Włochy - Hiszpania to zawsze solidne pojedynki w obronie. W ich ostatnich kilku bezpośrednich meczach padło 9 bramek, z czego cztery w pamiętnym finale w Kijowie. Nawet bukmacherzy tak przewidywali, bo na under 2,5 gola był kurs 1,25-1,3 a na over 2,5 ok. 2,3.
Typer Piłkarski Euro 2020 - dyskusje
- Toadie
- Closed
-
-
Kiedy zaczynamy typować finałową kolejkę?
-
Ostania kolejka jest już dostępna do typowania:
Przypominam, że mecz o 3 miejsce w Copa America jest punktowany podwójnie, finał Copa America będzie punktowany potrójnie, a finał EURO poczwórnie.Pierwszy mecz już w sobotę o 2:00.
-
Są wyniki kolejki numer 6:
W czołówce klasyfikacji generalnej są małe różnice, więc nadal wszystko może się zdarzyć, rozstrzygnie ostatnia kolejka
I jakby mało było skandali w tym EURO, to zwycięzcą kolejki numer 6 w naszym typerze jest osoba o nicku Toadie
Zgodnie z zasadami, kupon trafi zatem do osoby która zajęła drugie miejsce, a ponieważ takich było dwie, to wygrywa osoba która typowała wcześniej czyli Chlodny DranZwycięzcy gratuluje i proszę o kontakt na pw na forum w celu odbioru kuponu.
-
Kolejka 6:
Brazylia – Peru 0:5
Włochy – Hiszpania 0:1
Argentyna – Kolumbia 0:1
Anglia – Dania 0:1
Ci powiem trafiłeś z tym Peru
Toadie coś wiadomo o wynikach 5 kolejki?
Wysyłałem swoje typy po tym meczu, więc i tak nie dostałbym punktów.
-
-
Spokojnie niedługo ogłosi, że wygrałeś
-
-
Mamy już oficjalne wyniki:
Zwycięzca typera została Avinashi
Walka o drugie miejsce była bardzo zacięta, dwie osoby zdobyły 72 punktu, dlatego liczyła się ilość trafionych dokładnie wyników.
Drugie miejsce zajął zatem Chlodny Dran (7 dokładnych typów), a trzecie MaRecki (6 dokładnych typów)
Dodatkowo kupon za wygranie 7 kolejki dostanie Logitech!
Wszystkie wymienione osoby proszę o kontakt na pw w celu omówienia odbioru nagród.
I na koniec jeszcze raz serdecznie gratulujemy zwycięzcom, wszystkim biorącym udział dziękujemy za grę, a z mojej strony chciałem jeszcze mocno podziękować wszystkim którzy dołożyli swoja cegiełkę do organizacji tego typera, czy to mniejszą czy to gigantyczną,
I oby do kolejnego typera
-
Chlodny Dran w sumie nie sądziłam, że będzie jak mówisz. Wszak była mała różnica punktów, ale nie patrzyłam jak kto typował, by nie psuć sobie zabawy
Już któryś raz brałam udział w LT, ale zawsze gryzłam miejsce gdzieś w połowie listy osób biorących udział, więc tym bardziej jestem zadowolona
Dziękuję za zabawę!
-
-
-
-
Oczywiście również gratuluję
Wszystkim oczywiście
Za zabawę podziękowałam, ale już nie pogratulowałam skleroza, meh... wybaczcie
-
Moje gratulacje gratulacje dla Zwyciężczyni Avinashi, walka była zacięta do samego końca. A tak BTW świetna zabawa i mam nadzieję że będą inne konkursy.
Pozdrawiam i do następnego
Gratulacje dla Ciebie oraz zwycięscy konkursu oraz wszystkim uczestnikom i przede wszystkim organizatorowi pięknej zabawy co do emocji to były na stadionach turniej naprawdę fajny .
arts tak jak na disco pisałem 11 czerwca ze Włochy win i udało się. Piona Sombrero.
Ps. Toadie olimpiada się szykuje też fajna sprawa z typowaniem by była. Tylko 37 dyscyplin jak z pamięci liczę. To taka luźna propozycja na konkurs jak by mało było.
-
Też jestem za tym żeby częściej to było - może powrót Typera, który kiedyś był? A jak brak czasu to LM za chwilę.
Gratuluje zwyciężczyni i osobom biorącym udział.
-
Za zabawę podziękowałam, ale już nie pogratulowałam skleroza, meh... wybaczcie
Wybaczamy!
Dołączam się do gratulacji wszystkim, a w szczególności Zwyciężczyni - świetny wynik!
Pozostałym uczestnikom dziękuję za wspólna zabawę!