cudowny symulator
-
- 11.15.0
- FINEZJA1
-
-
-
https://simulator.ogame-tools.com/en
Polecam również ten
-
Symulator walki to tylko symulacja – nie daje gwarancji wyniku walki.
Pamiętaj, że straty nie są rekompensowane, jeśli rzeczywisty wynik różni się od wyniku symulacji.
-
Działa w ogóle ten symulator w grze bo co chcę coś sprawdzić to jest not set yet?
-
Pewnie że działa ale czy poprawnie to zależy od sytuacji.
-
a ja chciałbym zgłosić, że ten cudowny symulator nie działa. Parę dni temu wrzuciłem coś niewielkiego ( do 20 tys statków ) i od tej pory status dla tej symulacji i każdej nowej widnieje jako:
Symulacja w toku...
I mogę sobie kasować każdą symulacje, dawać na nowo i status jest ten sam.
Po za tym primo - ten symulator nie podaje najważniejszej informacji - ile recków jest potrzebnych do zebrania złomu. Co za tym idzie musimy iść do innych działających symulatorów, które to podają
-
a ja chciałbym zgłosić, że ten cudowny symulator nie działa. Parę dni temu wrzuciłem coś niewielkiego ( do 20 tys statków ) i od tej pory status dla tej symulacji i każdej nowej widnieje jako:
Symulacja w toku...
I mogę sobie kasować każdą symulacje, dawać na nowo i status jest ten sam.
Po za tym primo - ten symulator nie podaje najważniejszej informacji - ile recków jest potrzebnych do zebrania złomu. Co za tym idzie musimy iść do innych działających symulatorów, które to podają
albo zrobic dwa proste rownania na kalkulatorku (ladownosc swoich recy chyba kazdy wie jak sprawdzic), co zajmuje raptem 10s :))... ogolmie to dziwie sie ze tylu graczy jeszcze sobie w infinity nie zlinkowalo log sima... ludzie kto o zdrowych zmyslach uzywa tego oficjalnego symulatora ...
-
Bo nie każdy używa infinity 🤷
Po za tym należy oczekiwać, że jak gf coś wprowadza to powinno to działać 😁