Balboa[S_D] & Ostatni Mohikanin[S_D] vs. Spanish Inquisition[ZAKON] ~ 206.079%

• Najlepsze trio w akcji.

Obraz

Pozdro sojusz!

Dnia 16-01-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Reaper 1.641.586

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Reaper 302.852

Obrońca Spanish Inquisition [ZAKON]

Mały transporter 129.127

Duży transporter 85.125

Lekki myśliwiec 636.674

Ciężki myśliwiec 61.781

Krążownik 66.794

Okręt wojenny 60.674

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 86.437

Sonda szpiegowska 40.982

Bombowiec 21.548

Niszczyciel 17.030

Gwiazda Śmierci 201

Pancernik 54.970

Reaper 11.593

Pathfinder 9.158

Wyrzutnia rakiet 827

Lekkie działo laserowe 3

Działo jonowe 15

Wyrzutnia plazmy 13

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Reaper 1.636.342 ( -5.244 )

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Reaper 301.886 ( -966 )

Obrońca Spanish Inquisition [ZAKON]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.573.825.772 Metalu, 22.013.507 Kryształu i 402.352.112 Deuteru

Agresor stracił łącznie 993.600.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 24.769.956.000 jednostek.

At these space coordinates now float 8.592.102.601 metal, 5.459.837.402 crystal and 1.404.039.602 deuterium.

Agresor przejął łącznie 1.998.191.391 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

8.592.102.601 metal, 5.459.837.402 crystal and 1.404.039.602 deuterium

376.543.934 metal, 239.274.221 crystal and 61.531.224 deuterium

2.487.488.745 metal, 1.580.670.612 crystal and 406.481.726 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

11.456.135.280 metal, 7.279.782.235 crystal and 1.872.052.552 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 12.502.111.052

Kryształ: 6.960.245.742

Deuter: 2.150.204.664

agresor zyskał łącznie 21.612.561.458 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -15.368.590.272

Kryształ: -8.780.949.007

Deuter: -2.618.608.112

obrońca stracił łącznie 26.768.147.391 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Gratulację, chociaż tak jak pisałem w grze w takie szczęście nie wierzę, że jesteś wstanie uczciwie wyliczyć zawrotkę z misji stacjonuj, tak, że wpadasz we flotę 1s po lądowaniu.

A Twoje wytłumaczenie mnie nie przekonuje.

"Klikalismy razem caly czas praktycznie. Udalo sie wychwycić czas zawrotki a to pozniej juz tylko liczenie."

Nie przez tyle godzin.

Tak czy siak akcja ładna, a czy należą się gratki czy pręgierz, to pozostawiam innym do oceny.

Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji.... ale w reckach:trollface:

Geologist Osiris ciebie też znajdą w reckach ....... a nie czekaj ..... Ty już kilka razy byłeś :)

Moderator Neferet:
    Połączyłam posty

>>> Nikt się nie spodziewa hiszpańskiej inkwizycji <<<

>>> a balbina używa autoclickera i recordera :ban:<<<

Edited once, last by Spanish Inquisition ().

• Gratulacje Panowie... :) A co do klikania zawwrotki ;) Mój rekord ponad 8 h klikania... :) Mówią że trzeba mieć tylko chęci i deuter :)

• Witam wszystkich i do sedna:

Teoretyczne założenia złapania zawróconej Floty na stacjonuj:

Pierwsza rzecz to zniszczenie księżyca tego startowego i docelowego. (pomijam fakt jak to się robi czy losowo, typowaniem lub zniszczenie każdego księżyca gracza. Jeżeli już dokonamy zniszczenia w taki czy inny sposób i znajdziemy Flotę na Falandze z misją Stacjonuj to zaczyna się zabawa.

OD TEGO momentu trzeba KLIKAĆ!! Flota znaleziona o 5.00 rano klikamy i są 2 modele klikania:

1. Klikamy w podglądzie galaktyki planetę matkę do momentu aktywności Gracza i od teraz klikamy na falandze. (Zawodna metoda bo aktywność może zrobić skan planety, wracający transporter który gdzieś sobie leciał itd... Tania metoda i zawodna można przeoczyć logowanie Ofiary. Ta czynność trwa do czasu logowania Gracza np 4h.

2. Klikamy na Falandze w naszym przypadku Balboa i Uno klika co 1s bo też tak atak wyprowadzili z taką dokładnością. (Pomijam Fakt deuteru, siku, kupki, czego kolwiek co może zaburzyć klikanie i ustalenie dokładnego czasu logowania gracza lub zawrócenia Floty. Po 4h KLIKANIA Loguje się Ofiara.

I teraz albo odrazu zaskoczy i klika ZAWRÓĆ albo gra na czas i czeka kolejne 3h i wtedy w losowym monecie zawraca Flotę. Klikając 4 lub 7h mamy dokładny czas zawrócenia Floty i na tej podstawie wyliczamy powrót niewidoczny na Falandze i możemy złomować gracza.

Założenie dotyczy długiego FS jak w przypadku tym na forum. Pomijam Fakt szczęścia, że gracz w godzinę przed przylotem jest dopiero rozpracowywany ale skala przedsięwzięcia jest nadal Ogromna!

Założenia Praktyczne:

Flota na Falandze i zaczynamy klikać. Proszę sobie teraz włączyć grę i obserwować losową planetę gracza i zapisać dokładny czas aktywności, który dokona się w przeciągu np 2h:) Brzmi jak bajki prawda?? Balboa i Uno klikali tak dobre 3h od zalogowania gracza a nie wiem co robili po zniszczeniu księżycy bo nie znali czasu kiedy się obrońca zaloguje wiec już musieli zakładać że może to nastąpić w każdej chwili.

Po tylu godzinach klikania trafiają lub trafia bezbłędnie w ten czas ZAWRÓC. W między czasie jeszcze wysyłana jest kontra bo może flota doleci może nie zawróci itd... Praktycznie nie wykonalne w 99,99% z taką chirurgiczną precyzją jaka się tu dokonała. Ten 0.01% to lepiej jak wygrana w totolotka a oni to dokonali:)

A teraz powiem jak się to Faktycznie dokonało:

Wystarczy program który klika za nas co 1s Falangę a kolejny program, który nagrywa cały ekran gry.

Co nie zrobi ofiara nie ma żadnego wpływu na wynik ucieczki. Bo wystarczy przewinąć nagranie zobaczyć czas kiedy znika Flota i mamy tą magiczna sekundkę zawrócenia Floty. Tak można nagrywać Fs trwający nawet 24h i trafić w powrót.

Czy to jest magia czy zwykłe oszustwo albo SKILL GRACZY?? Nie kwestionuję dorobku graczy itd...

Ale Balboa i Uno są na tyle pewni siebie że już nie udają że można się pomylić w tym klikaniu przez nie wiadomo ile o kilka sekund są niczym roboty.

To są moje dowody na Oszustwo przez w/w które na ironie sami na siebie dostarczyli.

Słów kilka do suportu który to czyta i o ile czyta:

Jest wykorzystywana ewidentna luka pomiędzy założeniami teoretycznymi a praktycznymi. Bo wszystko co w teorii można to niestety w praktyce tak to nie wygląda... Strzała leci do celu w kilka sekund i można ją wyciągnąć z tarczy. W teorii leci połowę drogi potem polowe z połowy i tak w nieskończoność tym samym nigdy nie doleci do tarczy.

Proszę tylko o sumienne i obiektywne oceny naszych Graczy bo te 0.01% wykorzystują niczym coś co jest na porządku dziennym.

Jeżeli coś pominąłem lub jest błąd taktyczny to chętnie wysłucham opinii drugiej strony.

Pozdrawiam:)

• Chyba bardzo dobrze wszytkim znany skład atakerow :D
    fajnie Was znow zobaczyc ;)
    graty i szoo ;p
    pozdro ;)

Dzięki kolego! Motywujesz nas do działania. Takich trzech jak nas dwóch.. wiadomo :)

Pozdro

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Gratulacje akcji, widze że każde UNI te same niesamowite historie...
    Kiedys (powiedzmy 10lat temu) wydawało mi się że wyliczenie zawróconej stacji było dowodem finezji, umiejętności i zacięcia..teraz jest to za kadym razem powód do oskarżenia innych graczy o oszukiwanie...dziwne to czasy nastały. Kiedys był KFZ (klub finezyjnego zlomiarza), teraz widze ze jest jakiś post z tym związany zalozony kilka lat temu, proponuje dokształcic sie, poczytac, może cos zrozumiecie, jak nie to trudno..

Ty nawet nie potrafisz przez przypadki odmienić wyrazu Balboa:D

Wpadnij na Thuban, jest tam taki KRK...dogadacie sie idealnie, poziom hejtu i odklejenia podobny :)

Co do odmiany przez przypadki wyrazu Balboa...cięzko odmnienić przez przypadki słowo którego się nie odmienia :trollface:

Oczywiście źródła które sprawdzałem mogą się mylić, ale nie znalazłem innych :saint:

• Czy to jest magia czy zwykłe oszustwo albo SKILL GRACZY?? Nie kwestionuję dorobku graczy itd...

Ale Balboa i Uno są na tyle pewni siebie że już nie udają że można się pomylić w tym klikaniu przez nie wiadomo ile o kilka sekund są niczym roboty.

To są moje dowody na Oszustwo przez w/w które na ironie sami na siebie dostarczyli.

Niestety oskarżać bardzo łatwo a chęci i motywacji to raczej Wam brak... :) Jeśli już piszesz, że oszukuje czy cokolwiek proszę o dowody bo Wasze płacze i teorie spiskowe na mnie bynajmniej nie działają itp. Niestety ostatnie klikanie na Pana Foxa 8 h ponad nie wyszło, więc Twoja teoria o nieomylności niestety sie nie sprawdza bo lot nie wyszedł... a na dodatek mam kilku znajomych z którymi byłem na DC w tym czasie, bo miałem czas i chęci siedzieć i klikać , nie tylko na Lacercie wyobraź sobie Balboa  Monika2996  trokpol  Miech Blumkulow no i pisaliśmy razem bo kolega nie spieszył się z zawrotką :) Dziś mogę napisać, że skutecznie :)
    Cieszę się, że nadal w ludziach tyle żalu i hejtu, bo wystarczy grać w [S_D] albo znać gracza Balboa być oszustem, no-lifem itp.
    Idę kupić kilka milionów anty :) i zrobić popcorn.. :P poczekam i poczytam czy Pan dostanie chociażby warna :P

†Wiele złych kroków uczyniono, stojąc w miejscu.†

Edited once, last by Uno_Hahmento: literówki ().

• Tak w między klikaniu siedzi sobie na DC i klika. Dowodu brak i nie będzie bo nie można udowodnić tego oszustwa i dobrze o tym wiecie panowie. Jak wam bug gry nie zatnie nagrywania w klikaniu to wielkie pudło jest...

Dobrze wiemy że kilka akcji z zawróconego STACJONUJ i Bana wyłapiecie bo ktoś się zainteresuje.

A tak cichaczem raz na czas porobicie kogoś i jakoś się rozejdzie.

Na dowód tego wstawcie kilka akcji zawróconej stacji w tyg to się przekonamy kto BANA wyłapie:) A Faktycznie to nie takie proste już...

Nie lubię jak ktoś kłamie w zaparte. Macie nas za osoby co grać nie umieją i źle wszystko robią.

• Musisz jednak wiedzieć, że ja nigdy nic nie nagrywałem i niczego nie używam :) Ale miło mi, że po powrocie rok temu do Ogame mam już Twoją atencję w takim stopniu by stać się kłamcą i oszustem. na U2 raczej nie myśleliśmy o tym bo robiło się lepsze akcje i trudniejsze - a dziś wystarczy mieć deuter na księżycu i czas :) Co do tego co pisałeś, ja nie klikałem akcji, i nie brałem w niej udziału więc nie rozumiem po co się spinasz :) hmmm, może jeśli Twoje ambicje nie są zaspokojone zrób sobie sygnaturę z naszymi nickami i opisz tam Twój ból by ciągle tego nie powtarzać :)

Jeszcze raz gratulacje :)

• Nie wiem co ma znaczyć ten dowód ale nadal widzę, nawet nie wiesz co tu się stało i kto kogo złapał :) Dlatego miło mi tym bardziej, że tkwisz w błędzie a zazdrość i hejt przysłania Ci obiektywizm :) Pozdrawiam i życzę udanej zabawy :)