Korekta ilości Odkryć dla Form Życia

• Szanowna administracjo!!!!! Co wy do c................... robicie z tą grą?

Obecnie blokujecie wszystko co możliwe jaki jest to cel?

Wypuszczacie aktualizację gry z błędami a następnie blokujecie graczy nawet na 2 lata?

Proszę całą społeczność tego uniwersum o sprzeciw wobec zmian.

Zgłaszam sprzeciw i tak macie Nas w czterech literach

Panie Art  Ruda dajcie znać po weekendzie!!!!!!!!!:rebels::rebels::rebels::rebels:

• powinno sie ukarać zgadnie z regulaminem gry !

Ban na tyle, żeby limit sie z liczbą przeprowadzonych misji wyrównal :trollface: Jak już to powinni zrobic jak na u68 czyli limit tyle ile top1 lotów zrobił. Tak to blokują graczy, a była z tym brakiem limitu afera i dopiero po dwóch miesiacach sie okazuje ze to blad a nie łaskwość GF za 2 lata czekania i ponad rok przwagi u68. Jak holon nalisal ze hajs im tylko w głowie bo lepiej jedno uni uwalić niż isć na kompromis i znieść limit na wszyskich uni gdzie gracze potracili już cierpliwość. Także świetne przecięcie czerwonej wstęgi...

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Walą wszystkich w ka...... Administracjo pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!

Zacznijcie od siebie i przyznajcie się do błędów, każda poprawka to wasze uszkodzenie gry, no co boicie się odpowiedzieć??????

Uciekacie jak te wiewiórki od problemu.

Teraz zróbcie na wszystkich uni 10% dla każdego i szukanie artefaktów!!!!!!!!!!!! Każdy jakoś dąży do celów, ukrywacie problem dla hajsu!!!!!! Nagrody dali za Mikołaja żeby ludzie nic nie mówili!!!!!!!!!!!

• wszystkie uni maja tak samo od kiedy jest LF i niech tak pozostanie :) a każdego kto wykorzystał bug na swoja korzyść powinno sie ukarać zgadnie z regulaminem gry !

Problem tkwi w tym, że sytuacja z limitem była znana administracji, że gracze zgłaszali na forum że limit jest przesadzony, a mimo to nigdzie nie pojawiła się informacja jako to był błąd po stronie gry. Nie ma tu mowy o wykorzystaniu buga, bo takowego nie ma. Podobnie jak na u68 zasady gry zostały zmienione w trakcie zabawy, tylko w naszym przypadku odebrano praktycznie całkowicie możliwość latania za formami życia.

To, że nie mamy możliwości zbierać artefaktów to jedno, ale jest jeszcze bonus od odkryć form życia dla każdej rasy. Dysproporcje między graczami będą ogromne, a mając zablokowaną możliwość lotów jesteśmy "skazani" na to, że topka przez miesiące będzie miała tutaj przewagę (5-8% zapewne).

• wszystkie uni maja tak samo od kiedy jest LF i niech tak pozostanie :) a każdego kto wykorzystał bug na swoja korzyść powinno sie ukarać zgadnie z regulaminem gry !

Problem tkwi w tym, że sytuacja z limitem była znana administracji, że gracze zgłaszali na forum że limit jest przesadzony, a mimo to nigdzie nie pojawiła się informacja jako to był błąd po stronie gry. Nie ma tu mowy o wykorzystaniu buga, bo takowego nie ma. Podobnie jak na u68 zasady gry zostały zmienione w trakcie zabawy, tylko w naszym przypadku odebrano praktycznie całkowicie możliwość latania za formami życia.

To, że nie mamy możliwości zbierać artefaktów to jedno, ale jest jeszcze bonus od odkryć form życia dla każdej rasy. Dysproporcje między graczami będą ogromne, a mając zablokowaną możliwość lotów jesteśmy "skazani" na to, że topka przez miesiące będzie miała tutaj przewagę (5-8% zapewne).

Dokładnie tak, myślę, że nie ma możliwości, żeby zostawić to w takiej formie jak jest teraz. Przewaga w odkryciach jest bardzo duża. Niektórzy mają już bonus 10%, a inni będą go mogli zdobyć za rok/dwa.
    Albo odkrycia zostaną zresetowane do poziomu dostępnego na ten moment dla wszystkich, albo każdy z marszu powinien dostać bonus uzyskany przez Scruple, bo on jako jedyny ma już max (ale ta opcja jest bez sensu bo nie byłoby już po co latać na te nowe expy...)

• za 150dni będę mógł puścić szukanie form.

Ukłony dla kapitana tej łajby zwanej GF, mam nadzieję, że któregoś dnia nie będę mógł się zalogować na konto i będzie to oznaczało permanentne wyłączenie Ogame.

• Najbardziej powinni narzekać oracze bunkrów i pełzaczy, Ci co po nocach schodzą z urlopów by napchać się pożywieniem :D będą teraz sobie czekali :D

Mnie wychodzi, żę jakoś w styczniu/lutym 2025 pierwszy poszukiwacz ode mnie wyleci :D

• Ja dostałem bana na 290 dni. Przez 10 miesięcy nie wyślę ani jednej misji poszukiwaczy.

Mam pytanie o tą liczbę 50 misji dziennie. Czy ktoś to w ogóle liczył, a jeśli tak to w oparciu o jakie parametry?

Myślę, że gracze uni, na których ostatnio aktywowano Formy zgodzą się ze mną, ze to zdecydowanie za mało.

• Ja dostałem bana na 290 dni. Przez 10 miesięcy nie wyślę ani jednej misji poszukiwaczy.

Mam pytanie o tą liczbę 50 misji dziennie. Czy ktoś to w ogóle liczył, a jeśli tak to w oparciu o jakie parametry?

Myślę, że gracze uni, na których ostatnio aktywowano Formy zgodzą się ze mną, ze to zdecydowanie za mało.

Spokojnie powinno być 150-200 dziennie...