Czas przybycie wrogiej floty

• Takie pytanko się nasunęło na sam mglisty wieczór. Leci sobie wroga flota, pokazywało się 00:40:xx (za xx dowolna wartość bez znaczenia). Po obejrzeniu sobie filmiku na yt, patrzę a tam czas 1:00:xx. Atakujący frędzel ma możliwość opóźniana floty w trakcie lotu? Jestem noobem i hejterem to nie wiem takich rzeczy :trollface:

• Takie pytanko się nasunęło na sam mglisty wieczór. Leci sobie wroga flota, pokazywało się 00:40:xx (za xx dowolna wartość bez znaczenia). Po obejrzeniu sobie filmiku na yt, patrzę a tam czas 1:00:xx. Atakujący frędzel ma możliwość opóźniana floty w trakcie lotu? Jestem noobem i hejterem to nie wiem takich rzeczy :trollface:

i opóźnił aż o 20 minut? coś nie ten teges tak ogólnie rzecząc . . . :D

• O, dobre info, dzięki.

Nie będę się bawił z nocnymi markami, sprzedam wszystko, kupię statki ponownie i idę na urlop, bo pewnikiem będą jeszcze opóźniać ;)

Można opóźnić i o wiele więcej niż 20 minut, no chyba że masz 5 sekund do wlotu to nierealne, podłączasz flotę która leci dłużej wiele razy z różnych kordów na różny % kombinujesz różnymi statkami i bez problemu się uda :)

• Można opóźnić i o wiele więcej niż 20 minut, no chyba że masz 5 sekund do wlotu to nierealne, podłączasz flotę która leci dłużej wiele razy z różnych kordów na różny % kombinujesz różnymi statkami i bez problemu się uda :)

To wszystko już zostało zbadane i wszyscy wiemy, że można opóźniać w nieskończoność . . . ale nie o to tu chodzi, bo mój post nie kreował pytania z tych laikowych . . . ale miał na celu wyrażenie zdziwienia w związku z dedukcją posta:

Takie pytanko się nasunęło na sam mglisty wieczór. Leci sobie wroga flota, pokazywało się 00:40:xx (za xx dowolna wartość bez znaczenia). Po obejrzeniu sobie filmiku na yt, patrzę a tam czas 1:00:xx. Atakujący frędzel ma możliwość opóźniana floty w trakcie lotu? Jestem noobem i hejterem to nie wiem takich rzeczy :trollface:

w którym to zawarte było zapytanie ... A więc obrońca wiedział, że leci, a atakujący penetrując kursorem myszki tudzież którymś z kciuków na ekranie telefonu galę widział zapaloną * i opóźnił o 20 minut - 14 minut przed dolotem widocznie mając nadzieję, że po tymże opóźnieniu u obrońcy wskoczą minutki ^^

Na Sarosie macie inny świat , a ten post:

Można opóźnić i o wiele więcej niż 20 minut, no chyba że masz 5 sekund do wlotu to nierealne, podłączasz flotę która leci dłużej wiele razy z różnych kordów na różny % kombinujesz różnymi statkami i bez problemu się uda :)

to był tak zwany sarkazm . . . ^^ Jakby co ten post wyżej pod drugim cytatem o tych 14stu minutach też można podpiąć pod sarkazm ^^

Pozdrawiam :)

a co to za problem, może wysłał stateczek z planetki która była najbliżej celu i opóźnił?Kiedyś miałem sytuacje że kolega z sojuszu chciał sie dołączyć do acs ale coś nie pykło, jak sie dołączył to opóźnił o 4 h...zależy co dołączasz do ACS...ale to było lata temu;-)

a co to za problem, może wysłał stateczek z planetki która była najbliżej celu i opóźnił?Kiedyś miałem sytuacje że kolega z sojuszu chciał sie dołączyć do acs ale coś nie pykło, jak sie dołączył to opóźnił o 4 h...zależy co dołączasz do ACS...ale to było lata temu;-)

Zaden problem. Wszystko sprzedałem i wrzuciłem urlop. Nie będę się z jakimś ministrantem użerał o parę kilo surki :trollface:

• i opóźnił aż o 20 minut? coś nie ten teges tak ogólnie rzecząc . . . :D

Przecież opisałem powyżej o co mi chodziło . . . :D i nawet wytłumaczyłem z czym to się je . . . :D Nie musicie na siłę wklepywać postów na poważnie. . przynajmniej w tym przypadku, bo ja naprawdę wiem jak, kiedy i dlaczego mam opóźniać flotę . . . :D

• Zaden problem. Wszystko sprzedałem i wrzuciłem urlop. Nie będę się z jakimś ministrantem użerał o parę kilo surki :trollface:

Ale jak włączyłeś urlop , to chyba jak dobrze pamietam , to nie uchroni cie prze rozpoczętym juz atakiem.Chyba że na prawdę juz taki stary jestem i nie ograniam juz gry przeglądarkowej.

ps..Styrta, oddawaj mi gibis...a nie, patrząc na Twój avek, też go nie masz8o...kaj on sie podzioł:wall:

Mozna stopniowo opozniac nawet nadlatujacy atak wydluzyc do kilkunastu minut za pomoca sond szpiegowskich w zaleznosci od odleglosci i napędow a to że z 40 do godziny ktoś opóźni to nie rozumiem problemu :trollface:

• Zaden problem. Wszystko sprzedałem i wrzuciłem urlop. Nie będę się z jakimś ministrantem użerał o parę kilo surki :trollface:

Ale jak włączyłeś urlop , to chyba jak dobrze pamietam , to nie uchroni cie prze rozpoczętym juz atakiem.Chyba że na prawdę juz taki stary jestem i nie ograniam juz gry przeglądarkowej.

ps..Styrta, oddawaj mi gibis...a nie, patrząc na Twój avek, też go nie masz8o...kaj on sie podzioł:wall:

Tak atak dojdzie, to wiem. Jednak jak wszystko przetopiłem na złom u handlarza i wydałem do pojemności kryjówek, to agresor może sobie co najwyżej klamkę pocałować :trollface: