Typer Piłkarski Euro 2020 - dyskusje

• Wątek dyskusyjny dla Typera EURO 2020. W tym wątku będą również wstawiane na bieżąco ewentualne dodatkowe informacje, jeśli się pojawią.

W miarę możliwości prosimy o dyskusje lub pytania tylko na temat Typera.

• Pytanie, czy jak ktoś typował - jedna bramka Turków i dwie Włochów, to przy faktycznie strzelonych dwóch bramkach Itali i jednej (samobójczej, ale bramce) Truków, to wynik 1:2 uznaje się za trafiony? :P

• Logitech proszę żebyś nie usuwał podkreślnika z nazwy Macedonia Północna.

Marcus Tyranus Nie dawaj enterów pomiędzy meczami

Poprawiłem wasze posty, bo przy zliczaniu automatycznym punktów przy jakiejkolwiek zmianie punkty mogłyby nie zostać policzone. Na przyszłość proszę jednak, żebyście na to uważali, bo mogę tego nie zauważyć i nie policzą się punkty.

• Logitech proszę żebyś nie usuwał podkreślnika z nazwy Macedonia Północna.

Marcus Tyranus Nie dawaj enterów pomiędzy meczami

Poprawiłem wasze posty, bo przy zliczaniu automatycznym punktów przy jakiejkolwiek zmianie punkty mogłyby nie zostać policzone. Na przyszłość proszę jednak, żebyście na to uważali, bo mogę tego nie zauważyć i nie policzą się punkty.

Z ciekawości, czego używacie do zliczania? (o ile to nie jest tajemna wiedza) Toadie?

No i powodzenia wszystkim rywalizującym graczom.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Poprawiłem wasze posty, bo przy zliczaniu automatycznym punktów przy jakiejkolwiek zmianie punkty mogłyby nie zostać policzone. Na przyszłość proszę jednak, żebyście na to uważali, bo mogę tego nie zauważyć i nie policzą się punkty.

Czy możesz tak na przyszłość pisać poprawnie Niderlandy zamiast niepoprawnie Holandia? Czy tak zbytnio tematu nie ogarniasz i ciemnota. Jak chcesz wiedzieć dlaczego, to zapraszam na priv.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Logitech - owszem, piszę Holandia ponieważ jest to nadal zalecany przez Komisję Standaryzacji Nazw Geograficznych poza Granicami Rzeczypospolitej Polskiej przy Głównym Geodecie Kraju polski egzonim dotyczący skróconej nazwy Królestwa Niderlandów. Gdybym operował pełnymi oficjalnymi nazwami, jak Republika Federalna Niemiec czy Republika Czeska to wtedy byłoby też Królestwo Niderlandów, ale ponieważ nie stosujemy nazw pełnych to zgodnie z oficjalnym nazewnictwem mamy Holandię.

• Uuu czy tylko ja jestem takim hardcore, że jako jedyny obstawiłem zwycięstwo Polaków w meczu z Hiszpania? :) coś czuję, że po tym mega słabym meczu ze Słowacja teraz zagramy jeden z najlepszych meczy od lat tak jak było np z Niemcami, z Portugalia albo jak dalej sięgnąć to z Francja, Holandia czy Anglia :)

• Uuu czy tylko ja jestem takim hardcore, że jako jedyny obstawiłem zwycięstwo Polaków w meczu z Hiszpania? :) coś czuję, że po tym mega słabym meczu ze Słowacja teraz zagramy jeden z najlepszych meczy od lat tak jak było np z Niemcami, z Portugalia albo jak dalej sięgnąć to z Francja, Holandia czy Anglia :)

Ryzykant. Obyś miał rację bo będzie to zdecydowanie miłe zaskoczenie.

• umpa i Atuliti poprawiłem Wasze posty z typami bo inaczej nie byłyby właściwie policzone. Proszę żebyście kopiując typy z drugiego posta tematu nie dokonywali żadnych zmian w strukturze typowania, żadnego kasowania spacji, rozbijania nazwy Macedonia_Północna na dwa słowa itd.

• jest jeszcze błąd w 3 kolejce, gospodarzem spotkania Turcja - Szwajcaria jest Szwajcaria.

"Some men aren’t looking for anything logical, like money.

They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with.

Some men just want to watch the world burn."