Błędy są po aktualizacji, przy wysyłaniu floty - serwer nie odpowiada. Tak wyskakuje.
Błąd wysyłania
-
- Rozwiązane
- 8.0.0-rc7
- SPIN DOKTOR
- Closed
-
-
Kiedy Ci taki błąd wyskakuje?
Co robisz przed?
Czy jak zmienisz dostawcę neta (np. z komórki) też masz taki błąd?
Próbowałeś w innej przeglądarce?
Wyczyścić ciastka?
Wyłączyć dodatki?
Czy od samego początku 8.0 tak wyskakiwało?
Pokażesz screena?
-
Wgl to masakra jakas jest... Zakładałem, ze ludzie pracujący w czymś takim jak GF są fachowcami ale to co robią to jakiś żart... uni octans muli jak nigdy, przy wysyłaniu np ekspedycji, po wpisaniu koordów czasami trzeba klikać DALEJ kilka razy zanim zaskoczy a czasami nie wysle tylko pokazuje jakiś błąd... nie dość, ze zepsuli grę paczkami to teraz odstraszają mulącą grą pełną błędów....
-
wszystko zamula
po prostu 8 wersja jest taka [ciach] i tak zamula
Moderator Ruda:
Wulgaryzm -
Dlaczego minusujesz? Było jedno zgłoszenie błędu więc poprosiłam o więcej szczegółów. Ja testowałam na swoim serwerze i nie mam problemu żadnego. Nawet powiedziałabym że działa mi szybciej niż u68. Poprosiłam o szczegółów więcej.
-
Podanie większej ilości szczegółów pozwala na szybsze zlokalizowanie błędu
-
Wysyłanie floty przy wersji 8.0 to tragedia. Dla mnie najgorsze jest to, że przycisk Enter nie działa prawidłowo przy widoku "Wyślij flotę II" (czasami zadziała jak kliknę kilka razy).
A przy klikaniu myszką na "Dalej" trzeba kliknąć 2 razy żeby przeskoczyło do widoku "Wyślij flotę III".
-
KOlejny błąd, odczytana wiadomość na sojuszowym czacie a cały czas pokazuje, ze jakas jest nieprzeczytana i nie znika... czyli cały czas będę miał pokazane, że ktoś napisał.... masakra
-
Kiedy Ci taki błąd wyskakuje?
Co robisz przed?
Czy jak zmienisz dostawcę neta (np. z komórki) też masz taki błąd?
Próbowałeś w innej przeglądarce?
Wyczyścić ciastka?
Wyłączyć dodatki?
Czy od samego początku 8.0 tak wyskakiwało?
Podczas wysyłania ostatniej fazy .,, start nie powiódł się lub serwer nie odpowiada
Wysyłam flotę przed na misje atakuj
na komódce nie sprawdzam i nie wysyłałem
Dodatków nie mam.
ciasteczka ostatnio czyściłem nie pomogło
od samego początku 8 wcześniej tego nie było.
-
-
Ja przy próbie wysłania floty dostaję błąd "Start się nie powiódł":
Błąd nie występuje przy każdej próbie wysłania floty - czasami uda się wysłać.
A najdziwniejsze w tym jest to, że jak pojawiła mi się ta wiadomość i z 5x strzeliłem entera to poszło i "twoja flota została wysłana pomyślnie". Za drugim razem mimo spamowania Enterem zacięło się na stałe