Pamiętam jak grałem w diablo 2 exp.
Tam była taki motyw jak się wkracza do sanktuarium. "Co za chory umysł mógł stworzyć to miejsce"
Pamiętam jak grałem w diablo 2 exp.
Tam była taki motyw jak się wkracza do sanktuarium. "Co za chory umysł mógł stworzyć to miejsce"
Hahaha. Mnie ten pomysł nawet rozbawił.
Czy jest ktoś o kim nie wiem, kto by chciał mnie widzieć (40-latka) za swojego przeciwnika?
Proszę o zachowanie kultury, bez wulgaryzmów i innych brzydkich rzeczy lekko oczyściłem.
Moje posty widzę zostały usunięte więc jeszcze raz, Balbina + slblukasz vs seru i Robikon
Bez gaży i niczego, w imię zasad
, w imię zasad
No, w imię zasad..."na pohybel czarnym i czerwonym"
temat umarł?
Hahaha. Mnie ten pomysł nawet rozbawił.
Czy jest ktoś o kim nie wiem, kto by chciał mnie widzieć (40-latka) za swojego przeciwnika?
A czemu nie?;-)dlaczego 40 + ma czuć sie gorszy?Dałbym sobie urwać głowe że połowa tych "rurkowców"padła by po jednym liściu;-
Display MoreJprdle co za patologia. Oszust chce zostać bohaterem. Z Kamińskiego i Wąsika zrobią męczenników i ich na ołtarze jako świętych powynoszą, Balboa - wał chce się na kartach historii wybielić Weź se yode / mściciela i jeszcze parunastu mistrzów przekrętu do kompletu i cały team
Beka z przedsiębiorcy z własną firmą i pracownikami
Właśnie tacy jak Ty są teraz i tutaj najbardziej potrzebni. Podczas organizacji tej gali wiele się dowiesz, ale wiele nie zrozumiesz.
Na ten moment chciałbym dodać, że każdy kto zdecyduje się walczyć ze mną, ode mnie samego dostanie 120kk antymaterii. Plus oczywiście reszta sponsorów i zapłata z organizacji.
Wszystkie moje propozycje to tylko propozycje, wiele może się zmienić.
Pozdrawiamy wraz z zarządem.
Przeciez Ty trenujesz MMA... i masz czelnosc rownac sie z amatorami? Podaj swoja wage a masz jak w banku, ze znajde ci godnego zawodnika...zalozy konto na ogejmie...skofliktuje sie z timem i bedzie spelniak Twoje wymagania... Pseudo Raperze 🤪
Co jak co ale to paczkomaty tworzą spory nieroztrzygalne - przez możliwość przeklikania obrony i wyjścia z sytuacji kryzysowej za pomocą grubości swojego portfela. Proponować galę, żeby rozwiązywać spory które samemu się spowodowało wydaje mi się przekomiczne... Ktoś chyba jeszcze po zlocie nie wytrzeźwiał. Wprawiony lotnik powinien wiedzieć, że gdyby nie paczki - każdy z Was byłby do złapania. Odłóż więc portfel do kieszeni i graj jak reszta, a spory szybko znikną - szybko okaże się kto jest lepszy i kto powinien zamknąć jadaczkę. Skillem wielu tu jest na tym samym poziomie, wielu z Nas mógłby połasić się o wielce finezyjne akcje i takie też czasami robi. Nie ma FS'a, którego nie da się wyliczyć, spadaki, którego nie da się ominąć, lotnika, którego nie da się przechytrzyć itd... To że wielu z Was wciąż lata zasługuje tylko i wyłącznie swojemu portfelowi, bez niego spory byłyby marginalne. Mówię to z poziomu kogoś, kto trenuje judo od przeszło 20 lat, macie nawalone w baniakach by uciekać się do takich rozwiązań w grze umysłowej/strategicznej. Tego typu amatorskie przedsięwzięcia nie kojarzą mi się z promocją niczego innego niż patologii.
Odkopać post z przed 6 miesięcy to zalatuje nekrofilią. Z kolei wpleść w odpowiedzi bieżące zdarzenia do tego to pachnie lekką nutą urwanego filmu i subtelnym aromatem izby wytrzeźwień... Tyle w temacie myślę