kohan [VIP] & Miech Blumkulow [VIP] vs. Bacon [Dominion] ~ 115.838%

• Zmotywowany ostatnimi wlotami postanowiłem sie rozejrzeć co można jeszcze ubić. U Bacona zobaczylem minutki na moonie, posprzątne pz..stwierdziłem czemu nie 8)
    Okazało się, że muszę wyjść z domu i nie bede miał jak pilnować zbiórki..ale i tak pz znikneło wcześniej niż przewidywałem. puscilem atak na czuja i liczyłem że dobra passa trwa dalej :D

W trakcie lotu bez sensownego dostępu do ogame, skontaktorwalem sie z Miechem, bo on przecież tak jak i ja nie ma nic poza tą grą..więc było pewne że siedzi i mi tego wszystkiego ładnie dopilnuje :trollface:

Dzięki Miechu za pomoc przy ataku jak i przy zbiórce..

Mając jakis stary raport floty Bacona, byłem pewien ze lece na 10mld floty..ogólnie nic tutaj nie szło jak trzeba, ale się udało :lool:

Agresor kohan [VIP]

Pancernik 999.999

Agresor Miech Blumkulow [VIP]

Sonda szpiegowska 2

Obrońca Bacon [Dominion]

Mały transporter 155.901

Duży transporter 57.241

Lekki myśliwiec 81.373

Ciężki myśliwiec 34.171

Krążownik 84.485

Okręt wojenny 7.727

Recykler 40.893

Sonda szpiegowska 463.398

Bombowiec 4.776

Niszczyciel 5.561

Gwiazda Śmierci 12

Pancernik 95.927

Reaper 2.847

Pathfinder 15.324

Po bitwie...

Agresor kohan [VIP]

Pancernik 998.491 ( -1.508 )

Agresor Miech Blumkulow [VIP]

Sonda szpiegowska 1 ( -1 )

Obrońca Bacon [Dominion]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

321.929.399 Metalu, 56.293.211 Kryształu i 52.844.986 Deuteru

Agresor stracił łącznie 128.181.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 16.420.179.000 jednostek.

At these space coordinates now float 5.229.584.500 metal, 4.913.059.900 crystal and 1.441.207.600 deuterium.

Agresor przejął łącznie 431.067.596 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 5.506.273.899

Kryształ: 4.909.032.111

Deuter: 1.471.432.586

agresor zyskał łącznie 11.886.738.596 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.747.524.399

Kryształ: -7.014.629.211

Deuter: -2.089.092.986

obrońca stracił łącznie 16.851.246.596 jednostek.

• Fredney a Tobie sie weekend przeciągnął, że jeszcze trzyma i nie do końca wiesz co piszesz..czy poprostu w sojuszu u was to norma że się ludzie pushują?

Bo tak troche to wybrzmiało co napisałeś :)

• Fredney a Tobie sie weekend przeciągnął, że jeszcze trzyma i nie do końca wiesz co piszesz..czy poprostu w sojuszu u was to norma że się ludzie pushują?

Coś co się zdarzy raz może się nie powtórzyć , coś co się zdarza drugi zapewne powtórzy się i trzeci :)

Coś co się zdarzy raz może się nie powtórzyć , coś co się zdarza drugi zapewne powtórzy się i trzeci :)

Wyobraźnia połączona z niewiedzą i brakiem pojecia o grze aż z Ciebie kipi :trollface:

Opisałem dokładnie co się tam stało, a Ty znowu w swoim świecie, szkoda gadać :rolleyes:

a Ty KRK jakoś tak jakby po banie, mniej zabawny jesteś :(

• Tak szkoda gadać dokładnie Kohanie Bogu Ogame Polskiego ^^

• Miechu wiesz jak to działa wszystko , akurat sojusznika szanuje jak wszystkich z sojusz , bo to dla mnie ziomki , których Ty nie masz :P Spadł kolejny raz w taki sam sposób , wiec kłaniają się pytania? każdy kto gra w tą grę wie jak to wygląda z boku :)

[Ciach]

[mod='Qnick']Upominam za prowokację [/mod]

• Miechu wiesz jak to działa wszystko , akurat sojusznika szanuje jak wszystkich z sojusz , bo to dla mnie ziomki , których Ty nie masz :P Spadł kolejny raz w taki sam sposób , wiec kłaniają się pytania? każdy kto gra w tą grę wie jak to wygląda z boku :)

[Ciach]

Odpowiem Ci w punktach żebyś wszystko zrozumiał.
    1. Jakbyś szanował sojusznika to byś nie sugerował, że się podłożył.
    2. Część złomu osobiście zebrałem prawie 50 minut po starciu, dobrze dograny push. :beaten:
    3. Mam ziomków, nawet takich prawdziwych z krwi i kości, może Cię to zdziwi ale tacy istnieją. Spotykam się z nimi nie na discord ale w barze. Polecam.
    4.Jeżeli padł kolejny raz w ten sam sposób to tylko świadczy o nim i jego umiejętnościach.
    5. Z boku wygląda tak samo jak i z przodu.
    [Ciach]
    9. Kto gra na Thuban ten w cyrku się nie śmieje.
    [Ciach]

Żeby nie drażnić moda, graty kohan. :beaten:

[mod='Qnick']Zbędny komentarz do niestosownego cytatu ciachnięty[/mod]

• Fredney, gość najnoralniej w świecie nie nauczyl sie nic na pierwszym starciu, albo i nauczył tego dokladnie nie wiemy...bo to nie było żadne klikanie z PZ, chyba nie zrozumiales tego co napisałem..
    Tam mogły iść nawet wabiki na tego fsa, nie mam pojecią bo Miech tego doglądał dlatego są tam jego ss. Bacon najnormalniej w świecie nie odebrał fsa, atak puściłem na oko, Miech miał w razie czego opóźniać bo ja nie miałem jak..

Piszesz że Bacon to super sojusznik, ale twierdzisz że się nam pushuje...świetny z Ciebie gość, troche inne słowa się cisą n usta, ale szkoda naszemu "zielonemu czyścicielowi" dokładać pracy ;)

• Ja się cieszę że nie mam takich ziomków.

Ogólnie jak się to czyta to kojarzy mi się to z czymś śmierdzącym .

Sojusznik spadł drugi raz w ten sam sposób...

Prawda jest taka że 90% tych co ląduje w reckach po prostu nie umie grać a jak dają się złapać w ten sam sposób drugi / trzeci raz to nie wyciągają wniosków .

I to cała tajemnica .

Sojusz Dominions kojarzy mi się trochę z pamiętnikami z wakacji.

Super obsada i cudowna atmosfera :)

• pytanie tylko kiedy byles na wakacjach bo chyba ciezko pilnowac cyferek i odpoczywac w twoim przypadku nie mozliwexDxDxDxD