Banner z "Happy Hour" (i inne) zasłania 1/4 ekranu w wersji mobilnej
-
- Duplikat
- 8.0.0-rc7
- IWAN85
- Closed
-
-
-
Fajnie że po 13 godzinach ze strony GF dalej 0 reakcji, myślicie że użytkownicy będą mieli w to wywalone czy jak? Czekacie aż to "Happy Hour" samo zniknie po promocji i nie będzie problemu?
-
jest weekend to po pierwsze
a po drugie mnie nie zasłania ekranu żadna reklama
-
Nowa promocja na przeniesienie planet i nowy baner na środku ekranu w wersji mobilnej... Może w końcu support coś z tym zrobi? Bo widać ewidentnie że ktoś coś skopał w nowej wersji gry.
EDIT: Może dodać jakiś krzyżyk aby można go było wyłączyć?
jest weekend to po pierwsze
a po drugie mnie nie zasłania ekranu żadna reklama
Czyli jakby serwer padł w sobotę to czekamy do poniedziałku aż ktoś go postawi bo jest weekend?
-
Serio zero odzewu i dalszego zgłoszenia błędu? Od kilku tygodni wersja mobilna jest praktycznie bezużyteczna, a support leci sobie w kulki.
-
a support leci sobie w kulki.
Co support może mając guzik "zgłoś błąd", "sprawdź logi" i "banuj"?
-
Dokładnie z tym samym problem się borykam. W odpowiedzi dostałem żeby nie korzystać z mobilnej (bardzo pomocne rozwiązanie faktycznie... i od razu GO nie ma problemu
) druga opcja kupić komandora i zamykać reklamę - może o to im chodzi żeby ludzie kupowali premium
Problem jest już z tydzień jak nie dłużej a reakcji od nich zero....
-
Problem z bannerami zgłoszony jest już dawno temu. Czekamy na naprawę
-
Nawet nie mogę wyłączyć wersji mobilnej bo baner zasłania guzik. Jedyne czego baner nie zasłania to możliwość zakupu antymaterii.
-