A kolega wyżej odnosi się do tego?
https://gyazo.com/6f037662fc85f649fc7648a6d33a2560
Też mnie to bardzo zaciekawiło...
A kolega wyżej odnosi się do tego?
https://gyazo.com/6f037662fc85f649fc7648a6d33a2560
Też mnie to bardzo zaciekawiło...
Sie czepiacie zamiast chwalić za pomysłowość
Pasiam, już nie będę się tak czepiał. Moja Kulpa
Ale się udało czy nie?:D bo jak to działa to Bejlal może mnie byś trafił a co do $$$ byśmy się dogadali nie?
Nie rób gównoburzy. To gracz, który nie wytrzymuje presji a chce zwrotu za anty.
Mnie też Barabasz ciekawi... pewnie bash albo spam...
To konto fabiana więc zapewne za niewinność ^^
A ja tak z innej beczki
Wersja 8.0.0 wjechała z zawrotną prędkością na serwer jak wam się klika po update?
Ja to się zastanawiam czy to nie zostało wprowadzone tak celowo żeby uniknąć sytuacji jaka miała miejsce niedawno i raz na zawsze rozwiać wątpliwości odnośnie uciekania w 2sec :).
Pytanie teraz w ile sekund po wersji 8.0.0 będzie się dało uciec
do tych 2s dopisz jedno 0 i będzie git
Nie rób gównoburzy. To gracz, który nie wytrzymuje presji a chce zwrotu za anty.
jakiej presji ? nie przypominam sobie żadnej sytuacji po fuzji żeby była wywierana presja z waszej strony na mojej osobie (już większa presja była przed fuzją mimo sojuszowej militarnej przewagi z naszej strony (opozycja chociaż próbowała i nawet złapali mnie na paru błędach)
jedyne co widziałem w podglądzie z waszej strony Pro gracze to lot na akcie czy tam na minutkach na pałe... bo cały czas byłem na koncie i czekałem na przepał. (przez te kilka tygodni nawet 1x niszcze nie leciały w moją strone więc gdzie była wasza przewaga i wielki skill ? a czepiacie sie o trafianie bfsów)
o żaden zwrot za anty nie prosiłem więc nie wiem z kąd te bzdury (ale cóż ego podbudowane) złomujcie dalej i pakujcie cebuliony na przetapianie 10000000kkkkkkk surki za anty
co do konta z tego co mi wiadomo nie miało iść na push a jeśli poszło to zawiodłem sie na następcy ale takie jest życie każdego nie prześwietlisz.
tak wiem doskonale zwie sie to hipokryzją ale wam to słowo jest obce a mnie to tak do końca już nie interesuje sami święci nie jesteście więc bawcie sie w te swoje wałki zarówno po lewej jak i prawej stronie barykady i nie zamierzam tu przytaczać przykładów bo każdy ma swoje sumienie (lub też i nie ma) a skoro GO daje sie w trąbe robić za zakup za 999zł co miesiąc to życze powodzenia ale dla mnie taka gra nie ma sensu
oj Lop za bardzo do siebie to wzięłaś. To była taka malutka prowokacja która widzę się udała.
Co do hipokryzji to wiem co to znaczy i sobie nie mam nic do zarzucenia. Jak już tak ładnie uogólniasz to przypomnę że to nie MNS trzymało się z bankomatami i pusherami. Zresztą nawet jeśli ktoś się pushuje/oszukuje to chociaż nikt na banie nie wylądował tak jak wasi przyjaciele
Chciał bym tylko nadmienić ze uni zaś wywaliło się kołami do góry. Dziękujemy GF za cudofffne aktualizacje, teraz to wszystko chodzi tak płynnie....
No smiga jak ta lala. Wczoraj nim mi się raporty wczytaly to spokojnie fajka spaliłem
oj Lop za bardzo do siebie to wzięłaś. To była taka malutka prowokacja która widzę się udała.
Co do hipokryzji to wiem co to znaczy i sobie nie mam nic do zarzucenia. Jak już tak ładnie uogólniasz to przypomnę że to nie MNS trzymało się z bankomatami i pusherami. Zresztą nawet jeśli ktoś się pushuje/oszukuje to chociaż nikt na banie nie wylądował tak jak wasi przyjaciele
ja tam sie oficjalnie nie opowiadałem za graczami o ktorych mówisz to ze body do starych znajomych z czasów jeszcze uni quaorar albo draco było to jedna kwestja a inna taka że 1 akcje z tego co pamiętam obstawiłem max 2 a tyle to można pomóc zupelnie obcym graczom
"przyjaciele" za dużo powiedziane bo nie mam przyjaciół w tej grze co najwyżej kolegów i koleżanki
PS jeśli ktoś rzeczywiście sie "pushuje" i to nie tylko wg regulaminu to życze perma bez możliwości odwołania
Szymi, Szyms, jesteś ciagle w formie? Jak tam zwiedzanie raków od środka idzie? Poka skilla mordzio
Myślałem że Szymuś to elitarny chłopczyk do towarzystwa. Niestety daje każdemu. Nawet sam do księdza na małe fiku Miku skoczył
Dnia 21-06-2021 13:53:16 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Szymon
Pancernik 1.699
Pathfinder 20.862
Duży transporter 14.643
Lekki myśliwiec 172.118
Ciężki myśliwiec 5.631
Krążownik 32.040
Okręt wojenny 2.706
Statek kolonizacyjny 2
Recykler 12.016
Sonda szpiegowska 2.841
Bombowiec 195
Niszczyciel 22
Gwiazda Śmierci 41
Pancernik 7.351
Reaper 170
Pathfinder 801
Ciężkie działo laserowe 395
Działo Gaussa 331
Wyrzutnia plazmy 36
Mała powłoka ochronna 1
Zniszczony!
Duży transporter 14.063 ( -580 )
Lekki myśliwiec 139.706 ( -32.412 )
Ciężki myśliwiec 5.327 ( -304 )
Krążownik 31.890 ( -150 )
Okręt wojenny 2.706 ( -0 )
Statek kolonizacyjny 2 ( -0 )
Recykler 11.803 ( -213 )
Sonda szpiegowska 2.000 ( -841 )
Bombowiec 195 ( -0 )
Niszczyciel 22 ( -0 )
Gwiazda Śmierci 41 ( -0 )
Pancernik 7.351 ( -0 )
Reaper 170 ( -0 )
Pathfinder 796 ( -5 )
Ciężkie działo laserowe 384 ( -11 )
Działo Gaussa 331 ( -0 )
Wyrzutnia plazmy 36 ( -0 )
Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )
Na polu zniszczeń unosi się 324.198.908 metalu i 363.674.093 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -297.753.000
Kryształ: -414.644.000
Deuter: -195.627.000
agresor stracił łącznie 908.024.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: 215.084.908
Kryształ: 321.962.093
Deuter: -766.000
obrońca zyskał łącznie 536.281.001 jednostek.
Nasz pro elo dalej w formie
Gratki Szymi, plus jeden byczku. Do księdza na kolęde, mordo Wesołych Świat
Nie wiem czy wszyscy zauwazyli ale Szymuś jest bez sojuszu. Czyżby miał tyle ofert że się nie może zdecydować czy jednak z nas takie lamy że nie będzie się zniżał do naszego poziomu?
Nie wiem czy wszyscy zauwazyli ale Szymuś jest bez sojuszu. Czyżby miał tyle ofert że się nie może zdecydować czy jednak z nas takie lamy że nie będzie się zniżał do naszego poziomu
Sromuś nie chce sobie zamykać drogi do potencjalnych celów
Taktyczny Stachu do obserwowania wątku