Baliator [B-B] vs. JohnnieWalker [Extream] ~ 629273.99% TOP 1 Solo OBRONA

• Witam, zostalem wezwany do tablicy czyli przedstawiam Wam top 1 solo uni Saros.

Balboa lecial bez skanu czyli na pale gdzie bylem zmuszony podniesc cala flotke zeby byl Max zysk, zostaly tylko SS i GS-y.

Arogancja go zgubila mimo to zycze szo i ciesze sie ze moglem sie zrewanzowac.

Zlom prawie caly zebrany jakies 8-10kk zebral Balboa czyli 700k recy.

Balboa zycze szo!

Pozdro dla wszystkich znajomych z Sarosa,Perseusa, Thubana i dedykuje te starcie dla Bluesa ✌️

align=center]

Dnia 08-09-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Baliator [B-B]

Krążownik 260.184

Okręt wojenny 35.154

Pancernik 664.792

Reaper 227.975

Obrońca JohnnieWalker [Extream]

Sonda szpiegowska 369.629

Gwiazda Śmierci 13.567

Lekkie działo laserowe 199.998

Wyrzutnia plazmy 1.684

Po bitwie...

Agresor Baliator [B-B]

Krążownik 26.102 ( -234.082 )

Okręt wojenny 3.689 ( -31.465 )

Pancernik 66.869 ( -597.923 )

Reaper 23.174 ( -204.801 )

Obrońca JohnnieWalker [Extream]

Sonda szpiegowska 0 ( -369.629 )

Gwiazda Śmierci 13.567 ( -0 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -199.998 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -1.684 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 92.267.893.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 988.545.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 32.968.059.244 metalu i 29.959.340.230 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

8.272.445.022 Metalu i 8.272.445.022 Kryształu

934.064.596 Metalu i 934.064.596 Kryształu

7.550.685.022 Metalu i 7.550.685.022 Kryształu

896.466.414 Metalu i 896.466.415 Kryształu

5.033.790.014 Metalu i 5.033.790.014 Kryształu

622.709.730 Metalu i 622.709.730 Kryształu

5.033.790.014 Metalu i 5.033.790.014 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

28.343.950.812 Metalu i 28.343.950.813 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -41.443.340.000

Kryształ: -37.291.524.000

Deuter: -13.533.029.000

agresor stracił łącznie 92.267.893.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 27.959.753.812

Kryształ: 27.790.122.813

Deuter: -50.520.000

obrońca zyskał łącznie 55.699.356.625 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1[/align]

• No cóż jak napisałeś arogancja go zgubiła, Balboa co tu się wydarzyło bo aż sam jestem w szoku, byłeś taki ostrożny a tu taki babol zrobiony:/

Szo oczywiście życzę, dok co nieco oddał, złomu trochę zebrałeś to masz z czego:thumbup:

:6stars:

• Rocky nie raz na deskach lezal, ale wiemy jak to sie zawsze konczylo ;):graty:akcji i oczywiscie :szo:

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

• Wiesz co respekt myslalem, ze jednak sie nie posuniesz do umieszczania tego na forum :)

Zapomniales wspomniec, ze te 13k gsow to klikniete na chwile przed starciem.

Zapomniales tez wspomniec, ze do stoczni wlozyl je blues a nie Ty.

Nie siedzialem co prawda z Toba u niego na kolanach w czasie starcia ale znajac jego na 99% to on je kliknal i przeprowadzil starcie a Ty tylko zgarniasz "laury".

I to bylem zmuszony podniesc cala flote tylko nie gsy i ss :D GSow i sond nie mogles podniesc bo jedne byly za drugimi ukryte w stoczni :D Co za lamus :D

/edit: a tak i powiedz swojemu tacie niebieskiemu ktory to starcie naprawde kliknal, ze czekam na niego na rasie.

• Dlaczego nie umiesz sie z tym pogodzić?

To napisz do bluesa i zapytaj.

Oj szeryf szeryf pierw mi piszesz zebym spakowal Balboe w recki bo to lamus a teraz zaprzeczasz i piszesz glupoty i jakis laurach zastanow sie czasem co tu napiszesz..

Dostal zloma a to ze przeklikalem 13k gs to mogl sie tego spodziewac. Mogl dostac kontre na recki Ale wszystko ogarnialem z kom.

Jeszcze raz zycze szo.

• Nie ma sie co nawet zastanawiac nad tym, co tu napisac. Gratulacje przeklikania, gratulacje ubicia floty.

Kazdy oceni sobie sam finezyjnosc tego starcia. Tak jak ktos napisal, nie jestem pierwszy raz w reckach, ale pierwszy raz w tak slaby sposob. Swego rodzaju to dla mnie wyroznienie, ze nie bylo Cie stac na nic innego, bo jak widac podjecie normalnej walki wkroczyło poza Twe mozliwosci. Dziekuje za ogromny komplement.

Ludzie klikaja PZty, zawrocone stacje, podstawki, kontry na telefonie, a Ty majac czas powrotu reckow na fali nie potrafiles tego ogarnac.

Tak jak wspomnialem, kazdy ocenia wedlug wlasnych kryteriow i wedkug wlasnych wartosci.

Jeszcze raz gratulacje i ogromne podziekowania.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Balboa zebral 8-10 kkk zlomu, czyli 700k recy powiadasz. No to mamy maly rozjazd :/ Cos niezbyt duza pojemnosc tych reckow.

Na 700 k reckow to mogla byc kontra, ale coz, grajac z telefonu mozna tylko kliknac GSy, falanga czujnikow juz nie dziala :D

Poukladajcie jeszcze raz wszystko, powoli, od poczatku :)

• Nie ma sie co nawet zastanawiac nad tym, co tu napisac. Gratulacje przeklikania, gratulacje ubicia floty.

Kazdy oceni sobie sam finezyjnosc tego starcia. Tak jak ktos napisal, nie jestem pierwszy raz w reckach, ale pierwszy raz w tak slaby sposob. Swego rodzaju to dla mnie wyroznienie, ze nie bylo Cie stac na nic innego, bo jak widac podjecie normalnej walki wkroczyło poza Twe mozliwosci. Dziekuje za ogromny komplement.

Ludzie klikaja PZty, zawrocone stacje, podstawki, kontry na telefonie, a Ty majac czas powrotu reckow na fali nie potrafiles tego ogarnac.

Tak jak wspomnialem, kazdy ocenia wedlug wlasnych kryteriow i wedkug wlasnych wartosci.

Jeszcze raz gratulacje i ogromne podziekowania.

kozu poleciales na pale jak na mnie a wiedziales z kim masz do czynienia... i co ze przeklikal 13k gsow ? jak mial na to surke to jaki to problem ?

co do reckow zgodze sie ze mogl je oszamac skoro leciales z ukladu bez moona....

ego weszlo za mocno ale jedynym winnym jestes ty sam sobie!

i pamietaj koza robi muuuu

• Wiesz, ludzie w zyciu kieruja sie zasadami, kazdy ma wlasne, hierarchie wartosci. Jedni klamia i licza sie, ze druga osoba tez klamie. Inni sa szczerzy i wierza, ze druga osoba jest także szczera. Ludzie i gracze co mnie znaja wiedza doskonale jak gram i jakimi wartościami sie kieruje, dla mnie zawsze liczyl sie Klub Finezyjnego Zlomiarza i robilem wszystko, by w zlomach zrobić jak najwiecej pudpunktow. Ja wstydzilbym sie zezlomowac kogos w ten sposob, wstawic to na forum, ale oczywiscie jest to w pelni legalne i mozliwe, wiec ponawiam gratulacje za zezlomowanie floty, a w jaki sposob to juz kazdy ocenia sam. Kazdy kto duzo lata i wie jak ten juz ocenil to starcie.

W zaden sposob mnie nie ruszyl ten zlom, a tak jak pisalem jedynie traktuje to jako uznanie, ze do niczego innego Respect nie byl zdolny poza przelogowywaniem miedzy jednym kontem a drugim i zrobieniu klik klik za pieniadze bluesa, bo sponsorem starcia jest Ernest. Ponadto sam pisal, ze nigdy nie uzyl zadnych paczek i nie jest paczkomatem, no ale zawiało i sie pozmieniało.. Szkoda tylko, ze w normalnej walce zabraklo odwagi, bo moglismy sie fajnie pobawic, ale w sumie skoro ustawienie ataku na czas z falangi jest za trudne, to moze i lepiej ze sie tak stalo. Wizytówka wystawiona.

Nie bede juz wiecej wchodzil w durne dyskusje, mozecie pisac smieszki, heheszki, wiadomo, ze wielu sie cieszy widzac mnie jako przegranego, lecz calosc kazdy ocenia sam.

Pozdrowienia dla tych normalnych, dziekuje za kilkanadcie wiadomosci, nie musi mnie nikt pocieszac, wiekszosc jest dorosla, w grze jak w zyciu, albo pokazujemy klase, albo nie.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Ale emocje. Widać, że starcie ma dłuższa historie. Ta gra potrafi nauczyć pokory każdego. Kiedy Ci się wydaje, że jesteś Kozak i zaczynasz lekceważyć przeciwnika koniec zawsze jest taki sam. Obu strona życzę dystansu do tej zabawy i czekamy na ciąg dalszy :brawo:

• Po prostu niektorych dupa boli... :) jaka jest roznica pomiedzy przeklikaniem gs a wywaleniem szlag wie ile kasy na 200k panców w 2 dni zrobionych ? zadna ....? no to jak kuba bogu tak bog castro

Graty % pewnie troche dlugo sie utrzyma choc kto wie ... :)

• Balboa , jak to jest poczuć ten smaczek ? smaczek że ktoś wyłożył więcej sprytu i kasy od ciebie :beaten: , super prawda .:huh: przylazłeś za mną jak pies za suką w jednym celu - zniszczenia mnie !! Od czego zacząłeś ? już nie pamiętasz ? od przeklinania floty !! to było uczciwe ? ? Nie było !! No to poczuj to na swojej skórze jak to jest gdy w jednej chwili stajesz malutki jak pion .. oto potęga antymaterii , jest taka opcja sam to mawiasz ze każdy gra jak chce , więc nie masz prawa komuś zarzucać że na tyle było go stać i nie walczył uczciwie .. stać go było przeklinał tak jak ty przeklinałeś flotę aby mnie pognębić i super mu wyszło zrobił to uczciwie w twoim stylu !!! Zawsze innym mawiasz ze mają nauczkę , oto nauczka i lekcja pokory dla ciebie :lool:

Respekt gratulacje , super refleks w klikaniu :rumieniec: :graty:

Balboa należał ci się ten złom jak nikomu innemu :bicz:

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

• Po prostu niektorych dupa boli... :) jaka jest roznica pomiedzy przeklikaniem gs a wywaleniem szlag wie ile kasy na 200k panców w 2 dni zrobionych ? zadna ....? no to jak kuba bogu tak bog castro

Graty % pewnie troche dlugo sie utrzyma choc kto wie ... :)

Na prawde nie widzisz roznicy w zbudowaniu 200k panc po miesiacu trwania uni i zrobieniu xx starc, pomnozeniu floty, zdobycia top1 zniszczonych, a przeklikaniu gsow pare sekund przed wlotem? To jeszcze gsow, które nie on wlozyl do stoczni tylko jego sponsor?

Cofnij sie do mojego posta wyzej, gdzie napisalem, ze owszem to jest mozliwe, legalne, choc przogowywanie sie z konta na konto juz nie do konca, to roznica jest finezyjnosc. Wiesz co to KFZ? To mna kierowalo zawsze, na cale szczescie tam nie ma punktu o przeklikaniu floty w ostatmich sekundach lotu. Wykorzystal mozliwosc gry i tylko tyle. Jak w kazdej dziedzinie zycia, albo idziemy na skroty, albo sie wysilamy. Moje pance nie lataly same, nie analizowaly, nie kontrowaly, nie obserwowaly. Flote mozna kulic, skill juz nie do konca, a w tym starciu te przyslowie sprawdza sie w 100%,bo jesli ktos ma na fali dokladny czas powrotu, ma na to kilka minut i nie potrafi ustawic czasu kontry, to tylko pokazuje, ze skill jest prawie zerowy.

Lord, dziekuje za komplement, milo, ze czekales na moj upadek najbardziej :) dalsze twoje slowa jednego z najbardziej falszywych graczy i ludzi jakich przyszlo mi poznac niewielkie maja znaczenie, bo zmieniasz zdanie widze bardzo czesto. Raz tak, raz tak, na potrzeby sytuacji. I bede zarzucal, ze tylko na tyle bylo go stac, bo kazdy normalny flociarz chce zlomowac i walczyc i wie, ze to do czego sie posunal to po prostu najwieksza slabosc i wstyd.