🌪️TOP 1 SOLO| yoba [Nygga] vs. MorFeusz [NRW] ~ 786 137 %

• giphy.gif

Konto Eleni albo to Elenia po hormonach-czyt. morfeusz, albo jeśli jelenia to po jakimś wypadku bo za czasów nicku Elenia konto prowadzone bardzo ostrożnie z dwa razy udało chyba się trafić się Wiktorowi. Od momentu zmiany nicku na morfeusz grać amator.

Najpierw jakiś tydzień temu zabrakło około 3 min niecałe w FeVerowi, później mi po 10,15 min.... z dwa albo trzy jeszcze loty przepalone ale wiedziałem że siądzie. Wczoraj morfeusz klasa lot na moje 10 Gąsek posłał 30 albo 20 k Pionierów bynajmniej jemu Padło troszkę mi nic gratulacje ataku :6stars:

Dzisiaj podgląd układu gwiazdka na monach skan patrzę flota stoi. Jako iż godzinę temu była aktywność na koncie lot z takim przeświadczeniem albo jest albo jej nie ma, a jak nie ma to siądzie bo przeważnie robiła luki około 20 30 minutowe dzisiaj rekord nie było jej ponad 50 min od kiedy wróciła flota.

Top jeden Solo bez żadnej finezji BFS któryś tam z rzędu któryś z rzędu lot.... maks piąty kilka PW świadczące o tym że gracz nie jest wysokich lotów sorry morfeusz ale taka prawda

i bum.

#pozdro Nygga!

#łapiemy sie na moonach 🌚

Dnia 18-03-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

giphy.gif?cid=6c09b952c9zap34qptm1ffs807qv88p222hzrrelfvyg1p2n&ep=v1_gifs_search&rid=giphy.gif&ct=g

Agresor yoba [Nygga]

Krążownik 1.026.978

Okręt wojenny 852.229

Pancernik 1.068.098

Obrońca MorFeusz [NRW]

Mały transporter 566.113

Duży transporter 103.175

Lekki myśliwiec 2.935.212

Ciężki myśliwiec 256.750

Krążownik 220.669

Okręt wojenny 91.345

Statek kolonizacyjny 8

Recykler 93.003

Sonda szpiegowska 555.503

Bombowiec 40.646

Niszczyciel 30.481

Gwiazda Śmierci 1.015

Pancernik 315.704

Reaper 18.031

Pathfinder 64.174

Po bitwie...

Agresor yoba [Nygga]

Krążownik 733.372 ( -293.606 )

Okręt wojenny 781.689 ( -70.540 )

Pancernik 1.017.840 ( -50.258 )

Obrońca MorFeusz [NRW]

jD4kew.gif

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

626.520.183 Metalu, 235.006.911 Kryształu i 467.865.552 Deuteru

Agresor stracił łącznie 17.018.904.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 81.248.337.000 jednostek.

At these space coordinates now float 42.047.115.200 metal, 28.838.691.200 crystal and 7.727.986.400 deuterium.

Agresor przejął łącznie 1.329.392.646 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 786 137%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 32.119.475.383

Kryształ: 23.950.036.111

Deuter: 6.854.769.952

agresor zyskał łącznie 62.924.281.446 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -42.631.254.183

Kryształ: -31.159.708.911

Deuter: -8.786.766.552

obrońca stracił łącznie 82.577.729.646 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

ps: wracaj gnito, top1 solo moje 💪🏿

• Kolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.
    Brawo, TOP1 wpadło, teraz 1kk% ;)

Odliczanie dalsze NRW#2. Ciekawe, do ilu dojdzie?
    Zwróciło się za Ankę, teraz będzie na czysto.

PS. Po tej wypowiedzi Panny Mao chyba jednak to już nie Elenia, tam była kobieta, a tu albo facet albo zasiadanie. No chyba że facet wcześniej udawał kobietę..

• Kolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.

PS. Po tej wypowiedzi Panny Mao chyba jednak to już nie Elenia, tam była kobieta, a tu albo facet albo zasiadanie. No chyba że facet wcześniej udawał kobietę..

