IntFas [SIL-TEA] vs. Senator Kale [RLG] ~ 8.853%

• Wstawiam za sojusznika.

Od IntFas:

- pozdrowienia dla sojuszu

- złom zebrany w całości

Dnia 18-12-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor IntFas [SIL-TEA]

Pancernik 100.000

Obrońca Senator Kale [RLG]

Mały transporter 15.669

Duży transporter 26.347

Lekki myśliwiec 20.406

Ciężki myśliwiec 4.687

Krążownik 3.273

Okręt wojenny 2.558

Recykler 121

Sonda szpiegowska 101.245

Bombowiec 601

Niszczyciel 749

Pancernik 1.320

Reaper 883

Pathfinder 3.885

Wyrzutnia rakiet 34.781

Lekkie działo laserowe 3.322

Ciężkie działo laserowe 1.003

Działo Gaussa 153

Działo jonowe 11.658

Wyrzutnia plazmy 1.136

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor IntFas [SIL-TEA]

Pancernik 98.884 ( -1.116 )

Obrońca Senator Kale [RLG]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

102.797.022 Metalu, 15.044.384 Kryształu i 8.235.694 Deuteru

Agresor stracił łącznie 94.860.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.711.739.000 jednostek.

At these space coordinates now float 428.847.000 metal, 389.148.600 crystal and 67.390.800 deuterium.

Agresor przejął łącznie 126.077.100 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 498.164.022

Kryształ: 359.552.984

Deuter: 58.886.494

agresor zyskał łącznie 916.603.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -982.835.022

Kryształ: -716.781.384

Deuter: -138.199.694

obrońca stracił łącznie 1.837.816.100 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• No, tak. Można się było domyśleć, że intfat zniszczy sondy i transportery jakiemuś młodziakowi.

Wysłał do mnie nawet kumpla, co myślał że jak nastawi na 1 w nocy atak, to będę warował :trollface:

Pozdro GIL-TEAM :love:

• Gratulacje Intfas lataj złomuj :P Wkońcu naszło mnie na założenie nowego konta to i moze sam coś wstawie..

Wysłał do mnie nawet kumpla, co myślał że jak nastawi na 1 w nocy atak, to będę warował :trollface:

Ty noobku jak zobaczyłeś 1lm to cała flote u handlarza sprzedałeś i uciekłeś na urlop także możesz sobie tylko tutaj pokomentować ewentualnie :P

Bez odbioru.

• Gratulacje Intfas lataj złomuj :P Wkońcu naszło mnie na założenie nowego konta to i moze sam coś wstawie..

Ty noobku jak zobaczyłeś 1lm to cała flote u handlarza sprzedałeś i uciekłeś na urlop także możesz sobie tylko tutaj pokomentować ewentualnie :P

Bez odbioru.

Patrząc na dobór celów, zapewne kolejny pokaz fraj... niszczenia słabszych dla frajdy. Jeśli tak, to spóźniłeś się sporo, już jest to ograne jak miesięcznice smoleńskie.

Był 1 z 4 jeszcze niewidocznych flot, troszkę ci się zapomniało tego dodać więc tak jak pisałem nie chciało mi się czekać patrzeć co tam jeszcze dołączy.

Sprzedaż, wydanie ponowne zasobów i urlop jest zajebistym sposobem na chamstwo panujące w tej grze :evil:

• A jaki ma nasz pan krytyk nick na earth?:)

Lucifer_morningstar, to ten na urlopie. Boi sie o swoje 18.5kk pkt XD nawet się ksieżyca nie dorobił :P trzeba mu pomóc ;)

Zepsułeś zabawę, chciałem mu dać podpowiedź, co by ruszył trochę szare komórki no ale cóż.

Mi na punktach nie zależy, bardziej na tym że nie można spokojnie pograć, pofarmić nieaktywki, pobadać. NIE! Rano będzie czystka. bo zawsz się jakiś pacan połaszczy na te kilka transporterów.

Wyśmiewanie i podjudzanie nic nie zmieni, poza tym, że pokazujesz swoją niedojrzałość (Pomijając to, co robisz ze swoim proboszczem).

Zmień sobie nick na Tołdi, bo tak gałę wszystkim ochoczo stawiasz i pomagasz.

• Na tym ta gra polega żeby złomować albo grać eko. .

I nie ważne czy to dt czy inne statki.

Jak się pilnujesz Dobrze to można grać:)

• Gra wyraźnie rozróżnia serwery pokojowe i serwery flociarskie więc nie polega na tym żeby być wiecznie na celowniku. W większości normalnych gier każdy gracz ma jakąś szansę. Logujesz się do WoT-a i możesz, choćby przypadkiem ubić wieloletniego fioleta. Tu na każdym uni zbiera się kliku tych samych frajerów i nie dopuszczają możliwości żeby ktokolwiek im zagroził.

Zresztą bardzo prawdopodobny jak na innych forach p2w gierek jest udział samych pracowników żeby podjudzać graczy, ośmieszać i zachęcać paczkami, żeby wyciągnąć coś kasy.

Póki co pilnuję, gram tylko jak mam możliwość śledzenia i aktywuję urlopy. Zaciska im to dupska z żalu jeszcze bardziej, że nie mogą sięgnąć po cudze :trollface:.

Ministrant od gałek nawet konto założył żeby sobie poużywać.