Nieodczytana wiadomość
-
- Zgłoszone
- 8.0.0-rc7
- macer
- Closed
-
-
-
-
-
Powielam temat z tym ze wiadomosci zaczynaja rosnac i nie znikaja mimo ze wszystko odczytane
-
KOlejny błąd, odczytana wiadomość na sojuszowym czacie a cały czas pokazuje, ze jakas jest nieprzeczytana i nie znika... czyli cały czas będę miał pokazane, że ktoś napisał.... masakra
Na testowym problem wielokrotnie zgłaszany. Jak widać GF miała to w dupie wierząc w swoją nieomylność!
-
No nie...
Na testowym po wejściu 8.0 był taki problem że nie było widać w ogóle wiadomości jak ktoś napisał tylko pojawiał się numerek że coś nowego jest.
Zgłoszone było i kilka dni temu testowaliśmy i działały wiadomości.
Poddaje się.
QuoteBroadcast by kiep17.05.2021 21:29:55
From: kiep
tak, wiadomosci widmo występują, za tydzień pewnie znikna. Czyli błedu już nie ma
^ a tu wiadomość że widzę
-
Na testowym problem wielokrotnie zgłaszany. Jak widać GF miała to w dupie wierząc w swoją nieomylność!
Podejrzewam, że Ci praktykanci którzy się tym zajmują po prostu nie wiedzą jak to naprawić
-
Wiadomość to drobiazg, ważne że floty już latają.
-
Ale w tym tempie cos okolo 50 wiadomosci sie uzbiera przez nocke , srednio co 15 minut pojawia sie wiadomosc ktorej nie ma
-
Ale w tym tempie cos okolo 50 wiadomosci sie uzbiera przez nocke , srednio co 15 minut pojawia sie wiadomosc ktorej nie ma
Napisz wiadomość do sojuszu i spytaj jakiegoś sojusznika który jest ON czy widzi wiadomość?
-
ciap poki co to ja i macer mamy podobnie u innych w soju dziala normalnie
-
U mnie działa normalnie, wiadomości nieprzeczytanych nie przybywa.
-
ciap poki co to ja i macer mamy podobnie u innych w soju dziala normalnie
Rozumiem. U mnie w sojuszu nikt nie chce spamować żeby przetestować więc byłam ciekawa czy jak któryś sojusznik Wasz wysyła PW to czy licznik się powiększa.
-
To musisz dolaczyc do naszej wesolej ekipy Daga
Ale chyba juz z tym cos robia wiadomosci nie doczytane nie wzrastaja
-
U mnie w dalszym ciągu liczba nieodczytanych wiadomości się zwiększa. Obecnie wynosi 5.
-
Wiadomość wiadomością, nie umniejszam problemu. Gorzej że w obszarach wewnętrznym i zewnętrznym soja krzaki.
-
Generalnie wersja 8 to jest tragedia, z mojej perspektywy jest gorzej niż w przypadku wersji 7...
-
U mnie w dalszym ciągu liczba nieodczytanych wiadomości się zwiększa. Obecnie wynosi 5.
a sojusznicy czasem nie udostępniają ci jakichś skanów albo rw? bo właśnie zobaczyłam, że dostałam wiadomość podczas gdy nikt nie szpiegował (ja też nie), nikt nie pisał na sojuszu, nic mi tez nie latało a wiadomość świeciła. Weszłam w udostępnione raporty szpiegowskie bo w udpostępnionych raportach wojennych nic nie było i oto ukazała mi się wiadomość i dało ją się odczytać, żeby nie świeciło. Oczywiście ten sam błąd był na testowej. Ba! nawet mąż mi udostepniał skany i nie docierały one do mnie, ale ja jemu udostępniłam i dostał. Oczywiście wtedy w ogóle wiadomości nie dostał, ale skana miał
ale weź napisz do GF, że błąd jest to Cie oleją ciepłym moczem
-
a sojusznicy czasem nie udostępniają ci jakichś skanów albo rw? bo właśnie zobaczyłam, że dostałam wiadomość podczas gdy nikt nie szpiegował (ja też nie), nikt nie pisał na sojuszu, nic mi tez nie latało a wiadomość świeciła. Weszłam w udostępnione raporty szpiegowskie bo w udpostępnionych raportach wojennych nic nie było i oto ukazała mi się wiadomość i dało ją się odczytać, żeby nie świeciło. Oczywiście ten sam błąd był na testowej. Ba! nawet mąż mi udostepniał skany i nie docierały one do mnie, ale ja jemu udostępniłam i dostał. Oczywiście wtedy w ogóle wiadomości nie dostał, ale skana miał
ale weź napisz do GF, że błąd jest to Cie oleją ciepłym moczem
Potwierdzam, kliknięcie w "udostępnione raporty wojenne" / "udostępnione raporty szpiegowskie" rozwiązało problem. Dzięki.