kohan [VIP] vs. Skorpion87 [Dominion] ~ 91.157%

• Pare tygodni wczesniej, Skorpion postanowił zgaśnić mi swiatło jak dzisiaj napisał, zawsze chciał poczuć adrenalinke i zaatakowac top 1 flot...atak na satelity pod falangą miał ją niby wywołać ?(
    Zacząłem skanować całe Dominium, żeby pogasić tam swiatła...taka odpowiedzialność zbiorowa :S Dostawałem od nich mniej lub dużo mniej kulturalne wiadomości, w stylu "co skanujesz farmo" albo "wont psie" czy co w tym stylu...
    Zwłaszcza PLK który stawiam, że albo jest poprostu KrK..albo jego bratem bliźniakiem..bądź uczęszczali do jednej szkoły, gdzie jako dyplom otrzymali żółte papiery. Cięzko stwierdzić, tak samo jak ciężko się czyta te ich wypociny..

Co ciekawe Skorpion chwalił sie nawet swoim niesamowitym dokonaniem poza sojuszem, bo pisał do mnie gracz Salomon666, że nawet tam dotarły legendy o tej nieprawdopodobnej akcji :trollface:

Wstrzymywałem się z tym rewanźem za te satki bardzo długo, bo poprostu mi sie nie chciało..ale wczoraj Wodzu zmotywował mnie ACSem i stwierdziłem że zamknę sprawe e Skorpionem..

Obrońca wydaje mi sie naprawde kulturalnym graczej, z porównaniem do niektórych w jego sojuszu...troche tylko marudnym, bo prosił zebym przełożył niszczenie jego na jutro, że chce jakiegos moona komuś spalic jeszcze..pisał cos o fair play, czego totalnie nie zrozumiałem..
    Jego przekaz był taki żebym odpuścił mu po nie przespanej nocce i całej organizacji akcji przez moja osobe co było totalnie od czapy :rolleyes:

Pozdro dla znajomych, całego VIP, a zwłaszcza Balboa...z Twojej decyzji napewno dzieciaki się ucieszą :saint:

Agresor kohan [VIP]

Niszczyciel 1

Pancernik 1.388.473

Obrońca Skorpion87 [Dominion]

Mały transporter 123.551

Duży transporter 23.412

Lekki myśliwiec 61.084

Ciężki myśliwiec 15.372

Krążownik 59.263

Okręt wojenny 14.454

Recykler 52.598

Sonda szpiegowska 172.789

Bombowiec 10.269

Satelita słoneczny 1.017

Niszczyciel 242

Gwiazda Śmierci 51

Pancernik 47.452

Crawler 850

Reaper 13.311

Pathfinder 9.089

Wyrzutnia rakiet 1

Wyrzutnia plazmy 50

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor kohan [VIP]

Niszczyciel 1 ( -0 )

Pancernik 1.385.804 ( -2.669 )

Obrońca Skorpion87 [Dominion]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.800.502 Metalu, 6.584.586 Kryształu i 94.567.889 Deuteru

Agresor stracił łącznie 226.865.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 12.801.437.500 jednostek.

At these space coordinates now float 4.562.248.100 metal, 3.486.234.100 crystal and 1.067.279.750 deuterium.

Agresor przejął łącznie 103.952.977 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.

Księżyc o powierzchni 8.426 km został uformowany.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.484.978.602

Kryształ: 3.386.058.686

Deuter: 1.121.812.639

agresor zyskał łącznie 8.992.849.927 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -6.442.467.502

Kryształ: -4.882.397.586

Deuter: -1.580.525.389

obrońca stracił łącznie 12.905.390.477 jednostek.

• Szkoda dobrego wojownika i sojusznika , sciąganie moona no cóż zdarza się takie reguły tej gry . Ale może czas najwyższy skończyć z tymi uszczypliwościami z jednej i drogiej strony ? Bo już zaczęło być to naprawdę nudne i nie mówicie o kulturze bo sami jej nie macie , szczególnie Ty Kochanie co straszyłeś mnie suportem ,że utrudniam ci grę wysyłając GSq dla jaj do większości wtedy i się uśmiały bo wiedzieli ,że to żart wiec nie byłeś jedyny Panie imperatorze Obrońcy życzę SZO bo wróci mocniejszy a to dobry sojusznik .

I taka prośba jak już wstawiasz to wyśrodkuj to by była lepsza przejrzystość .

• Szkoda dobrego wojownika i sojusznika , sciąganie moona no cóż zdarza się takie reguły tej gry . Ale może czas najwyższy skończyć z tymi uszczypliwościami z jednej i drogiej strony ? Bo już zaczęło być to naprawdę nudne i nie mówicie o kulturze bo sami jej nie macie , szczególnie Ty Kochanie co straszyłeś mnie suportem ,że utrudniam ci grę wysyłając GSq dla jaj do większości wtedy i się uśmiały bo wiedzieli ,że to żart wiec nie byłeś jedyny Panie imperatorze Obrońcy życzę SZO bo wróci mocniejszy a to dobry sojusznik .