Widać ten sam poziom co w pw, to ta sama osoba... Karotek czytaj ze zrozumieniem "Wstawiam za Morfeusza" 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Widać ten sam poziom co w pw, to ta sama osoba... Karotek czytaj ze zrozumieniem "Wstawiam za Morfeusza" 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Dokładnie tak.
    Ale była dywagacja czy to nadal to ten sam właściciel. Stąd mój "PS" - wstawiłaś tekst pisany w formie męskiej a Elenia pisała kilka razy ze mną za daaawnych czasów (z pół roku temu?) jak jeszcze w NRW nie była - w formie żeńskiej. Jednak agresywny styl pisania zachowany.. Czy teraz zrozumiały jest mój komentarz? :)

• Obrońca uciśnionych... A to nie na tobie czasem yodus kręcił tu na forum st, pobierając jeszcze zapłatę i chwaląc się procentami?? A później cyk do sojuszu?? Ehhh obrońca moralności się znalazł co sam nic nie umie. Dobraliście się w tym sojuszu. Jeden w kilku osobach zagryzając marchewkę 😎😎😎

• hahah...Elenia to tylko nick. Ale dla Twojej informacji to od poczatku serwera na tym koncie gral mezczyzna, a zakonczyl gre widzac ta blazenade, konto nadal jest w rekach mezczyzny... proponuje zrobic przerwe skoro mylisz płcie 🤫🙈

• Wskaż mi gdzie taki zysk ze mnie miał bo za każdym razem widziałem u niego straty, delikatne straty, bo PZ zawsze było moje.. no chyba że liczysz ~50kk pożywienia - tego nie obejmuje regulamin. Tego chyba nie zabrałem raz z moona :)

A ST było wstawione właśnie dla takich komentarzy, efekt osiągnięty :love2:

No to ciekawie się tam bawił na koncie, skoro pisał w formie żeńskiej jak jeszcze chciał(-a) ze swoim drugim kolegą do mojego sojuszu wcześniejszego dojść ale ostatecznie wylądowali u Was ;)

Szkoda że stare wiadomości się kasują, ale cóż. Ja tego komentować nie będę, może to taki sposób na zarobek pikseli :)

+ Edycja by nie robić spamu i kłótni:

"Panno", nie pogrążaj siebie i sojuszu bo coraz więcej Waszych członków pokazuje ten sam poziom. Dziękuję ;)
    Sprawdź kiedy ruszyła Unii M i porównaj z założeniem konta na forum. Może da Ci to coś do myślenia.
    Ze starego forum konta nie były przenoszone a wiele lat nie grałem.

Aby nie było offtopu: Yoda - czekam na ST 1kk ripów! Gratulacje raz jeszcze! :) I dobrze napisane w temacie, Gnito wracaj! :)

• zobaczcie ze wasze konta na forum nawet sa swieze...podbijacie je sobie komentarzami wspolnie...zero dlugofalowego planowania...no ale jak GO ma sie w kieszenie to juz nic nie poradzisz...nie raz sie przechwalaliscie...internety nie zapominaja 🤣🤣🤣

• Nieregulaminowe treści zostały usunięte.

Cenzura prewencyjna. Szkoda ze ten regulamin który tak jak tu nie powiem kto wytykasz stosujesz wybiórczo według własnego widzimisię. Jeśli już się w takiego Perfect prubujesz bawić to rób to uczciwie a nie jak wszystko w tej grze, community na swoje własne widzimisię. Bo zgodnie z regulaminem nie ma tu ani jednego posta który go nie łamie łącznie z twoim który tak samo jak reszta jest spamem. Ale tak samo działa to w grze i na forum. Wszystko według własnego widzi misie.

Pozdrawiam.

• Nieregulaminowe treści zostały usunięte.

Bo zgodnie z regulaminem nie ma tu ani jednego posta który go nie łamie łącznie z twoim który tak samo jak reszta jest spamem.

Pozdrawiam.

Nie ma postów, które łamią regulamin, ponieważ posty zawierające wulgaryzmy oraz obelgi zostały usunięte.

Również pozdrawiam.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ban dla moderatora forum-jakim prawem pokasowałeś zanim ja se sobie nie poczytałem tych wszystkich finezyjnych wypowiedzi-skandal w biały dzień mówię.

Karotek podejrzewasz jakieś machlojki w OGAME no Ty chyba niepoważny jesteś.

Samo starcie jak napisał autor nic specjalnego ,ale gratulacje TOP1 ,choć dla mnie złomiarze mogliby w ogóle zniknąć z gry:)

Pozdrawiam ja

Amator I klasy

• :graty: Gratuluje starcia TOP1.

Obrońcy :szo:

Widać da się jeszcze zrobć fajne % - do boju Mathilde :) :rebels:

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO