ODDAM_PW [PCMS] & Commodore Navi [PCMS] vs. Cruella de Mon [607] - 219 569,09 %

• Kilka nocy z rzędu logowała kilka min przed dolotem, dzisiaj zalogowała 3 min po wlocie i od razu zapięty urlop.

Kupione konto od p4k, po kilku dniach złom. Tyle z ksieżniczki MERY.

P.S p4k pisał po złomach, że ma największy bonus surowców z ekspedycji , więc moment odbudujesz :beaten:

Od The Farm3r :

Życzę Merry powodzenia w kolejnych sojuszach i uniach - nic tak nie cieszy jak zezłomowanie tak popsutej, pysznej osoby.

Dzięki Majtas za lot, pozdrawiam sojuszników/znajomych.

Dnia 24-01-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ODDAM_PW [PCMS]

Okręt wojenny 20.090

Pancernik 402.189

Agresor Commodore Navi [PCMS]

Pancernik 481.118

Obrońca Cruella de Mon [607]

Mały transporter 142.945

Duży transporter 10.932

Lekki myśliwiec 100.663

Ciężki myśliwiec 30.753

Krążownik 34.184

Okręt wojenny 65.620

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 200.431

Sonda szpiegowska 102.881

Bombowiec 4.002

Niszczyciel 3.016

Gwiazda Śmierci 85

Pancernik 209.684

Reaper 2.108

Pathfinder 5.102

Po bitwie...

Agresor ODDAM_PW [PCMS]

Okręt wojenny 19.423 ( -667 )

Pancernik 395.288 ( -6.901 )

Agresor Commodore Navi [PCMS]

Pancernik 471.917 ( -9.201 )

Obrońca Cruella de Mon [607]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 6.562 Kryształu i 20.951.730 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.408.690.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 29.958.323.000 jednostek.

At these space coordinates now float 10.016.013.000 metal, 9.050.367.900 crystal and 2.890.528.200 deuterium.

Agresor przejął łącznie 20.958.292 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 9.502.938.000

Kryształ: 8.396.289.462

Deuter: 2.669.949.930

agresor zyskał łącznie 20.569.177.392 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -13.795.515.000

Kryształ: -12.275.018.562

Deuter: -3.908.747.730

obrońca stracił łącznie 29.979.281.292 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."

• a co tu duzo gadac, stare przyslowie glosi "konto sprzedane, konto zezlomowane" :D

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• Sprawiedliwości stało się zadość. Nie ma jak kupować konto pod push dla kogoś innego, a padło "przypadkowo" = co bardzo pochwalam, i atakierom Gratuluje. Oby tak dalej.

• Hejt widzę ostry, najlepiej oceniać nie znając żadnych faktów 😅😅 oj pora spojrzeć na świat nieco szerzej chłopaki 🤣

1. Konto przekazane na przysłowiową flaszkę, tylko po to aby grać na nim dalej.

2. Decyzja podjęta po niesłusznym banie na Vela za NADMIERNĄ, NADLUDZKĄ aktywność 🤣🤣

3. Koleje losu nie pozwoliły mi wejść na konto tego wieczoru i zawrócić stację.

Gratulacje wlotu i miłego przetapiania hejterzy 🥰

PS. Widzę, że nawet najwięksi pusherzy przyszli mnie oceniać 😅😅🤣🤣

Aaa I podwoiłam flotę w parę dni + 14kkk zniszczonych 😅 lamki 🥰

• :) Hmmmm ...no coż na Veli tak fajnie zaczynało się robić i sympatycznie... tam ban, Tu złom... no cóż... może przyjdzie nam kiedyś pograć razem bo szukała, ale nie znalazła :P ... z koleżanką lub kolegą bo różne wieści słyszałem o "Merry" ładne starcie mimo wszystko, i mógłbym pisać jak nasi wierni hejterzy że ustawka, oszustwo itp :) Ale po co :) Wszystko się zgadza bo dla takich akcji się tu gra... :) No i masz spokój przynajmniej z nowym Uni :) Pozdrawiam i przetapiać :P

• :) Hmmmm ...no coż na Veli tak fajnie zaczynało się robić i sympatycznie... tam ban, Tu złom... no cóż... może przyjdzie nam kiedyś pograć razem bo szukała, ale nie znalazła :P ... z koleżanką lub kolegą bo różne wieści słyszałem o "Merry" ładne starcie mimo wszystko, i mógłbym pisać jak nasi wierni hejterzy że ustawka, oszustwo itp :) Ale po co :) Wszystko się zgadza bo dla takich akcji się tu gra... :) No i masz spokój przynajmniej z nowym Uni :) Pozdrawiam i przetapiać :P

Kolejny przyszedł się wypłakać 😆😅 tak tak ciesz się ciesz, bo przynajmniej nie skończysz w reckach jak wielu Twoich kolegów 🥰😝 zostało Wam tylko pisać wypociny i obrzucać obelgami. No ale czego mogłam się spodziewać po Waszym poziomie inteligencji 😅

Nie powiedziałam ostatniego słowa i dopiero zabawa się rozkręca 😘 oj jeszcze nie jedną noc nie prześpicie przeze mnie jak zacznę gasić Wasze kulki 😅😝🥰 także lepiej już zacznijcie wysyłać tickety na mnie, bo nie dam Wam spokoju nawet na chwilę 😍😍😍😍

Kolejny przyszedł się wypłakać 😆😅 tak tak ciesz się ciesz, bo przynajmniej nie skończysz w reckach jak wielu Twoich kolegów 🥰😝 zostało Wam tylko pisać wypociny i obrzucać obelgami. No ale czego mogłam się spodziewać po Waszym poziomie inteligencji 😅

Nie powiedziałam ostatniego słowa i dopiero zabawa się rozkręca 😘 oj jeszcze nie jedną noc nie prześpicie przeze mnie jak zacznę gasić Wasze kulki 😅😝🥰 także lepiej już zacznijcie wysyłać tickety na mnie, bo nie dam Wam spokoju nawet na chwilę 😍😍😍😍

Jak zwykle nie zrozumiałeś/aś tonu wypowiedzi ... ale to nie mój problem już :) Chętnie oddam C konto byś nie musiał/a znów kombinować z kupowaniem itp. bo ja na Veli gościnnie gram dla zabawy i trzymają mnie tam poznani ludzie :) :

ps. Od straszenia to są duchy :)