Taka tam pogawędka

• Oni dalej te bajki piszą, że w wersji 7.0 da radę uciec w 2s? Kiedy flota pokazuje się w zakładce floty dopiero po 1s od czasu powrotu? Magia xD Ale no coż, rozpisują się albo lamusy co nic tutaj nie grają, albo typy co np na Eridanusie miały po kilka, kilkanaście kont i regularnie się nimi pchały :) No i zabłysły na Quantum xD

• eqkMtkq.888.mem.jpeg

Incepcja kumplu co to się stanęło? Chyba miałeś tam jakiś plan tyci tyci brakowało XDD

[ciach]

Moderator Ruda:
    Obrazek z pseudocenzura ciach

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

Edited once, last by Fabiano ().

• Daje MILION dykty na to, że do końca sierpnia czarodziej Vryskut będzie top1 :beaten:

vryskut.jpg

image like

Witam,

Czuję się delikatnie wywołany do tablicy. Przyjąłem pewien zakład. Ma on swoje zasady i finansowanie (które niestety ma też swoje ograniczenia). Do końca sierpnia jest to wykonalne tylko w dwóch przypadkach. TOP 1 dostanie w tym czasie bana lub zostanie zezłomowany. Prawdopodobieństwo na wystąpienie przynajmniej jednego z nich jest bliskie 0.

Przy okazji pozdrawiam koleżanki i kolegów z FedGal, MNS (również tych co mają do mnie urazę), osoby życzliwie piszące na priv i oczywiście TOP 1 który jak widzę inwestuje w eko :)

Dziękuję pomysłodawcy (pomysłodawcom) zakładu i zarazem sponsorowi (sponsorom) za nakłonienie mnie do powrotu do gry.

Ciekaw jestem czy ktoś zgadnie kto nim jest (kim oni są).

Wszystkim życzę miłego dnia i dobrej zabawy.

• Podejrzewam, że jesteście jakąś tajną organizacją na wzór iluminatów.

stock-photo-347887-eye-of-the-one-dollar-pyramid.jpg

Pozdrawiam miłego dnia życzę.

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• Masoni jak nic 😅 milion imo mało dajesz WSS, przecież masz więcej 😃

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• przecież z czysto ekonomicznego punktu widzenia to ma sens(pomijam racjonalność pakowania takiej kasy w gre) jedni kupują złom inni wolą kupić eko później z tego eko 1 paczka da taki zwrot że "ów inwestor" będzie czerpać długofalowe korzyści a jak w rzeczywistości będzie hmmm czas pokaże

PS pochwal sie swoim eko bo nie mam możliwości zeszpiegować skoro nie gram :D

• Jak dla mnie mocne 3/10 ;)

Chyba powinniśmy się już do tego przyzwyczaić, że jak jedną rzecz poprawią to dziesięć innych spierdululu! :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Daje MILION dykty na to, że do końca sierpnia czarodziej Vryskut będzie top1 :beaten:

vryskut.jpg

image like

Do końca sierpnia jest to wykonalne tylko w dwóch przypadkach. TOP 1 dostanie w tym czasie bana lub zostanie zezłomowany. Prawdopodobieństwo na wystąpienie przynajmniej jednego z nich jest bliskie 0.

No i dałeś radę, a mamy jeszcze lipiec :beaten:

No tak jakoś samo wyszło. 8)