Usuwajac wieksza ilosc raportow szpiegowskich pojedynczo, zdarza sie i to dosc czesto ze cos sie blokuje i nie mozna ich dalej usuwac(przycisk usuwania staje sie tak jakby nieaktywny i nie reaguje), trzeba przeladowac strone z raportami szpiegowskimi i znowu daja sie usuwac. Czy ktos sie z tym spotkal, czy moze to ogolny problem i wystepuje u kazdego kto skanuje a potem usuwa te raporty?
usuwanie raportów szpiegowskich
-
- Gra
- obserwator
-
-
U mnie też to często występuje
-
Również potwierdzam, że problem występuje i nie tylko raporty szpiegowskie ale z każdym typem wiadomości jak usuwamy pojedynczo.
-
potwierdzam nie zgłaszałem tego błędu ponieważ nie przetestowałem go w kilku wariantach a jestem w podróży więc nie mam czasu pomimo skanowania 😂😂😂 wszyscy mamy ten problem to jest złożona gra przegladarkowa jeżeli jedna osoba posiada błąd reszta też może potwierdzić nie jest aż tak dotkliwy ale przeladowanie strony a błąd zdarza się często narazie byłem na etapie częstotliwości tego błędu pierwszy wariant wyłapywalem czas w którym kasowane są wiadomosci szybkość i poruszenie kursora myszki jest wystarczajacy mały błąd a cieszy 😅 poprostu przypadkiem to zerklem podczas skanowania cieszyłem się jednym i drugim to tak jak można opisać po ostatniej aktualizacji kiedy budowany jest budynek nie ma poprzedniej kolejki budowania jak było pierwotnie z miniaturka przycisku zielonego można włączyć coś innego zielona miniaturka jest po lewej stronie dostępna ale aby kontynuować włączanie to samo badanie czy budynek dowolnej maści nie nazwę formy trzeba włączyć główny obrazek dotyczący zainteresowanego przedmiotu sporu ^^
Prawdopodobnie twórca gry wprowadził ta zmianę kosmetyczna umyslnie i zostanie na stałe odświeżenie strony generuje popularność atywnosci strony i wiąże się z tym przychód
Litości
A co do tematu, tak, u mnie też sie takie błędy zdarzają .