Y2K[KOMORNIC] & Selavi[KOMORNIC]& Szajka[KOMORNIC]& zygunia[KOMORNIC]& dziuniek[KOMORNIC]vs. Spawacz_39 [SPQR]~ 4.313.913% Top3 OGame x1

• ech , ja troche dowalę of topic ale , Bandziorek vel Panciorek vel Thor , walisz jak błotem oskarżeniami na prawo i lewo , napisz chociaż raz jakiś konkret . Ktoś gra i ma frajde z wydawania kasy , spoko , ktoś gra i ma frajde z ciągłego siedzenie to też spoko , nie rozumiem zawiści i jadu jaki toczysz bo ktoś jest lepszy i w przeciwieństwie do Ciebie , nie kupił konta , tylko go rozwija i to widać w ST ( mam na myśli Ygreka ) , z Twoich komentarzy jedzie jad w stronę Spawacza , ale dla czego ? czyżby bolało Cie ze wydaje kase na grę ? To nie Twoja kasa. Jedziesz po operatorach gry ...PAMIETAJ , zawsze możesz zrezygnować , jesteś tu tylko gosciem i jak Ci coś nie odpowiada to wyjdż z tej społeczności , nie krytykuj zasad , miej spokojną głowę . Nie wiem kim jestes i nie obchodzi mnie to i takie podejscie proponuje mnieć do graczy na GF . Nie pasi - zawsze możesz stworzyć sam jakąś grę i ją prowadzisz zamiast marnować czas na obrzucanie błotem i insynuacje bez dowodów , wyssane z palce i teksty napisane zawsze dwuznacznie .

• ech , ja troche dowalę of topic ale , Bandziorek vel Panciorek vel Thor , walisz jak błotem oskarżeniami na prawo i lewo , napisz chociaż raz jakiś konkret . Ktoś gra i ma frajde z wydawania kasy , spoko , ktoś gra i ma frajde z ciągłego siedzenie to też spoko , nie rozumiem zawiści i jadu jaki toczysz bo ktoś jest lepszy i w przeciwieństwie do Ciebie , nie kupił konta , tylko go rozwija i to widać w ST ( mam na myśli Ygreka ) , z Twoich komentarzy jedzie jad w stronę Spawacza , ale dla czego ? czyżby bolało Cie ze wydaje kase na grę ? To nie Twoja kasa. Jedziesz po operatorach gry ...PAMIETAJ , zawsze możesz zrezygnować , jesteś tu tylko gosciem i jak Ci coś nie odpowiada to wyjdż z tej społeczności , nie krytykuj zasad , miej spokojną głowę . Nie wiem kim jestes i nie obchodzi mnie to i takie podejscie proponuje mnieć do graczy na GF . Nie pasi - zawsze możesz stworzyć sam jakąś grę i ją prowadzisz zamiast marnować czas na obrzucanie błotem i insynuacje bez dowodów , wyssane z palce i teksty napisane zawsze dwuznacznie .

Nie znam Ciebie ani spawacza i nie mam zamiaru Was poznawać :)

Nie interesuje mnie to kto ile ma w portfelu ani to jak gra ....

Ta "gra" mnie też tyle interesuje co zeszłoroczny śnieg :)

Nie przeczytałeś moich postów a je komentujesz <X

W Telegraficznym skrucie chodzi o wprowadzenie cenzury przez kasai nic po za tym :trollface:

Moderator kasai:
    I na tym skonczmy ten offtopic. Jak juz sobie wszystko wyjasniliscie.

• Bandzior mylisz fakty. Każdy cię zna na uni.

Więc z skończ...głupoty

Prawić.

A jak kozak jesteś to pokaż co ty potrafisz. Bo spawacz miał jaja że spróbował rywalizować z komornikami a ty co najwyżej potrafisz pluć komuś w twarz....

Pozdrowiam miłej majówki.

• Jeśli Twoim zdaniem dawać surowce swoim wrogom po przez złom jest pokazaniem, że ma się jaja to ja rozkładam ręce xD

Tutaj każdy każdego zna bo nikt tutaj nie gra...może w sumie z 40-50 osób.

Miłej majówki 😁

P.s.

Ciekawe jak majówkę spędza nasz ogejmowy maniak Y2KxDxD