Typer Piłkarski Euro 2020 - dyskusje

• Włochy - Hiszpania to zawsze solidne pojedynki w obronie. W ich ostatnich kilku bezpośrednich meczach padło 9 bramek, z czego cztery w pamiętnym finale w Kijowie. Nawet bukmacherzy tak przewidywali, bo na under 2,5 gola był kurs 1,25-1,3 a na over 2,5 ok. 2,3.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Są wyniki kolejki numer 6:

Typer Piłkarski EURO 2020

W czołówce klasyfikacji generalnej są małe różnice, więc nadal wszystko może się zdarzyć, rozstrzygnie ostatnia kolejka:thumbup:

I jakby mało było skandali w tym EURO, to zwycięzcą kolejki numer 6 w naszym typerze jest osoba o nicku Toadie ;)

Zgodnie z zasadami, kupon trafi zatem do osoby która zajęła drugie miejsce, a ponieważ takich było dwie, to wygrywa osoba która typowała wcześniej czyli Chlodny Dran

Zwycięzcy gratuluje i proszę o kontakt na pw na forum w celu odbioru kuponu.

• Toadie pewnie jeszcze czeka na powtórzenie karnego Mbappe :ocb::ocb:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Mamy już oficjalne wyniki:

Typer Piłkarski EURO 2020

Zwycięzca typera została Avinashi

:brawo:

Walka o drugie miejsce była bardzo zacięta, dwie osoby zdobyły 72 punktu, dlatego liczyła się ilość trafionych dokładnie wyników.

Drugie miejsce zajął zatem Chlodny Dran (7 dokładnych typów), a trzecie MaRecki (6 dokładnych typów) :graty:

Dodatkowo kupon za wygranie 7 kolejki dostanie Logitech!

Wszystkie wymienione osoby proszę o kontakt na pw w celu omówienia odbioru nagród.

I na koniec jeszcze raz serdecznie gratulujemy zwycięzcom, wszystkim biorącym udział dziękujemy za grę, a z mojej strony chciałem jeszcze mocno podziękować wszystkim którzy dołożyli swoja cegiełkę do organizacji tego typera, czy to mniejszą czy to gigantyczną,

I oby do kolejnego typera ;)

• Chlodny Dran w sumie nie sądziłam, że będzie jak mówisz. Wszak była mała różnica punktów, ale nie patrzyłam jak kto typował, by nie psuć sobie zabawy :)

Już któryś raz brałam udział w LT, ale zawsze gryzłam miejsce gdzieś w połowie listy osób biorących udział, więc tym bardziej jestem zadowolona :D

Dziękuję za zabawę! :)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Moje gratulacje gratulacje dla Zwyciężczyni Avinashi, walka była zacięta do samego końca. A tak BTW świetna zabawa i mam nadzieję że będą inne konkursy.

Pozdrawiam i do następnego

"Some men aren’t looking for anything logical, like money.

They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with.

Some men just want to watch the world burn."

• Dodatkowo kupon za wygranie 7 kolejki dostanie Logitech!

O żesz Ty! To ja też coś wygrałem? Ale się nawalę w weekend za te 3 ojro :beaten::popcorn:

Gratulacje dla zwycięzców :brawo:

Toadie częściej takie konkursy! Liga mistrzów każdego dnia bliżej. A jak sam widzisz, zainteresowanie duże - a i specjalistów pełno :beaten:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Oczywiście również gratuluję :)

Wszystkim oczywiście :)

Za zabawę podziękowałam, ale już nie pogratulowałam :( skleroza, meh... wybaczcie :(

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Moje gratulacje gratulacje dla Zwyciężczyni Avinashi, walka była zacięta do samego końca. A tak BTW świetna zabawa i mam nadzieję że będą inne konkursy.

Pozdrawiam i do następnego

Gratulacje dla Ciebie oraz zwycięscy konkursu oraz wszystkim uczestnikom i przede wszystkim organizatorowi pięknej zabawy co do emocji to były na stadionach turniej naprawdę fajny . :thumbup:

arts tak jak na disco pisałem 11 czerwca ze Włochy win i udało się. Piona Sombrero. ;)

Ps. Toadie olimpiada się szykuje też fajna sprawa z typowaniem by była. Tylko 37 dyscyplin jak z pamięci liczę:saint:. To taka luźna propozycja na konkurs jak by mało było.

• Też jestem za tym żeby częściej to było - może powrót Typera, który kiedyś był? A jak brak czasu to LM za chwilę.

Gratuluje zwyciężczyni i osobom biorącym udział.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

Edited once, last by Qnick ().

• Za zabawę podziękowałam, ale już nie pogratulowałam :( skleroza, meh... wybaczcie

Wybaczamy! ;)

Dołączam się do gratulacji wszystkim, a w szczególności Zwyciężczyni - świetny wynik! :)

Pozostałym uczestnikom dziękuję za wspólna zabawę!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein