. :graty:

Zmyliło mnie to, że masz trzy razy większe starty niż przegrany obrońca. :stroke:

Gratuluje kolejne wielkie zwycięstwo H S :brawo:

• Spoko:), nie ma za co:D, a już wiem kto Tyś jest;), no i fakt, w starciu nie zdążyłeś wziąć udziału, byłem szybszy, ale czekałeś później z recami, no nos mnie dobrze kierował, ale czyjaś sugestia zmyliła, no nic, gramy dalej i się bawimy.

• Graty ustrzelenia konta należącego do ekipy Balboły.

Czuć nawet w innych galaktykach, że atmosfera między drużyną Fishera i Balboły naładowana jest wieloma negatywnymi emocjami, które mogłby znaleźć ujście na kolejnej gali Fame Ogame MMA 2. Czy Fisher jest zainteresowany dołączeniem do federacji w roli zawodnika?

• Fajnie sie tu bawicie, o kombinacjach z Panem Zagadką slyszalem i trzymalem kciuki za akcje..ale jak widac nie wszystko poszło jak trzeba 8o

Porownywanie tematu tych zbiórek w obu ST totalnie bez sensu..Przy olbrzymiej wtopie flot HS zmiany w bilansie bylyby naprawde kosmetyczne..

Tutaj ten bilans troche zmienia jakby "wynik", ktoś przegrał..ale wygrał :P Kiedys takie ST należało by się obrońcy, nie wiem czy cos sie pozmienialo od czasów starego ogame, bo od powrotu nie musiałem czegos takiego rozkminiać...zresztą w dziale wojen % też bylby dla obrońcy :rolleyes:

Fajnie że wklejone, bo przyjemnie jest poczytać o tym jakie kombinacje są uskuteczniane na uni, ale raczej chwalić to się tu nie ma czym..poważnie bym sie zastanawiał czy to troche nie lipa coś takiego wstawiać :S

• Fajnie sie tu bawicie, o kombinacjach z Panem Zagadką slyszalem i trzymalem kciuki za akcje..ale jak widac nie wszystko poszło jak trzeba 8o

Porownywanie tematu tych zbiórek w obu ST totalnie bez sensu..Przy olbrzymiej wtopie flot HS zmiany w bilansie bylyby naprawde kosmetyczne..

Tutaj ten bilans troche zmienia jakby "wynik", ktoś przegrał..ale wygrał :P Kiedys takie ST należało by się obrońcy, nie wiem czy cos sie pozmienialo od czasów starego ogame, bo od powrotu nie musiałem czegos takiego rozkminiać...zresztą w dziale wojen % też bylby dla obrońcy :rolleyes:

Fajnie że wklejone, bo przyjemnie jest poczytać o tym jakie kombinacje są uskuteczniane na uni, ale raczej chwalić to się tu nie ma czym..poważnie bym sie zastanawiał czy to troche nie lipa coś takiego wstawiać :S

Ta kosmetyczne, tam przekłamany bilans o 4kkk ale kosmetyka. Nasza "olbrzymia wtopa" jest juz odbudowana kolejnymi starciami na uni. A Tobie panie Bambax jak idzie? Tak jak reszcie flot Vipow? Cztery floty wam skasowaliśmy, żadna nie odbudowana. Wszystko na niebiesko sie świeci. Zasady zawsze takie byly, jak sie ich nie zna to po 10 latach udaje sie glupka. Zasady wojen zawsze byly inne niz ST, ale skąd możesz to wiedzieć. Chwalić tez sie nie ma czym, bo to piata wasza flota w reckach. Więcej gry mniej uprawiania propagandy poproszę. Bo spokojnie możesz pisać ulotki wyborcze.

• Gratki głowa, sąsiad Zagadka trafiony zatopiony, zysk przy takim starciu to sobie w dupę można wsadzić ( za przeproszeniem ;) ). Liczy się złom, wyjątkowo się tu z Wami zgadzam.

Ta kosmetyczne, tam przekłamany bilans o 4kkk ale kosmetyka. Nasza "olbrzymia wtopa" jest juz odbudowana kolejnymi starciami na uni. A Tobie panie Bambax jak idzie? Tak jak reszcie flot Vipow? Cztery floty wam skasowaliśmy, żadna nie odbudowana. Wszystko na niebiesko sie świeci. Zasady zawsze takie byly, jak sie ich nie zna to po 10 latach udaje sie glupka. Zasady wojen zawsze byly inne niz ST, ale skąd możesz to wiedzieć. Chwalić tez sie nie ma czym, bo to piata wasza flota w reckach. Więcej gry mniej uprawiania propagandy poproszę. Bo spokojnie możesz pisać ulotki wyborcze.

Z tą kosmetyką to może troche zły dobór słow, bo rozchodzi sie o naprawde duże ilosci surowców, nie mniej jednak tam nie zmieniało to "wyniku" starcia, tutaj jednak lepszy bilans ma obrońca, a w RW tego nie widać i o to sie rozchodzi. Gdyby nie byloby tam kombinowanej akcji i udalo sie to trafic omijajac podstawki, to wstyd byloby to wklejać..ale że była do tego jakaś dodatkowa otoczka to serio gratuluje chęci i zacięcia, mniej juz samego starcia, bo liczby nie kłamią..

