Uni bez ACS

• skoro nie jesteś pewien nie jesteś ekspertem.

Mądry ekspert nie może być zbyt pewny siebie, nie wątpiąc we własną nieomylność przędzej wyjdzie się na głupka.

Nie rozumiejąc prostego zdania logicznego If... else..., gdzie słowo ,,chyba, że,, pełni role warunku else i brnąc w to dalej wychodzisz właśnie na głupka :rolleyes2:.

Ekonomia się kłania, robiąc coś 10x droższe robi się to bezużyteczne, nie dość że GF na tym straci to i zwykli gracze, bo jak już mowiłem topkę paczkową którą stać na 1000 sztuk pakietow dzienne koszt skracania 10x lub nawet 50x specialnie nie wzruszy, a co najwyżej lekko ograniczy i skłoni do planowania, kiedy całą resztę wykluczy z możliwości szybkiej obrony, rozbudowy moona czy koloni.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Też uważam że podniesienie cen x10 skracania badań, budynków procederu nie zatrzyma.

Jak już boicie się stawiania floty w sekundę, by odeprzeć ewentualny atak, to można podnieść x10 ewentualnie tylko cen paczek surowców i cen za detroid...Choć i tak, jak już wspomniał to Crysis - to tylko lekko ograniczy proceder.

Ja osobiście rzadko korzystam ze skracania badań, bo cena....wtedy przestałbym korzystać z tego całkowicie.

Już pomijam fakt, ze badania, jakiekolwiek, powinno trwać sekundę - ale to zupełnie inny temat.

A co do tematu..unia bez acs - to według mnie byłby tylko finansowym ringiem wąskiej grupy graczy, gdyby wszystko inne zostało w nie zmienionej formie

-nie powiem, mógłbym patrzeć na takie zmagania..bo to nie moje pieniądze :)

zresztą, kiedyś nie było acs i ludzie grali

• Wycinasz lepiej niż TVP .Nie myślałeś , żeby się tam zatrudnić, ogólnie ludzie z twoim poziomie jadu? Nie będę dawał się obrażać , ani nie będę dalej brnąć z tobą w dyskusje. O jednego głupka za daleko.Nie masz szacunku do innych zostań w swoim świecie , niech inni walą Ci pokłony zarozumialcu.