Dlatego Arts możemy zawsze sami się dogadać ze latamy na metal +1 z RW przynajmniej.
A tak serio staram się zawsze z zyskiem te 400% zrobić no chyba że człowiek ma zaległe rachunki i tu o zysk nie chodzi.
Dlatego Arts możemy zawsze sami się dogadać ze latamy na metal +1 z RW przynajmniej.
A tak serio staram się zawsze z zyskiem te 400% zrobić no chyba że człowiek ma zaległe rachunki i tu o zysk nie chodzi.
wakat skoro jest tyle składowych, obarczonych tak dużą niepewnością, a nie jesteście w stanie tego rzetelnie zweryfikować to może po prostu takich rzeczy nie organizujcie. Ewentualnie, skoro już takie zabawy są potrzebne aby ożywić dane uniwersum (bo fakt jest taki, że w czasie S&D sporo więcej się dzieje niż normalnie) to może włączcie z powrotem Rynek?
Założę się, że wtedy żaden eko-gracz nie będzie miał większych obiekcji co tego projektu zwanego S&D, niż obecnie.
Ja przykładowo mam klasę Odkrywcy, na każdej z kolonii miałem pełzacze, jeszcze z czasów jak na uEuropa działał Rynek. Nie pamiętam już dokładnie kiedy został wyłączony, ale jest to kilka ładnych miesięcy. Pełzacze, a nawet satelity słoneczne były sobie tam do momentu, aż na uGalatea rozpoczęła się zabawa w S&D. No i co? A no to, że pełzaczy już na Odkrywcy nie odbuduję, bez zmiany klasy za antymaterię. Nie mam zamiaru płacić kasy na zmianę żeby je odbudować i potem znowu zapłacić za zmianę powrotną - bo klasa którą mam najbardziej mi odpowiada.
Proszę nie odbierać tego, jako użalanie się nad garstką pełzaczy, bo nie o to mi chodzi. Chodzi o mechanizm, jaki zmusza graczy do wydawania pieniędzy mimo iż tego nie chcą robić. Skoro ktoś pozyskał coś w sposób absolutnie legalny i darmowy wynikający z możliwości gry, a z powodu innej opcji w grze ten ktoś został tego pozbawiony i pozostawiony bez możliwości odrobienia tych strat, to raczej w moim odczuciu jest to słaba zachęta do dalszej gry.
S&D jest od unii bodajże nr 1 cyferkowe myślę ze parę osób kojarzy taka historie. Wiec ma być dla tzn. tradycji i zabawy na uniach.
Ps. Każdy gracz rozumie pełzacze i stratę nad nimi na klasie innej niż zbieracz.
Ps. Każdy gracz rozumie pełzacze i stratę nad nimi na klasie innej niż zbieracz
Trzeba zastosować coś, żeby na same satki i pełzacze nie opłacało się lecieć w celu nabijania %, może ilość straconych jednostek miała by tu zastosowanie, trzeba sprawdzić, bo zysku nie jest w stanie nikt policzyć.
Z związku z brakiem osób do prowadzenia rozgrywek na ten moment nie planujemy wracać do projektu.
Nie przewidujemy powrotu do rozgrywek projektu.
Szkoda bo mogły być jakieś inne nagrody typu antymateria jak ze zbierania tych kapeluszy teraz na forum i inne paczki itd.
Może warto rozważyć.
Trzeba mieć na uwadze, że prowadzenie rozgrywek S&D przez opiekunów jest mocno dla nich obciążające czasowo.
Tak jak pisałam wyżej, brak nam osób, które mogłyby się temu poświęcić.
Może to tak nie wygląda ze strony gracza, ale sama prowadząc S&D od 2015 roku zdaję sobie sprawę, że jest to mocny pochłaniacz czasu i dodatkowe zajęcie w ciągu dnia.
Zielony team jako obsługa forum nie ma projektu S&D w swoich obowiązkach, więc został on zepchnięty na dalszy plan przy obecnym stanie kadrowym i zadaniach poszczególnych teamowców.
Zielony team jako obsługa forum nie ma projektu S&D w swoich obowiązkach
Mogliby wam zapłacić za ten czas w jakiejś formie najlepszej dla was. Można by jakoś to im zasugerować.
A jak nie to szkoda.
Ten gość jest wszędzie . . . Nawet tu , gdzie nigdy by nie brał udziału
gdzie nigdy by nie brał udziału
Skąd wiesz hahah dobry.
Ten gość jest wszędzie
Tylko Bóg jest wszędzie. Ja nie.
Z związku z brakiem osób do prowadzenia rozgrywek na ten moment nie planujemy wracać do projektu.
Ruda dalej nie ma kto tego prowadzić? Coś wiadomo o S&D
Zgłoś się i poprowadź
Może jakąś paczuszkę dostaniesz w nagrodę.
Nie. Na chwilę obecną nie przewidujemy powrotu do tego projektu.
Ten temat poświęcony jest wątkowi S&D, a nie skargom na inne teamy czy polityce.
Przeczyściłam.