aStErIxXx(VIP) vs. Bacon(Dominion) ~ 61.342%

• Podobno mają świetną atmosfera w sojuszu i Asterix postanowił sprawdzić :)..

Naprawdę są gościnni i szczodrze go obdarowali :)

Dnia 29-12-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor aStErIxXx [VIP]

Krążownik 1

Pancernik 400.000

Obrońca Bacon [Dominion]

Mały transporter 105.788

Duży transporter 4.833

Lekki myśliwiec 79.720

Ciężki myśliwiec 22.585

Krążownik 54.582

Okręt wojenny 13.600

Recykler 22.852

Sonda szpiegowska 139.934

Bombowiec 4.125

Niszczyciel 2.214

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 37.563

Reaper 2.162

Pathfinder 9.348

Po bitwie...

Agresor aStErIxXx [VIP]

Krążownik 1 ( -0 )

Pancernik 396.464 ( -3.536 )

Obrońca Bacon [Dominion]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

356.602.746 Metalu, 147.356.971 Kryształu i 46.135.696 Deuteru

Agresor stracił łącznie 300.560.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 8.462.589.000 jednostek.

At these space coordinates now float 3.068.112.600 metal, 2.376.268.300 crystal and 689.823.400 deuterium.

Agresor przejął łącznie 550.095.413 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.318.635.346

Kryształ: 2.382.185.271

Deuter: 682.919.096

agresor zyskał łącznie 6.383.739.713 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.633.540.746

Kryształ: -3.400.585.971

Deuter: -978.557.696

obrońca stracił łącznie 9.012.684.413 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Napiszę Szo Koledze , ale jest niemożliwe takie wyliczenie PZ raczej a znając realia tej gry z poprzednich lat i programy pomagające to miał idealne szczęście i jedyne co robił to patrzył kiedy pz znika , 3 sekundy hmm z fali to zrozumiem nie z pz wliczając opóźnienia serwa i przeglądarki :) Siły mroczne wykraczające poza ogame zadziałały ;d

• A co asterix nie ma rączek? sam nie może napisać jak bardzo dobrze to policzył ?

Nie może bo on nic nie umie.

Nawet nie wie jak używać komputer.

Ja myślę jednak Wielki Wodzu ,że mam to Ciebie jednak nie kochała lub Tata /Ojczym za bardzo i dlatego takie cwaniak :) Mam nadzieje ,że światłość Ojca Tuska lub Kaczora kiedyś do Ciebie dotrze choć wątpię , bo z takim mózgiem to bym się wstydził bardziej niż oni . Przepraszam ale nie mogę patrzeć na cwaniaka takiego :) Pozdrawiam Cały Swój Sojusz bo u nas jest Atmosfera jak w rodzinie a nie jak w VIPIE za wejście zawsz trzeba płacić ! A dla kolegi z sojuszu Brawa :P

A co asterix nie ma rączek? sam nie może napisać jak bardzo dobrze to policzył ?

Nie może bo on nic nie umie.

Nawet nie wie jak używać komputer.

• Za wejście do elitarnego sojuszu VIP płaci się krwią i stalą. Trzeba przejść rytuał wstępny, noc z babcią Helą, jak dasz radę to czeka Cię kolejny krok, musisz wyzbyć się wszelkich rzeczy,do których jesteś przywiązany, rodziny, kota, sąsiadki, kochanki. Jak już pozbędziesz się tych rzeczy to możesz przejść do kolejnego etapu. Musisz wyłożyć 100 tysięcy euro na nowy dom dla Naczelnego Wodza. Po tym już prosta droga do sojuszu, składasz podanie i czekasz na rozpatrzenie. Klimat w sojuszu to jeszcze lepsza sprawa, nie masz prawa sprzeciwiać się Naczelnemu ale za o możesz poprosić o pozwolenie na farmienie. Jeżeli Naczelny Wódz Cwaniak Prime nie ma ochoty lecieć to wystarczy przesłać 50% zysku do Wodza i można lecieć, oczywiście niezależnie od wyniku 50% się należy. Podsumowując co Wy możecie wiedzieć o dobrej atmosferze w sojuszu?!

Asterix, gratuluje wlotu, wtyczka bardzo dobrze wyliczyła czas powrotu,a ten budynek falanga księżycowa tylko pomógł. :graty::brawo::goodjob:

• Za wejście do elitarnego sojuszu VIP płaci się krwią i stalą. Trzeba przejść rytuał wstępny, noc z babcią Helą, jak dasz radę to czeka Cię kolejny krok, musisz wyzbyć się wszelkich rzeczy,do których jesteś przywiązany, rodziny, kota, sąsiadki, kochanki. Jak już pozbędziesz się tych rzeczy to możesz przejść do kolejnego etapu. Musisz wyłożyć 100 tysięcy euro na nowy dom dla Naczelnego Wodza. Po tym już prosta droga do sojuszu, składasz podanie i czekasz na rozpatrzenie. Klimat w sojuszu to jeszcze lepsza sprawa, nie masz prawa sprzeciwiać się Naczelnemu ale za o możesz poprosić o pozwolenie na farmienie. Jeżeli Naczelny Wódz Cwaniak Prime nie ma ochoty lecieć to wystarczy przesłać 50% zysku do Wodza i można lecieć, oczywiście niezależnie od wyniku 50% się należy. Podsumowując co Wy możecie wiedzieć o dobrej atmosferze w sojuszu?!

Asterix, gratuluje wlotu, wtyczka bardzo dobrze wyliczyła czas powrotu,a ten budynek falanga księżycowa tylko pomógł. :graty::brawo::goodjob:

Gratuluje , w końcu ogome atomizer jeszcze działa w kocu pare kodów programu przerobić , nie problem , :P a w 3 sekundy uciekniemy :)

• Ja Tylko chciałbym dodać jedynie kilka zdań odnoście Mama tata Ojczym Mózg.

Przypominam pewnej osobie że to tylko gra i jedni grają eko inni flotą.

Osoba która używa Mózgu a pisze takie a nie inne zdania powinna zamilknąć bo robi z siebie trochę pajaca.

Dodajmy też że starcia tytanów służą do komentowania starcia itp a nie ubliżanie komuś tylko dla tego że sojusznik strzelił jak rozgotowany ryż w woreczku w gorącej wodzie .

Dodajmy na koniec ze niestety w grze ta osoba również nie potrafi napisać nic po za wulgaryzmami .

• Ja Tylko chciałbym dodać jedynie kilka zdań odnoście Mama tata Ojczym Mózg.

Przypominam pewnej osobie że to tylko gra i jedni grają eko inni flotą.

Osoba która używa Mózgu a pisze takie a nie inne zdania powinna zamilknąć bo robi z siebie trochę pajaca.

Dodajmy też że starcia tytanów służą do komentowania starcia itp a nie ubliżanie komuś tylko dla tego że sojusznik strzelił jak rozgotowany ryż w woreczku w gorącej wodzie .

Dodajmy na koniec ze niestety w grze ta osoba również nie potrafi napisać nic po za wulgaryzmami .

Oj Wodzu Wodzu , już daj spokój i puść suknie mamy , myślę czas najwyższy , wiesz kiedyś czas najwyższy oderwać się od cycka mamy :) Pozdrawiam

• Brawo Asterix! Dla obrońcy tradycyjne :szo: a dla jego kolegów trochę więcej dystansu do gry:trollface:

Jak chodzi o atmosferę w VIPach to jest tak męcząca że sam musiałem iść na urlop żeby trochę odpocząć ;(xD

• obrażając mojego teścia skazujesz się na potępienie :D

a nawiązując do tematu to gratulacje dla sojusznika piękny zysk :piwko: