Powstanie kiedyś nowe uniwersum gdzie do kupienia będą tylko oficerowie, bez żadnych przyspieszaczy? Aktualnie nowe uniwersum powstało i w 24h w samej top 100 jest koleś co ma ledwie 600 punktów i koleś co kupił sobie już 3kk punktów. Jest to zwyczajny absurd i niszczy jakikolwiek sens rozpoczynania gry na nowych serwerach, bo z bankomatami nikt nie ma szans i w ciągu miesiąca taki serwer można już nazwać martwy.
Nowe Uniwersa
-
- Forum
- Gomiv
-
-
Zmień pracę, weź kredyt, kup antymaterię.
A tak na poważnie to raczej bym się w rankingi nie bawił, bo tutaj sprawiedliwości nie będzie. Natomiast gość wydał parę tysięcy, a za niedługo skończy w reckach zapewne. Flociarze go zweryfikują.
-
Już pomińmy sam ranking.. ale z ilością statków jakie będzie posiadał nikt nie ma szans.. chyba, że drugi bankomat
-
Nie wiem jakie tam parametry macie, ale jak to uni z ACS to idzie każdego pocisnąć. Prędzej czy później popełni jakiś błąd i będzie koniec.
Osobiście może screenów nie mam, ale widziałem na jakimś uni taką sytuację. Gość się napompował sztucznie punktami, a później stracił flotę.
-
Szczerze powiedziawszy robiąc sobie pare miesięczną przerwę od obrazków, wracając teraz aby zobaczyć tylko co w świecie piszczy sam byłem w szoku ile te paczki dają - mam tu na myśli 3 ostatnie nowe uni
Volans 128 dni - 1.1mld
Wewot 85 dni - 1.1mld
Xanthippe 43 dni - 290mln
Wcześniej ludzie narzekali na legalne pushe na rynku, wyłączenie handlarza i przegięte expy militarne u odkrywcy to teraz do kolekcji doszły paczki
Generalnie mogę podsumować to w ten sposób - no jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git pozdrawiam całe Niemcy, dobrych chłopaków i niech się to trzyma. Dobry przekaz leci
I tak jak mówią poprzednicy - $ skila nie daje a jeśli jest skill i pójdzie totalna dominacja uni - życie, będzie za miesiąc następne i tak to się kręci w naszym wirtualnym wszechświecie
-
Zauważyliście pewną zasadę? Jak pojawia się nowe universum, to na dotychczasowym na kilka godzin wszyscy bandyci i flociarze znikają w niewyjaśnionych okolicznościach. Czyżby pędzikiem zakładali nowe profile i budowali swoje gniazdka żeby tylko być w topce? Mój Tatku, żałosne
-
bandyci i flociarze znikają w niewyjaśnionych okolicznościach. Czyżby pędzikiem zakładali nowe profile i budowali swoje gniazdka żeby tylko być w topce? Mój Tatku, żałosn
Serio? Po co? Byłoby to dziwne.
-
Kiedy będzie następne uni bez pz z obrony ?
-
Kiedy będzie następne uni bez pz z obrony ?
Wychodzi, że następne otworzą 29 grudnia, ale czy bez pzta z obrony to zależy jak wiara zagłosuje w ankiecie ^^
-
No dajcie spokój macie grę za darmo bez reklam z czego to ma się utrzymać forum informatycy prąd serwery pomyślcie za nim napiszecie jakbyście mieli firmę to generalnie robi się ją po to żeby zarabiać więcej. W życiu masz z grubsza dwie drogi albo robisz na kogoś albo na siebie.
-
No dajcie spokój macie grę za darmo bez reklam z czego to ma się utrzymać forum informatycy prąd serwery pomyślcie za nim napiszecie jakbyście mieli firmę to generalnie robi się ją po to żeby zarabiać więcej. W życiu masz z grubsza dwie drogi albo robisz na kogoś albo na siebie.
Mając kilka aktywnych projektów i grono wspierających, którzy się tym chwalą na forach raczej biedni nie są. Wręcz przeciwnie
-
tez chciałem wrócić po latach patrze młode uni 8 dni ma to robie konto a tam koles 350kk pkt ma juz pewnie sam przelał na tyle ze spokojnie serwer utrzyma sie przez rok za tą kase
-
Kiedy ankieta do nowego uni?
-
Nie zawsze do nowego uni jest tworzona ankieta.