Fisher w zadnym momencie nie umuje wam umiejtenosci ani tego czego co juz tutaj osiagneliscie, bo jestescie napewno mocną ekipą, pewnie jedną z mocniejszych na ogame.pl.. Dlatego właśnie Balboa tak bardzo chciał sie z wami sprawdzić 8)

Nie mam pojecia o co Ci chodzi z tym BamBaxem :S Glupio mi bylo isc na inne UNI niz ekipa z Thubana, wiec konto trafilo na Rosalind, a potem do nowego wlasciciela, bo x2 to zdecydowanie nie moj klimat..i już wylądowało w waszych reckach jak i kilka innych kont z VIP, nie wszyscy chyba byli gotowi na zamiane zdominowanego UNI, na takie gdzie trzeba się mocno pilnować xD

Widze natomiast ze lubisz sobie dopisywac jakies teorie do faktów, "nasza flotka" tzn VIP czy kogo? Bo ja w tym ST tagu sojuszu nie widze żadnego, Balboa tez chyba w VIP nie jest? Wychodzi na to ze kazdy gracz ktory stara sie zrobic jakąś akcje z ekipą która was spakowała jest juz od "nas"i tak naprawde nie wiadomo od kogo xD

Lubie podyskutowac, jak jest o czym i z kim...bo mozna tu trafic na różne wykwity 8o Nie znam cie Fisher ani troche, tylko z tego co piszesz na forum i sorki ale po tym co wyczytałem pod tym ST odnosze wrazenie, ze masz jakis ból dupy ze ktos jest w stanie dać wam jednak lanie :D

• Skończ dyskusje skoro dla Ciebie kupienie 4kont i tony antymaterii żeby cokolwiek ugrać = danie komuś lania 😂😂

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Ekipa VIP ekipa VIP.

Każdy się wypowiada a mało kto zauważył że tak naprawdę VIP na Rosalind nie było praktycznie..

Schodziliśmy tylko z U jak byliśmy potrzebni na chwilę.

Ja i reszta że STAREGO VIP z earth gramy od fuzji na Yin.

Zaraz po fuzji Balboa się dowiedział że na Rosalind nie będziemy grać i dlatego odszedł z LamErem ( Miech też tu zostaję dlatego też jest u Balboa) ..

Więc proszę przestać VIP łączyć z Rosalind.

Pozdrawiam Balboa LamEra i Miecha :) i czekam na kolejne st :)

• No Pioter to powodzenia gdzie indziej w takim razie, myślałem ,że cokolwiek tu pokażecie.

Oprócz skanowania i podrzucania krisu bo np Mohikanin od początku fuzji tylko to umie zrobić 😂😂

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Wam ta narracje to sie zmienia w tempie ktorym sami sie gubicie, najpierw podobno demokratycznym wyborem tu przyszliście, a Balbo byl przeciw, teraz ze to Balbo chciał sie mierzyć, a teraz sojusz sie rozlał po innych uniach. Najpierw wszyscy grali, ustawienia serwera pod siebie chcieli zmieniać, teraz juz nikt nie gra, bo ten konto oddal, tamten cos tam, trzeci w reckach, Najpierw wszyscy w jednym sojuszu, jeszcze kur trzy razy nie zapial, a tu juz wszyscy sie odcinają od siebie. Nie wstyd trochę? No serio jesteście zdziwieni ze obnażam ta wasza narracje? Juz sobie daruje rozkładać wasze wypowiedzi na szczegóły bo zwyczajnie szkoda na to czasu. Zaczęliście manipulować, bo w grze wam nie szlo, to wszedłem w wasza gre. Przestaniecie, ja tez przestane.

• Olszyn3k tobie również powodzenia.

Lataj i zlomuj :).

Fisher ty nie masz o niczym pojęcia..

( Udowodniłeś to właśnie swoim komentarzem wyżej).

więc nie będę wdawał się z tobą w dyskusję :).

• Olszyn3k tobie również powodzenia.

Lataj i zlomuj :).

Fisher ty nie masz o niczym pojęcia..

( Udowodniłeś to właśnie swoim komentarzem wyżej).

więc nie będę wdawał się z tobą w dyskusję :).

Wodzu na DC Earth też pisałeś, że to VIP zrobiły to grube starcie na HS mimo iż nie widniał TAG "VIP" w starciu ( z tego miejsca gratulacje dla Balboa i swego rodzaju "przeprosiny" bo mu docinałem na DC ze jest Pi&^A a jednak coś tam fajnego z podstawka pokazał - CHAPEAU BAS ) wiec musisz ustalić jedną wersje która mówisz, bo wyżej piszesz ze VIP nie mają nic wspólnego z Rosalind :/

"Każdy się wypowiada a mało kto zauważył że tak naprawdę VIP na Rosalind nie było praktycznie.." - tutaj muszę ci oddać honor, masz w 100% racje :trollface:

co do docinki twojej w stronę Fishera( nie łączy mnie nic z nim), to na Pan powinieneś mu raczej mówić, biorąc pod uwagę twoje i jego % i posty w dziale starć.

odnośnie starcia :) - gratki dla obu stron za zabawę, o to w tym chodzi :graty: