Z okazji 15-lecia, zapraszamy do Ferajny!

• Czołem! ^^

Zapraszam serdecznie wszystkich (jak i każdą Osobę z osobna) do sojuszu Gwiezdni Imperatorzy! ^^:)

r7keeUq.jpg

G.I pierwszy raz powstało wiele lat temu, bo w 2006 roku - najpierw na universum 19, a następnie przenieśliśmy się na Uni 42.

Od tego momentu minęło 15 lat! To ogromny czas, podczas którego zdobywałem doświadczenie nie tylko prowadząc podobne Teamy, ale i oczywiście zgłębiając tajniki gry.

Dziś niemal nic nie potrafi mnie zaskoczyć. Z racji, iż specyfika mojej pracy umożliwia zasiadanie na kompie 8), postanowiłem reaktywować najstarszy Team i zbieram chętnych!

Chcesz dołączyć i współtworzyć naszą historię?

A może potrzebujesz wprowadzenia w arkany Ogame?

Nic Cię już nie cieszy, RW nie są tak epickie jak dawniej?

Potrzebujesz Kompanów do prób moonowych i wspólnych akcji?

W takim razie, jesteśmy dla Ciebie!
    Zapraszamy :

Nazwa : Gwiezdni Imperatorzy
    TAG : G-I

Konto Xai zostało reaktywowane 18.06.2017 po kasacji poprzedniego utworzonego 03.2006r.. Usunięcia dokonano podczas wgrywania nowego systemu w 2016 roku. Konto było nieaktywne zaledwie kilka miesięcy. Niestety, stało się, kilkaset postów trafiło ostatecznie na śmietnik historii.Aby było zabawniej, historia lubi się powtarzać i kolejne konto również poleciało w 2021 z powodu zmiany forum.

Shame on You.

• Zgodzę się z przedmówcą, ile w tym prawdy to chyba nawet najstarsi indianie nie wiedzą

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF