kohan [VIP] vs. Vice Ultraviolet [ZAKON] ~ 148.600%

• Flotę UltraVioleta widzialem kilka razy, ale wydawało mi się że ona ciągle na fsie...jak tylko zobaczylem ją dzisiaj w ciemno wysłałem kolona, 1.30h lotu wiec jakies rozpoznanie zrobilem..wydawalo się że jest szansa..
    Niestety pierwszy lot się nie udał, najczęściej każdy ucieka w inny uklad...ale on stwierdził że się ze mna pobawi ;) Uciekł na planete, więc sprobowalem drugi raz..widziałem że uciekl na moona więc jeszcze raz 8o

Z tej zabawy wyszło to, że obrońca puscil stacjonuj w ukladzie ale na planete zamiast moona...byłem przekonany że tam ktoś kombinuje jakiegoś spadaka, ale się przeliczylem :rolleyes: W kazdym razie tak na koniec świąt coś do koszyczka wpadło ;)

Pozdro dla Znajomych i Sojuszu, oraz wszystkich którzy nie mają życia poza ogame :trollface:

Agresor kohan [VIP]

Pancernik 2.000.000

Obrońca Vice Ultraviolet [ZAKON]

Mały transporter 4.742

Duży transporter 5.785

Lekki myśliwiec 728.455

Ciężki myśliwiec 241.269

Krążownik 136.713

Okręt wojenny 91.761

Recykler 14.673

Sonda szpiegowska 1.162.024

Bombowiec 16.839

Satelita słoneczny 130

Niszczyciel 4.745

Pancernik 21.325

Reaper 2.789

Pathfinder 3.950

Wyrzutnia rakiet 630.529

Lekkie działo laserowe 33.133

Ciężkie działo laserowe 9.200

Działo Gaussa 13.974

Działo jonowe 18.600

Wyrzutnia plazmy 2.400

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor kohan [VIP]

Pancernik 1.998.173 ( -1.827 )

Obrońca Vice Ultraviolet [ZAKON]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

22.674.466 Metalu, 6.175.345 Kryształu i 81.418.224 Deuteru

Agresor stracił łącznie 155.295.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 23.180.510.000 jednostek.

At these space coordinates now float 9.091.873.450 metal, 5.018.302.650 crystal and 749.895.700 deuterium.

Agresor przejął łącznie 110.268.035 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 9.059.737.916

Kryształ: 4.951.397.995

Deuter: 803.908.924

agresor zyskał łącznie 14.815.044.835 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -14.603.634.966

Kryształ: -7.471.924.845

Deuter: -1.215.218.224

obrońca stracił łącznie 23.290.778.035 jednostek.

• Serio byłeś przekonany, że ktoś coś kombinuje?? Przecież odkąd przyszedł tu Balboa to wyczyścił uni z flot na tyle, że Wy możecie latać bez nutki niepewności. Zostały same konta górników (Thuban to uni górników, ale mimo wszystko), co widac po powtarzajacych sie ST na tych samych osobach. A garstka z tych, co zostali i polecą, zrobią jakiś % to boją się nawet na forum wstawić, żeby nie pokazać swojej floty.

Za Violeta szczere gratki i szacunek, bo się pilnował, ale nie dorabiaj teorii, że nie wiadomo jakie akcje na Thuban odchodzą, bo to uni szarych myszek, bojących się wychylić, żeby się nie narazić.

Pozdrawiam! :)

• Serio byłeś przekonany, że ktoś coś kombinuje?? Przecież odkąd przyszedł tu Balboa to wyczyścił uni z flot na tyle, że Wy możecie latać bez nutki niepewności. Zostały same konta górników (Thuban to uni górników, ale mimo wszystko), co widac po powtarzajacych sie ST na tych samych osobach. A garstka z tych, co zostali i polecą, zrobią jakiś % to boją się nawet na forum wstawić, żeby nie pokazać swojej floty.

Za Violeta szczere gratki i szacunek, bo się pilnował, ale nie dorabiaj teorii, że nie wiadomo jakie akcje na Thuban odchodzą, bo to uni szarych myszek, bojących się wychylić, żeby się nie narazić.

Gadzi jest jeden sojusz, który ma odpowiednią ilość cyferek by strącić 2kk pancy ale to "trza umić" coś wykombinować.

Graty Kohan, kilka dni temu mówiłem żebyśmy moony zrzucali... jak coś to już nieaktualne. :beaten:

Gadzi, widząc taki lot na fali..zawsze zapala mi sie lampka ostrzegawcza, zawsze patrze na cos w taki sposob jak sam bym to wykombinował..

Tak jak napisał Miechu jest sojusz ktory moglby swoimi cyferkami zrobic mi kuku :) A jesli jest szansa ze ktos Ci moze rozbic zabawki, lepiej brac taka opcje pod uwage...sam powinnienes najlepiej o tym wiedziec, bo dokladnie na czyms takim wtopiles...fakt ze kiedy CLE jeszcze grało, byłbym praktycznie przekonany ze to pułapka..ale rozegralbym to w ten sam sposob :)