Scorpius [VIP] vs. ZaHajsMatkiBaluj [T-T]~ 42.268%

• :)

Dnia 31-10-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Scorpius [VIP]

Pancernik 103.200

Obrońca ZaHajsMatkiBaluj [T-T]

Mały transporter 86.300

Duży transporter 47.410

Lekki myśliwiec 36.816

Ciężki myśliwiec 15.049

Krążownik 29.609

Okręt wojenny 6.292

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 5.743

Sonda szpiegowska 98.777

Bombowiec 3.687

Niszczyciel 2.308

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 12.291

Reaper 5.057

Pathfinder 9.053

Po bitwie...

Agresor Scorpius [VIP]

Pancernik 95.868 ( -7.332 )

Obrońca ZaHajsMatkiBaluj [T-T]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

41.942.250 Metalu, 41.942.250 Kryształu i 41.942.250 Deuteru

Agresor stracił łącznie 623.220.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.415.074.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.106.545.700 metal, 1.679.576.500 crystal and 440.683.600 deuterium.

Agresor przejął łącznie 125.826.750 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

2.106.545.700 metal, 1.679.577.200 crystal and 440.683.600 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.928.527.950

Kryształ: 1.428.239.450

Deuter: 372.645.850

agresor zyskał łącznie 3.729.413.250 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.831.333.250

Kryształ: -2.148.057.250

Deuter: -561.510.250

obrońca stracił łącznie 5.540.900.750 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Piękny zysk przetapiaj i lataj dalej :) Ostatnie godziny były dla Ciebie zwariowane, ale z pięknym finiszem :graty:

Obrońca chyba za bardzo zabalował, że się nie połapał... :D Oczywiście życzę :szo:

• A gdzie pozdrowienia dla sojuszu :trollface:

Piękny zysk przetapiaj i lataj dalej :) Ostatnie godziny były dla Ciebie zwariowane, ale z pięknym finiszem :graty:

Obrońca chyba za bardzo zabalował, że się nie połapał... :D Oczywiście życzę :szo:

Finisz jest najważniejszy :trollface:

Sennik:

Czarny szczur – zdrada lub podstęp, którego można uniknąć, oznacza również osobę o złych intencjach.

Biały szczur - jest dobrą przepowiednią i może wróżyć otrzymanie pomocy od osoby od której byśmy w ogóle się tego nie spodziewali, może też oznaczać zawarcie przyjaźni z kimś nowym lub zawieszenie konfliktu z wrogiem.

Brązowy szczur jest symbolem trefnych i niepewnych interesów, więc jeśli masz w planach podobne przedsięwzięcia, nie działaj pochopnie.

FOX%2BRAT%2B01.gif

• Ja dawno nie widziałem na ogame bana dawanego na 1 godzinę (słownie: jedną godzinę aka sześćdziesiąt minut). szatorsk może byś wyjaśnił o co chodziło, bo jak patrzyłem to miałeś konto zbanowane, a po chwili już aktywne :D :D

Nie znasz sie :D ponoć jest nowa promocja od GF, skracanie czasu trwania bana za antymaterie. Gratulacje starcia ;)

• Ja dawno nie widziałem na ogame bana dawanego na 1 godzinę (słownie: jedną godzinę aka sześćdziesiąt minut). szatorsk może byś wyjaśnił o co chodziło, bo jak patrzyłem to miałeś konto zbanowane, a po chwili już aktywne :D :D

Dostałem bana za Bash gdzie w ciągu 24h było 3 ataki (a w regulaminie jest 6 ataków oddzielnie liczonych planeta i moon) reszta była ze skanów sąd i pomyłka planety z moonem, odwołałem się i po sprawdzeniu logów zdjęli bana. Najważniejsze że nie powinienmem dostać bana a że kolega który dostał złoma wprowadził w błąd i ktoś pochopnie dał mi bana.

Dostałem bana za Bash gdzie w ciągu 24h było 3 ataki (a w regulaminie jest 6 ataków oddzielnie liczonych planeta i moon) reszta była ze skanów sąd i pomyłka planety z moonem, odwołałem się i po sprawdzeniu logów zdjęli bana. Najważniejsze że nie powinienmem dostać bana a że kolega który dostał złoma wprowadził w błąd i ktoś pochopnie dał mi bana.

Odwołałeś się i GO sprawdziło to w ciągu godziny i zdjęło bana ? Ciekawe... ja 3 dni czekam aż rozpatrzą moje zgłoszenie buga w grze i nawet automat nie odpisał :)

Odwołałeś się i GO sprawdziło to w ciągu godziny i zdjęło bana ? Ciekawe... ja 3 dni czekam aż rozpatrzą moje zgłoszenie buga w grze i nawet automat nie odpisał :)

Co mogę ci odpowiedzieć jeżeli jest coś oczywistego i nie możemy nic z tym zrobić "bug w grze" to lepiej przemilczeć ale jeżeli nastąpił błąd lub celowe wprowadzenie w błąd podając nieprawdziwe dane (sądy po szpiegu nie liczą się do ataków) i można to sprawdzić od razu i zadziałać to czemu nie