Świetne poczucie humoru, boki zrywać.
    Piszesz o kulturze, a sam jej za grosz nie masz. Spójrz hipokryto na nazwy swoich planet i to co piszesz na pw.

"Fredzie" posprzątaj swój ogródek, a potem patrz w inne.

• Dla Ciebie to Pan Fred . Właśnie wyszła kultura z Ciebie i nie nazywaj mojej osoby hipokrytą jak nie znasz pojęcia co ono oznacza :) Ogródek Twój jest tak zwiędły jak Twoja stara ,że tak powiem. Miłego chciałem być miły nie dało się .

Ja Cie nie straszyłem supportem, ja informowałem że zgłaszam utrudnianie gry...wysyłałem Ci nawet linka do forum z konkretnymi informacjami na temat takich ataków i jak są traktowane. Więc jeśli w ten sposób rozumiesz słowo KULTURA to odsyłam do słownika języka Polskiego...

kultura

1. umiejętność obcowania z ludźmi, zachowania się odpowiednio do sytuacji; kulturalność, ogłada, takt, obycie;

Każdy w VIP do którego wysłałeś GS, nazwała to zachowanie pajacowaniem, nie żartem i chyba nikt prócz was sie z tego nie śmiał..
    Zawsze staram sie podchodzić do ludzi z kulturą, nawet jesli oni tego nie robią..ale czasami jednak nawet ja mam dosyć głupoty.

Co do moich ST od zawsze wklejam je w ten sposób, nie czuje różnicy czy to samo jest z lewej strony, prawej czy na środku :)

• Dla Ciebie to Pan Fred . Właśnie wyszła kultura z Ciebie i nie nazywaj mojej osoby hipokrytą jak nie znasz pojęcia co ono oznacza :) Ogródek Twój jest tak zwiędły jak Twoja stara ,że tak powiem. Miłego chciałem być miły nie

Ta pan... Dlaczego każdy hipokryta zarzuca innym, że nie wiedzą co to znaczy? Człowieku jesteś jednym z większych buraków w tej grze. "Stara"? Może ty do swojej się tak zwracasz, ja nie. Stawiam cię w jednym szeregu razem z KrK, banda klaunów.

• Napiszę ostatnią tu wiadomość , bo szkoda śmiecić a itak UNI umiera tak jak Wy w szczególności co widać po ostatnich czynach u Was ..... Kulturę właśnie widać po was ,,bo napisałem wyżej dajmy spokój a dalej to jest ciągnięte , wiec ni krzyży mądrości i odsyłaj gdzie chcesz ,kiedyś też bebol gracz wysyłał na mnie gs był top 1 to się uśmiałem i on też , bo to ma być zabawa a jak ktoś nie odróżnia to już inna sprawa .. Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś nigdy :) I nie obrażając rolników w tym momencie .

Dla Ciebie to Pan Fred . Właśnie wyszła kultura z Ciebie i nie nazywaj mojej osoby hipokrytą jak nie znasz pojęcia co ono oznacza :) Ogródek Twój jest tak zwiędły jak Twoja stara ,że tak powiem. Miłego chciałem być miły nie

Ta pan... Dlaczego każdy hipokryta zarzuca innym, że nie wiedzą co to znaczy? Człowieku jesteś jednym z większych buraków w tej grze. "Stara"? Może ty do swojej się tak zwracasz, ja nie. Stawiam cię w jednym szeregu razem z KrK, banda klaunów.Ze

Zejdź na ziemie proszę Ciebie ,zejdź to naprawdę już nie przystoi jest to naprawdę przykre :( Ty postaw siebie z innymi bo tak jak napisałem w pierwszej wiadomości skończcie już te przepychanki , tylko się niczego nie uczycie niczego i nie mówię o każdym z was bo są u was porządni ludzie lub byli :P

[mod='Qnick']Double - posting poprawiony. Proszę używać opcji "Edytuj"[/mod]

• Napiszę ostatnią tu wiadomość , bo szkoda śmiecić a itak UNI umiera tak jak Wy w szczególności co widać po ostatnich czynach u Was ..... Kulturę właśnie widać po was ,,bo napisałem wyżej dajmy spokój a dalej to jest ciągnięte , wiec ni krzyży mądrości i odsyłaj gdzie chcesz ,kiedyś też bebol gracz wysyłał na mnie gs był top 1 to się uśmiałem i on też , bo to ma być zabawa a jak ktoś nie odróżnia to już inna sprawa .. Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś nigdy :) I nie obrażając rolników w tym momencie .

To nie są żadne mądrości, to wiedza ogólnie dostepna dla każdego człowieka, trzeba tylko chcieć się z nią zapoznać..

Jednego bawi wysyłanie gsa na 24h innych nie...
    Jedni lubią stand up inni kabarety.

Ale jesli coś jest powszechnie uważane za utrudnianie gry, to trzeba to zaakceptować że tym własnie jest...a nie pisać że białe jest czarne, a czarne białe..

