Wątek dyskusyjny dla Typera EURO 2020. W tym wątku będą również wstawiane na bieżąco ewentualne dodatkowe informacje, jeśli się pojawią.
W miarę możliwości prosimy o dyskusje lub pytania tylko na temat Typera.
Wątek dyskusyjny dla Typera EURO 2020. W tym wątku będą również wstawiane na bieżąco ewentualne dodatkowe informacje, jeśli się pojawią.
W miarę możliwości prosimy o dyskusje lub pytania tylko na temat Typera.
Za chwile mecz otwarcia. Każdy odpowiednio zaopatrzony i przygotowany do rozgrywek?
Dostępna do typowania jest już druga kolejka meczów. Lista meczów do skopiowania jest jak zwykle w drugim poście typera:
Zapraszamy do typowania, start kolejki już za 4 dni.
Pytanie, czy jak ktoś typował - jedna bramka Turków i dwie Włochów, to przy faktycznie strzelonych dwóch bramkach Itali i jednej (samobójczej, ale bramce) Truków, to wynik 1:2 uznaje się za trafiony?
Niestety, ale nie Wtedy jest tylko 1pkt za wytypowanie zwycięzcy
Logitech proszę żebyś nie usuwał podkreślnika z nazwy Macedonia Północna.
Marcus Tyranus Nie dawaj enterów pomiędzy meczami
Poprawiłem wasze posty, bo przy zliczaniu automatycznym punktów przy jakiejkolwiek zmianie punkty mogłyby nie zostać policzone. Na przyszłość proszę jednak, żebyście na to uważali, bo mogę tego nie zauważyć i nie policzą się punkty.
Logitech proszę żebyś nie usuwał podkreślnika z nazwy Macedonia Północna.
Marcus Tyranus Nie dawaj enterów pomiędzy meczami
Poprawiłem wasze posty, bo przy zliczaniu automatycznym punktów przy jakiejkolwiek zmianie punkty mogłyby nie zostać policzone. Na przyszłość proszę jednak, żebyście na to uważali, bo mogę tego nie zauważyć i nie policzą się punkty.
Z ciekawości, czego używacie do zliczania? (o ile to nie jest tajemna wiedza) Toadie?
No i powodzenia wszystkim rywalizującym graczom.
Czy możesz tak na przyszłość pisać poprawnie Niderlandy zamiast niepoprawnie Holandia? Czy tak zbytnio tematu nie ogarniasz i ciemnota. Jak chcesz wiedzieć dlaczego, to zapraszam na priv.
Logitech - owszem, piszę Holandia ponieważ jest to nadal zalecany przez Komisję Standaryzacji Nazw Geograficznych poza Granicami Rzeczypospolitej Polskiej przy Głównym Geodecie Kraju polski egzonim dotyczący skróconej nazwy Królestwa Niderlandów. Gdybym operował pełnymi oficjalnymi nazwami, jak Republika Federalna Niemiec czy Republika Czeska to wtedy byłoby też Królestwo Niderlandów, ale ponieważ nie stosujemy nazw pełnych to zgodnie z oficjalnym nazewnictwem mamy Holandię.
Zielony tytuł nie jest niezbedny
Kiedy można się spodziewać wyników I kolejki?
Wyniki 1 kolejki typera są już dostępne w 3 poście tematu głównego typera:
Zwycięzcy kolejki czyli Cezarcfc gratulujemy!
dobra mamy druga kolejkę i mecz 16.06 o godzinie 15:00 ale niektórzy twardo obstawiają ... w trakcie/po itd.
Uuu czy tylko ja jestem takim hardcore, że jako jedyny obstawiłem zwycięstwo Polaków w meczu z Hiszpania? coś czuję, że po tym mega słabym meczu ze Słowacja teraz zagramy jeden z najlepszych meczy od lat tak jak było np z Niemcami, z Portugalia albo jak dalej sięgnąć to z Francja, Holandia czy Anglia
Uuu czy tylko ja jestem takim hardcore, że jako jedyny obstawiłem zwycięstwo Polaków w meczu z Hiszpania? coś czuję, że po tym mega słabym meczu ze Słowacja teraz zagramy jeden z najlepszych meczy od lat tak jak było np z Niemcami, z Portugalia albo jak dalej sięgnąć to z Francja, Holandia czy Anglia
Ryzykant. Obyś miał rację bo będzie to zdecydowanie miłe zaskoczenie.
jest jeszcze błąd w 3 kolejce, gospodarzem spotkania Turcja - Szwajcaria jest Szwajcaria.