Jakby to napisać. Porozmawiałem troszkę z graczem Szymon . Gra jest do bani bo wieczne muły. Porozmawialiśmy troszkę i na tym się to wszystko kończy.
Pozdrowienia dla znajomych.
.
Jakby to napisać. Porozmawiałem troszkę z graczem Szymon . Gra jest do bani bo wieczne muły. Porozmawialiśmy troszkę i na tym się to wszystko kończy.
Pozdrowienia dla znajomych.
.
Sposób postrzegania innych ludzi/graczy przez Szymona sprawia że trudno wykrzesać jakikolwiek szacunek do jego istoty. Lansuje się na proskilla a tutaj lipa, wszyscy go tłuką a on z uporem maniaka wszystkich wyzywa i znieważa ... takie tałatajstwo trzeba tępić do gołej gleby
A pisałem już gdzieś kiedyś, żeby nie startować do Wielebnego, bo zamknie w konfesjonale i wychędoży bez najmniejszych skrupułów
Ale co ja tam wiem, w nogach śpię i o bożym świecie pojęcia nie mam
o widzisz Incepcja i to jest myśl.
Przyjmuje zakłady kto pierwszy wyłapie złoma.
Do wygrania najnowszy model Opla z 95 roku i kupon na 20L benzyny po 5.72 zł/l
Tylko bez ustawiania meczów prosze
Wygrałeś 2x
Ja się tam pytam gdzie jest "krul" Jabol Tak uciekł, że nawet Niemiaszki do tej pory dochodzą jak to zrobił
Ćwiczy zawracanie floty w 2 sekundy pewnie
Ćwiczy zawracanie floty w 2 sekundy pewnie
Pewnie pojechał do nich i próbuje od 2 tygodni pokazać im jak się podnosi flotę
nie rozumiem ? po co mnie wywołujesz do tablicy
Bo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi
ty głupi jesteś czy udajesz ?
i będę wygadany nie 2 tylko 3 sek jak juz
myślisz że ci powiem jak to ogarnąć?
resztę zostawię N/C
Co się stało z Leto? Agresor Zlo podobno Ty cos wiesz?
Display MoreBo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi
resztę zostawię N/C
Skoro miał 3 sekundy na ucieczkę a sam w st pisal ze jeszcze przez sekundę patrzał na lecąc atak to 3 - 1 = 2 chyba ze jakieś nowinki matematyczne mnie ominęły
iks de co tu dużo pisać załatwiony
Pewnie nie rozliczył sie za deu i nie wysłał surki a tak w ogóle cos tu straszna cisza się zrobiła...
poszedl wał a że się nie uczyłem od najlepszych skończyło się kara
Display MoreBo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi
resztę zostawię N/C
Wszyscy wiedzą jak wysłać tak szybko fsa, tylko tutaj jest duże st na szali i ambicja tego kto dał ciała z klikaniem więc trollują.
Ja nie wiem jak legalnie wyslac FS w 2/3 sekundy przy wracającej flocie.
Chyba ST już nie jest "na szali" jakos nie widzę zeby Jabol z bana wrócił
Podobno można, wszystko ma swoją cenę, co niektórzy narzekający na ciszę w tym temacie wiedza o tym, ale wróć, ja nie wiedziałem, nie słyszałem