Typer Piłkarski Euro 2020 - dyskusje

• Włochy - Hiszpania to zawsze solidne pojedynki w obronie. W ich ostatnich kilku bezpośrednich meczach padło 9 bramek, z czego cztery w pamiętnym finale w Kijowie. Nawet bukmacherzy tak przewidywali, bo na under 2,5 gola był kurs 1,25-1,3 a na over 2,5 ok. 2,3.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Kiedy zaczynamy typować finałową kolejkę?

"Some men aren’t looking for anything logical, like money.

They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with.

Some men just want to watch the world burn."

• Są wyniki kolejki numer 6:

Typer Piłkarski EURO 2020

W czołówce klasyfikacji generalnej są małe różnice, więc nadal wszystko może się zdarzyć, rozstrzygnie ostatnia kolejka:thumbup:

I jakby mało było skandali w tym EURO, to zwycięzcą kolejki numer 6 w naszym typerze jest osoba o nicku Toadie ;)

Zgodnie z zasadami, kupon trafi zatem do osoby która zajęła drugie miejsce, a ponieważ takich było dwie, to wygrywa osoba która typowała wcześniej czyli Chlodny Dran

Zwycięzcy gratuluje i proszę o kontakt na pw na forum w celu odbioru kuponu.

• Spokojnie niedługo ogłosi, że wygrałeś ;)

• Toadie pewnie jeszcze czeka na powtórzenie karnego Mbappe :ocb::ocb:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Mamy już oficjalne wyniki:

Typer Piłkarski EURO 2020

Zwycięzca typera została Avinashi

:brawo:

Walka o drugie miejsce była bardzo zacięta, dwie osoby zdobyły 72 punktu, dlatego liczyła się ilość trafionych dokładnie wyników.

Drugie miejsce zajął zatem Chlodny Dran (7 dokładnych typów), a trzecie MaRecki (6 dokładnych typów) :graty:

Dodatkowo kupon za wygranie 7 kolejki dostanie Logitech!

Wszystkie wymienione osoby proszę o kontakt na pw w celu omówienia odbioru nagród.

I na koniec jeszcze raz serdecznie gratulujemy zwycięzcom, wszystkim biorącym udział dziękujemy za grę, a z mojej strony chciałem jeszcze mocno podziękować wszystkim którzy dołożyli swoja cegiełkę do organizacji tego typera, czy to mniejszą czy to gigantyczną,

I oby do kolejnego typera ;)

• Chlodny Dran w sumie nie sądziłam, że będzie jak mówisz. Wszak była mała różnica punktów, ale nie patrzyłam jak kto typował, by nie psuć sobie zabawy :)

Już któryś raz brałam udział w LT, ale zawsze gryzłam miejsce gdzieś w połowie listy osób biorących udział, więc tym bardziej jestem zadowolona :D

Dziękuję za zabawę! :)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Moje gratulacje gratulacje dla Zwyciężczyni Avinashi, walka była zacięta do samego końca. A tak BTW świetna zabawa i mam nadzieję że będą inne konkursy.

Pozdrawiam i do następnego

• Dodatkowo kupon za wygranie 7 kolejki dostanie Logitech!

O żesz Ty! To ja też coś wygrałem? Ale się nawalę w weekend za te 3 ojro :beaten::popcorn:

Gratulacje dla zwycięzców :brawo:

Toadie częściej takie konkursy! Liga mistrzów każdego dnia bliżej. A jak sam widzisz, zainteresowanie duże - a i specjalistów pełno :beaten:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Oczywiście również gratuluję :)

Wszystkim oczywiście :)

Za zabawę podziękowałam, ale już nie pogratulowałam :( skleroza, meh... wybaczcie :(

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Moje gratulacje gratulacje dla Zwyciężczyni Avinashi, walka była zacięta do samego końca. A tak BTW świetna zabawa i mam nadzieję że będą inne konkursy.

Pozdrawiam i do następnego

Gratulacje dla Ciebie oraz zwycięscy konkursu oraz wszystkim uczestnikom i przede wszystkim organizatorowi pięknej zabawy co do emocji to były na stadionach turniej naprawdę fajny . :thumbup:

arts tak jak na disco pisałem 11 czerwca ze Włochy win i udało się. Piona Sombrero. ;)

Ps. Toadie olimpiada się szykuje też fajna sprawa z typowaniem by była. Tylko 37 dyscyplin jak z pamięci liczę:saint:. To taka luźna propozycja na konkurs jak by mało było.

• Też jestem za tym żeby częściej to było - może powrót Typera, który kiedyś był? A jak brak czasu to LM za chwilę.

Gratuluje zwyciężczyni i osobom biorącym udział.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

Edited once, last by Qnick ().

• Za zabawę podziękowałam, ale już nie pogratulowałam :( skleroza, meh... wybaczcie

Wybaczamy! ;)

Dołączam się do gratulacji wszystkim, a w szczególności Zwyciężczyni - świetny wynik! :)

Pozostałym uczestnikom dziękuję za wspólna zabawę!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein