Jakby to napisać. Porozmawiałem troszkę z graczem Szymon . Gra jest do bani bo wieczne muły. Porozmawialiśmy troszkę i na tym się to wszystko kończy.
Pozdrowienia dla znajomych.
.
Jakby to napisać. Porozmawiałem troszkę z graczem Szymon . Gra jest do bani bo wieczne muły. Porozmawialiśmy troszkę i na tym się to wszystko kończy.
Pozdrowienia dla znajomych.
.
Sposób postrzegania innych ludzi/graczy przez Szymona sprawia że trudno wykrzesać jakikolwiek szacunek do jego istoty. Lansuje się na proskilla a tutaj lipa, wszyscy go tłuką a on z uporem maniaka wszystkich wyzywa i znieważa ... takie tałatajstwo trzeba tępić do gołej gleby
A pisałem już gdzieś kiedyś, żeby nie startować do Wielebnego, bo zamknie w konfesjonale i wychędoży bez najmniejszych skrupułów
Ale co ja tam wiem, w nogach śpię i o bożym świecie pojęcia nie mam
o widzisz Incepcja i to jest myśl.
Przyjmuje zakłady kto pierwszy wyłapie złoma.
Do wygrania najnowszy model Opla z 95 roku i kupon na 20L benzyny po 5.72 zł/l
Tylko bez ustawiania meczów prosze
Wygrałeś 2x
Ja się tam pytam gdzie jest "krul" Jabol xD Tak uciekł, że nawet Niemiaszki do tej pory dochodzą jak to zrobił xD
Ćwiczy zawracanie floty w 2 sekundy pewnie
Ćwiczy zawracanie floty w 2 sekundy pewnie
Pewnie pojechał do nich i próbuje od 2 tygodni pokazać im jak się podnosi flotę
nie rozumiem ? po co mnie wywołujesz do tablicy
Bo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi XD
ty głupi jesteś czy udajesz ?
i będę wygadany nie 2 tylko 3 sek jak juz
myślisz że ci powiem jak to ogarnąć?
resztę zostawię N/C
Co się stało z Leto? Agresor Zlo podobno Ty cos wiesz?
Display MoreBo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi XD
resztę zostawię N/C
Skoro miał 3 sekundy na ucieczkę a sam w st pisal ze jeszcze przez sekundę patrzał na lecąc atak to 3 - 1 = 2 chyba ze jakieś nowinki matematyczne mnie ominęły
iks de co tu dużo pisać załatwiony
Pewnie nie rozliczył sie za deu i nie wysłał surki a tak w ogóle cos tu straszna cisza się zrobiła...
poszedl wał a że się nie uczyłem od najlepszych skończyło się kara xD
Display MoreBo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi XD
resztę zostawię N/C
Wszyscy wiedzą jak wysłać tak szybko fsa, tylko tutaj jest duże st na szali i ambicja tego kto dał ciała z klikaniem więc trollują.
Ja nie wiem jak legalnie wyslac FS w 2/3 sekundy przy wracającej flocie.
Chyba ST już nie jest "na szali" jakos nie widzę zeby Jabol z bana wrócił
Podobno można, wszystko ma swoją cenę, co niektórzy narzekający na ciszę w tym temacie wiedza o tym, ale wróć, ja nie wiedziałem, nie słyszałem