• W gwoli ścisłości... Ja także doświadczyłem GSów od Freda, ale wiedziałem, że zgłoszenie tego nie ma sensu, gdyż jest to uni speed x1, czyli atak musi się zamknąć max w 24 godzinach. Przy x2 jest to 12 godzin, x3 to już 8 godzin... Puścił na mnie GSy na niszcz ale że leciały około 10 godzin to żaden support by mi tu nie pomógł, bo nie jest to utrudnianie gry :)

• Zgłoś na drugim razem do CBA , ABW i innych ,że ci gre utrudniam :) Jak bym to przeczytał w wieku 21 lat to bym to jeszcze rozumiał ale nie teraz . . Dlatego zakończmy to i naprawdę proszę już fuflami nie będziemy bo nie jest to możliwe z jednej czy drugiej strony ale co kolwiek kultury zachować warto moim zdaniem . Miłego , na zdrowie i dobranoc

• Co tu dużo gadać, nadeszła wiekopomna chwila, tak jak pisałem do Skorpio, fajnie jest okraść top 1 flot ale kara będzie. Taka też się zdarzyła. Mie ma co się osukiwać nawet jak cały nasz sojusz stanął by w obronie to tylko więcej złomu byś miał. Szkoda bo to był bardzo aktywny gracz.

NO co trzeba pogratulować wyczucia a naszemu Szo znająć życie wróci bo bardzo lubi latać.

A tą nie potrzebną dyskusję zakończmy. To tylko Gra :)

PS: Pan Mr Balboa chce zakończyć grę ? 300-400 skanów mniej tygodniowo :) Jak tak to powodzenia.

• Kto by pomyślał, że kohan tak na drobne się rozmieni...

Odpowiedzialność zbiorowa na sojuszu, który ma parę razy mniejsza flotę niż Ty sam, bo ktoś na satelity poleciał? Niesamowity jesteś. :trollface:To tak jak z wojna, którą nam wypowiedzieliście. Trzeba pokazać siłę, bo za chwilę przychodzi Glory, więc Vip z łowcy zmienia się w zwierzynę.

PS: Miech, nie zaczynaj może tematu hipokryzji, bo hipokryta od Was właśnie ST udostępnił. Całemu uni się tlumaczy, że dołączył do Was walczyć z CLE (szkoda, że kiedy tamci już dawno na urlopach), a od jakiegoś czasu staliście się tym samym.

• Widze że jednak masz problem z przyswajaniem informacji, wytrzeźwiej może bedzie lepiej. Uwierz ja kolegi w Twojej osobie nie szukałem i nie bede szukał, więc nie wiem skąd sie w Twojej głowie coś takiego pojawiło..
    Co do zachowania kultury masz w 100% racje, przeczytaj komentarz sojusznika Namenoo może zrozumiesz na czym to polega...

Kto by pomyślał, że kohan tak na drobne się rozmieni...

Odpowiedzialność zbiorowa na sojuszu, który ma parę razy mniejsza flotę niż Ty sam, bo ktoś na satelity poleciał? Niesamowity jesteś. :trollface:To tak jak z wojna, którą nam wypowiedzieliście. Trzeba pokazać siłę, bo za chwilę przychodzi Glory, więc Vip z łowcy zmienia się w zwierzynę.

PS: Miech, nie zaczynaj może tematu hipokryzji, bo hipokryta od Was właśnie ST udostępnił. Całemu uni się tlumaczy, że dołączył do Was walczyć z CLE (szkoda, że kiedy tamci już dawno na urlopach), a od jakiegoś czasu staliście się tym samym.

Pomyśałem że może w ten sposób nauczycie sojusznika, że tak sie nie robi...zresztą rozliczanie kogos z zamiaru zrobienia czegoś to troche głupie, miałem takie coś w głowie, ale doszedłem do wniosku ze dostanie po głowie tylko on i nie ma co się wydurniać. A co ma do tego to, że mam wiecej floty niż wasz cały sojusz? Nikt wam nie zabraniał też jej budować. Mozna odnieść wrazenie ze powinnienem atakować tylko tych co mają jej więcej niż ja...

Ja nie tłumaczyłem sie nikomu, napisałem tylko informacyjnie jak do tego doszło że doszedłem do VIP, bo były tam snute jakieś teorie spiskowe, a na tamten moment jak dobrze kojarze, Maverick i Goose byli jeszcze bez U, więc połowa CLE..Twoja uwaga zdecydowanie nie trafiona

[mod='Qnick']Double - posting poprawiony. Proszę używać opcji "Edytuj".[/mod]

Nie chciałbym specjalnie odgrzewać starego tematu, ale dawno mnie tu nie było i nie widziałem wcześniej :D a jedno w tej powyższej wiadomości nie daje mi spokoju.

Fredney jeśli w jednym zdaniu proponujesz zakończenie uszczypliwości, to w drugim nie pisz że druga strona nie ma kultury! Jedno zdanie przeczy drugiemu. Jak chcesz skończyć z uszczypliwościami jak sam nie możesz sobie odmówić tej przyjemności by kogoś uszczypnąć? :D

Graty Kohan! Fajny zysk! ;-)

Dla obrońcy :szo:.

• Dlatego napisałem ,żeby to zakończyć wreszcie ile można :P To w ramach tego zostałem z zhejtowany :P