Wszystko co chcielibyście wiedzieć o teamie

• Święta idą to czas sobie pogadać o wszystkim i niczym. Jednak temat jest Istotny, bo każdy ma z "tym czymś" problem. Może ktoś oświecony napisze na czym polega praca często "nienawidzonych" przez graczy członków teamu?

• Święta idą to czas sobie pogadać o wszystkim i niczym. Jednak temat jest Istotny, bo każdy ma z "tym czymś" problem. Może ktoś oświecony napisze na czym polega praca często "nienawidzonych" przez graczy członków teamu?

Ogarnianie syfu w grze (muliti, pushy i kanciarze, wyłapywanie cwaniakow żerujących na darowiznach ❤️) :trollface: ogłoszenia :D Wspieranie graczy w problemach <3 Komunikacja Nas z GFem :P

:bicz:

Powazny temat dla powaznych i powarzanych ludzi :saint:

Chciałbym wszystko wiedzieć o teamie . . . jak w temacie :D A tak w ogóle to kto pyta? :D To tak jak w Australii będąc wolontariuszem miałbyś za zadanie utrzymanie najdłuższego płotu na świecie ukończonego w latach 50 - tych XX wieku po to i tylko po to aby chronić owce wypasane w południowo - wschodnich obszarach Australii przed psami dingo ^^ <3

Chciałbym wszystko wiedzieć o teamie . . . jak w temacie :D A tak w ogóle to kto pyta? :D To tak jak w Australii będąc wolontariuszem miałbyś za zadanie utrzymanie najdłuższego płotu na świecie ukończonego w latach 50 - tych XX wieku po to i tylko po to aby chronić owce wypasane w południowo - wschodnich obszarach Australii przed psami dingo ^^ <3

Pyta Blues, aka Blusik aka srakakaka :D Tylko se dla niepoznaki konto założył nowe :D

• Jak to powiedział Złomek w II -giej części Zygzaka Mc Queena "jest takie jedne cuś". Czy można gdzieś zobaczyć zdjęcia w negliżu kobiecej części teamu ? Jak ktoś chce to i męskiej :D:rolleyes2:

• Czekam na kasai, aż nazwie mnie kłamczuszką.

Kiedyś na tak zwanym "brytolu" ktoś mnie zaatakował.

Jakież było moje zdziwienie.

Taki słaby gracz i pojechał mi po planetach.

Moja odpowiedź była prosta: 3 razy po trzy fale na każdą jego planetę.

Zgodnie z ówczesnym regulaminem.

I nagle - zdziwienie.

Przydzielono mi bana.

W uzasadnieniu nie napisano: bash. Napisano: Za uniemożliwianie rozwoju gracza.

Tymczasem w regulaminie nie istniało takie pojęcie.

Wtedy przyszło mi zrozumieć, że to gra kolesi.