a ja wam powiem tak [ciach] - spojrzmy prawdzie w oczy ta gra to zbiernaina oszustow - teraz piszecie posta z oburzeniem ale jak sie pushowali piesiem to bylo ok.... blagam was nie badzcie hipokrytami. I nie pisze tu tego zeby kogos bronic nie wazne ze to byl Abi moglby to byc Krolik albo Fabian napisal bym to samo. Tu wszyscy sa wiecznie wielce oburzeni a sami leca w [ciach] a tu multi a tu moonowka a tu cos - naprawde krystalicznych to w top 50 moze 2 sie znajdzie. Pamietam jak ja zaczalem sie Pushowac (zeby wkurzyc innych pusherow) - i wszyscy mnie cisneli jaki to jestem straszny zly, a potem jak wyladowalismy na jednym disco to ci co najglosniej krzyczeli to albo boty albo pusze albo cos tam..... panowie to nie jest gra gdzie sa zasady albo nie wiem moralnosc - przedewszystkim juz samo zalozenie ze mozesz miec jakies plusy za hajs sprawia ze ta glupia gra uczciwa nie jest. NIech rosnie wiekszy zlom bedzie ;D
Nigdy nie kupiłem konta pod pusz, nigdy nie spuszowalem się. Panie Jabol z kim przystajesz, takim się stajesz. Widać Twój poziom gry po Twojej wypowiedzi. Flota zbudowana z puszow to nawet myśli się, że długie zawrócone zbieraj nie widać na fali 😂😂😂😂
no widzisz ja znam wielu ktorzy twierdza ze jednak taki swiety nie jestes, a nawet jezeli nigdy sie nie pushowales to na pewno w jakis inny sposob lamales regulamin. Chcecie sie taplac w tej ogaemowej hipokryzji spoko. A moja wypowiedz po prostu jest szczera tylko ze jak 99% graczy cipek robi z siebie swietoszkow. Z kim przystajesz taki sie stajesz? Hmmm ile banow mial Fabian? Co z tym Piesiem? iznowu mam to gdzies kazdy sobie robi co chce wy lubicie sie babrac w bagnie hipokryzji spoko. Z tym zawroconym zbieraj to nie wiem o co ci chodzi szczerze mowiac nawet mi sie nie chce podejmowac tematu bo szkoda na to czasu nie powiem co widac po niektorych wypowiedziach leras nasza milosc i tak wygra