Baliator [B-B] vs. JohnnieWalker [Extream] ~ 629273.99% TOP 1 Solo OBRONA

• Nie Balboa nie widze zadnej roznicy :) Wytlumacze ci to bo najwidoczniej nie zrozumiales o czym pisze :) Wszedles na uni wydales kupe kasy w 2 dni wyklikales 200k puszek wydales sporo kasy i zaczales latac.... jakze latwo jest latac taka liczba na slabszych graczy skoro wiesz ze nie maja szansy sie obronic i sie jeszcze tym chwalisz ? ze latasz i pomnazasz flote ? to jest dopiero slabe....majac 10 razy wieksza flote pewnie ze mozna sobie latac i pomnazac.... tylko wiedzac za co i za ile zostala zrobiona juz nie wyglada to rozowo... coz gra niestety oferuje taka mozliwosc ...gralem z 10 lat w grepo tam niestety to samo teraz liczy sie kasa nie skill tu tez majac kase nie musisz miec skila wystarczy ze bedziesz latac do usranej smierci w koncu trafisz.... taka prawda. Od poczatku uni nikt nie mogl mnie trafic a i sam Respekt nie zliczy ile razy probowal :D

Raz zapilem pale i domson spakowal pogratulowalem mimo ze nie bylo w sumie czego flota stala od 24 zlom kolo 5 wiec kazdy mogl leciec przez 5h ... I tu dochodzimy do sedna sprytnie go wczesniej spakowales cofka nie spodziewal sie tego tyle ze gdyby nie przeklikane pance za kase nie mogl bys tego zrobic bo najzwyczajniej bys ich nie mial.... on przeklikal gsy i (nie ma znaczenia czy za swoja kase czy czyjas kasa to kasa) wiec po prostu zalatwil cie twoja bronia kasą... a ciebie teraz dupa boli bo tego sie nie spodziewales ? a powinienes chyba... wiec zamiast pisac brednie w stylu "slabe" "skill" czy inne pierdoly po prostu scisnij zwieracze i po prostu POGRATULUJ i tyle to tylko gra kilka cyferek jakies obrazki a co niektorym juz od nich porypalo w glowach troche dystansu swieżego powietrza itp

Obroncy gratulacje % i pomyslu agresorowi szo jesli bedzie byle nie za kase dojdz do tego pracą a nie kasa a moze wtedy zasluzysz na szacunek

• Nie Balboa nie widze zadnej roznicy :) Wytlumacze ci to bo najwidoczniej nie zrozumiales o czym pisze :) Wszedles na uni wydales kupe kasy w 2 dni wyklikales 200k puszek wydales sporo kasy i zaczales latac.... jakze latwo jest latac taka liczba na slabszych graczy skoro wiesz ze nie maja szansy sie obronic i sie jeszcze tym chwalisz ? ze latasz i pomnazasz flote ? to jest dopiero slabe....majac 10 razy wieksza flote pewnie ze mozna sobie latac i pomnazac.... tylko wiedzac za co i za ile zostala zrobiona juz nie wyglada to rozowo... coz gra niestety oferuje taka mozliwosc ...gralem z 10 lat w grepo tam niestety to samo teraz liczy sie kasa nie skill tu tez majac kase nie musisz miec skila wystarczy ze bedziesz latac do usranej smierci w koncu trafisz.... taka prawda. Od poczatku uni nikt nie mogl mnie trafic a i sam Respekt nie zliczy ile razy probowal :D

Raz zapilem pale i domson spakowal pogratulowalem mimo ze nie bylo w sumie czego flota stala od 24 zlom kolo 5 wiec kazdy mogl leciec przez 5h ... I tu dochodzimy do sedna sprytnie go wczesniej spakowales cofka nie spodziewal sie tego tyle ze gdyby nie przeklikane pance za kase nie mogl bys tego zrobic bo najzwyczajniej bys ich nie mial.... on przeklikal gsy i (nie ma znaczenia czy za swoja kase czy czyjas kasa to kasa) wiec po prostu zalatwil cie twoja bronia kasą... a ciebie teraz dupa boli bo tego sie nie spodziewales ? a powinienes chyba... wiec zamiast pisac brednie w stylu "slabe" "skill" czy inne pierdoly po prostu scisnij zwieracze i po prostu POGRATULUJ i tyle to tylko gra kilka cyferek jakies obrazki a co niektorym juz od nich porypalo w glowach troche dystansu swieżego powietrza itp

Obroncy gratulacje % i pomyslu agresorowi szo jesli bedzie byle nie za kase dojdz do tego pracą a nie kasa a moze wtedy zasluzysz na szacunek

Widzisz malo o mnie wiesz, a prawda jest taka, ze u Saros to byla dla mnie zabawa. Wszedlem tu po miesiacu i zaczalem grac przeciwko nie znajac uni kompletnie. Spakowalem Respecta, ktory byl wyzej w statach i mial lepsza flote ode mnie i to nie latajac na niego az w koncu sie uda. Moze dla Ciebie tak wyglada gra flota, ale dla mnie to dziesiatki innych czynnikow, analiz i wiele wiecej. Na U Lacerta do 700kk zniszczonych punktów nie kupilem zadnego statku, dostalwm zloma w pierwszej fazie gry i sie odbudowalem i cala flote mialem wylatana i to nie tak jak Ty sobie piszesz, ze latalem az w koncu sie uda i wejdzie, ale kto gral ze mna lub przeciwko wie jak to wygladalo. Nie musialem tutaj nic udowadniac i dlatego potraktowalem sobie to jako zabawe. Nie jest graczem, ktory kupi sobie przewage by latac spokojnie. Kazde moje zlomowanie bylo owiane możliwością kontry, podstawek, w koncu gralem sam przeciwko wam wszystkim, a Respect i Blues probowali i mogli mnie pakowac majac dwie potezne floty. Nie mialem takiej przewagi by latac sobie spokojnie bez zmartwien. Jesli tego nie widzisz i nie dostrzegasz to albo na sile probujesz mi to wmowic, albo masz niewielkie pojecie o grze. Uni Lacerta pokazala jak moja gra wygladala bez kupionej floty i nie musialem tego robic i nie chcialem. Tak bede pisal o skillu i tez pogratulowalem, mowie tylko o tym kto jakie ma wartosci i kto jak traktuje zwycięstwo.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Tak hipokryzją wali, że aż u mnie na wsi czuć xD

Czy agresor przypadkiem sam w podobny sposób nie zezłomował wcześniej obrońcy przy wykorzystaniu dużej ilości paczek, a teraz płacze bo trafiła kosa na kamień? xD Jak agresor postawił flotę, która dawała mu przewagę nad wszystkimi na uni, a resztę "wylatał" to już było cacy? ;)

Czy to o tą kontrę na recki chodzi i dlatego starcie jest bee? :trollface: Przecież nie każdą akcję da się zrobić na tip top, a osobiście jakbym miał dostęp tylko do tel, to też bym w kontry się nie bawił, bo z tel nigdy nie lubiłem i nawet nie próbowałem grać.

Nie ma co płakać, trafił paczkomat na paczkomat i po co znowu robić cyrk, że ktoś większy paczkomat a ktoś mniejszy :D

Tak w ogóle to kto to jest ten Balbola? xD

• Balboa, czasem nie da sie wszystkiego zgrac, tak jak pisalem wszystko z kom robilem i powinienes zrozumiec ze w danej sytuacji nie mialem wystarczajaco czasu a Ty mi zarzucasz ze nie zrobilem kontry i odrazu piszesz mi o jakims zerowym skillu.

Dodam ze nie mam zadnego sponsora, stac mnie poniewaz zarabiam w euro wiec kupienie dwoch pakietow anty po 5kk nie bylo dla mnie klopotem.

Wrzucajac swoje St, kierowales sie pewnoscia siebie i ciagle miales jakies intencje w moim kierunku.

Dlatego przynajmniej teraz mam satysfakcje ze moglem sie zrewanzowac, jeszcze raz szo bo pewnie bedzie bo eko podniosles a paczki byly w promce 😎

• hehe, najwięcej płaczą paczkomaty jak inny paczkomat ich spakuje :)

Jeden i drugi wart siebie :) jeden i drugi lata na pałę i zdziwiony jak obrońca jednak odświeża podgląd :trollface:

GF dało możliwość kopna anty i ładowania kasy więc wszystko legal.

Także ładujcie dalej kasę, GF to lubi ! W końcu trzeba zrobić rewanż no nie?

A już najlepsze jest tłumaczenie - "a bo ja tylko kupuje na starcie, żeby mieć oficerów" , "a bo akurat promka była", " do 700k zniszczonych paczek nie kupowałem" kogo to obchodzi? zasilacie GF potężnymi sumami a potem zaskoczeni że inni wydają więcej :brawo:

• Reasumując - poleciałeś na pałę i podnosisz, że obrońca spakował cię nie finezyjnie? Słabe to.

Graty obrońcy, Tobie Szo.

Tak, jesli obronca nawet nie potrafil ustawic kontry na recki, to uwazam, ze postapil slabo i tak jak napisalem to bylo widocznie jedyne wyjscie i mozliwosc jaka mial, bo podjecie innej walki juz przekroczylo mozliwosc i skill.

Chłopie, o co ty płaczesz, po prostu wykorzystał to co daje mu gra, czyli antymaterie która nawet Ty kupujesz. Spakowął Cie w recki, weź się z tym pogódź , graj dalej albo skasuj konto jeśli Cię to przerasta. Ta gra od dawien dawna daje takie możliwości że można sie paczkowac, można doklikac floty za kasę i i to wykorzystał. Tobie się wydawało że jesteś nie do przejechania, a tu zonk. Gość ma więcej kasy od Ciebie i szlak Cię trafia że w taki durny sposób straciłeś swoje pieniądze władowane w grę.Sam piszesz że podjął jedyne wyjście i możliwość jaką miał żeby się obronić,Ty zapewne bys nic nie zrobił..?Dam sobie urwać rękę że klikałbys w anty na tyle ilebyło by Cię stać, bo czytając Twoje posty, widać że ta gra zrobiła Ci sieczkę z mózgu.

• Ale żenada 😂😂

OG już dawno zszedł na psy.

Gratulacje obrońcy zasobnego portfela.

'Zarabiam w euro, stać mnie' :trollface:

I taki styl gry będzie Ci zapamiętany 😉

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST